sloggi 12.07.06, 21:36 Skąd czerpiesz pomysły do zadawania pytań, czy zawsze zastanawiasz się przed ich wysłaniem, czy też po prostu piszesz? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dimanche Re: Dimka, pytanie do pytającej 12.07.06, 21:43 Siadam i piszę, pewno, że czasem przemyślę, ale rzadko...czy mogę o coś zapytać? czemu pytasz? Odpowiedz Link
rene8 Re: Dimka, pytanie do pytającej 12.07.06, 21:46 Lubie Dimka Twoje spontaniczne pytania. Zawsze na coś dla siebie można trafić. I naprawdę wydaja mi sie spontaniczne. Te przemyslane odróżnia dłuższy wstęp Odpowiedz Link
dimanche Re: Dimka, pytanie do pytającej 12.07.06, 21:49 Teraz pojawiły się niektóre przemyślane, ale jest ich mniej, natomiast jak weszłam na salony, nie przypominam sobie, bym się w ogóle zastanawiała... Odpowiedz Link
dimanche Re: Dimka, pytanie do pytającej 12.07.06, 22:26 No i skąd to pytanie, dowiem się czy nie Odpowiedz Link
tukee Re: Dimka, pytanie do pytającej 12.07.06, 22:30 Bo ty Dimka swoimi wątkami pomagasz zabieganym ludziom zajrzec w głab ich /i mojej/ zabieganej duszy. Chyba kazdy nosi w sobie te wszystkie problemy a ty je tu poruszasz. I jest chwila na przemyślenia. Ja Ci za to dziekuje i wcale sie nie dziwie. Odpowiedz Link
very_famous Re: Dimka, pytanie do pytającej 12.07.06, 22:29 No wiesz... to było podszyte złośliwością Odpowiedz Link
dimanche Re: Dimka, pytanie do pytającej 12.07.06, 22:33 very_famous napisała: > No wiesz... to było podszyte złośliwością Gdzie? Kiedy? Odpowiedz Link
very_famous Re: Dimka, pytanie do pytającej 12.07.06, 22:34 No tam wyżej. Czytaj uważnie Odpowiedz Link
rene8 Re: Czy Sloggi pyta sie nas?:P 12.07.06, 22:46 skiela1 napisała: > to bylo pytanie do Dimki. > > aha! Adwokat diabła się odezwałPP p.s. Skiela wybacz mi mój dzisiejszy humor Odpowiedz Link
skiela1 Re: Czy Sloggi pyta sie nas?:P 12.07.06, 22:49 > aha! > Adwokat diabła się odezwałPP > > p.s. Skiela wybacz mi mój dzisiejszy humor eee tam ja sie ucze.. nie pytaja mnie to nie odpowiadam albo..zawsze odpowiadaj na temat Odpowiedz Link
dimanche Re: Czy Sloggi pyta sie nas?:P 12.07.06, 22:50 rene8 napisała: > skiela1 napisała: > > > to bylo pytanie do Dimki. > > > > > > aha! > Adwokat diabła się odezwałPP > > p.s. Skiela wybacz mi mój dzisiejszy humor Jestem diabłem, nie - raczej diablicą Odpowiedz Link
rene8 Re: Czy Sloggi pyta sie nas?:P 12.07.06, 22:52 Adwokat-Skiela Diabeł;P-Sloggi Dimka Ty faktycznie źle czytasz posty! Odpowiedz Link
dimanche Re: Czy Sloggi pyta sie nas?:P 12.07.06, 22:55 rene8 napisała: > Adwokat-Skiela > Diabeł;P-Sloggi > > Dimka Ty faktycznie źle czytasz posty! No to co? To nie mogę być diablicą choćby jednego wieczoru? Odpowiedz Link
skiela1 Re: Czy Sloggi pyta sie nas?:P 12.07.06, 22:51 co sobie pogadamy to nasze a Slogg sie denerwuje,ze mu watek zepsulysmy Odpowiedz Link
skiela1 Re: Czy Sloggi pyta sie nas?:P 12.07.06, 23:06 dimanche napisała: > Nie zauważyłam, nie ma GO... on tak zawsze... jutro odpowie,ze nas nie pytal dlatego na zapas ...ubieglam go Odpowiedz Link
dimanche Re: Czy Sloggi pyta sie nas?:P 12.07.06, 23:08 I "P", i "D" - pogubiłam się znowu w emotionkach... Odpowiedz Link