sloggi 24.07.06, 19:50 Lubicie patrzeć na siebie na fotach? (ja nie za zbytnio) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
frida2 Re: Fotografie 24.07.06, 19:52 sloggi napisał: > Lubicie patrzeć na siebie na fotach? Nienawidzę. Odpowiedz Link
rene8 Re: Fotografie 24.07.06, 19:55 Włąśnie oglądaliśmy zdjęcia z wesela. Zdecydowanie wole oglądać innych. Odpowiedz Link
katarzynasg Re: Fotografie 24.07.06, 21:37 A ja czasem lubię ale bardzo rzadko i się zastanawiam co by tu zrobić żeby siebie wyciąć z owej foteczki a robić innym ha! uwielbiam za to ci inni to nie za bardzo. Tylko moje dziecię jest moim wiernym modelem Cześć jestem Katarzynka i tak sobie weszłam pierwszy raz i bez zaproszenia mogę? forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=621&w=45690467&a=45770790 Odpowiedz Link
sloggi Re: Fotografie 24.07.06, 21:48 katarzynasg napisała: > > Cześć jestem Katarzynka i tak sobie weszłam pierwszy raz i bez zaproszenia mogę? > Rozgość się Odpowiedz Link
eastwood76 Re: Fotografie 24.07.06, 21:48 niewiele jest zdjec na ktorych sie sobie podobam i nie lubie jak mi sie zdjecia robi, ale sama lubie innych obfotografowywac Odpowiedz Link
c.kapturek Re: Fotografie 25.07.06, 00:15 na te z dzieciństwa tak, na te teraźniejsze już nie lubie lukać Odpowiedz Link
reniatoja Re: Fotografie 25.07.06, 00:31 Nienawidze, ale foty to jeszcze nic w porównaniu z oglądaniem siebie na filmach video. O boze, to jest trauma zawsze dla mnie, jak sie widze, to mam ochote natychmiast przewijac taśmę na fragmenty gdzie mnie nie ma. I jedną z najgorszych mysli mych jest to, ze jacys ludzie, znajomi, maja w swoich archiwach zdjecia robione na róznych spędach, piknikach i innych weselach, zdjecia, których niejednokrotnie nawet nigdy nie widziała, a na ktorych siłą rzeczy pojawiam sie i ja, a nie mam pojecia jak tam wygladam i jak komentuja gdy mnie ogladaja. To jest przykre i stresujące. Zwłaszcza teraz, w dobie telefonów kom z aparatami, każdy kto chce moze ci pstryknać fotę w dowolnym momencie i zanim sie zorientujesz omówić twój podbródek, oponę na brzuchu lub plamę na dzinsach z całą swoją rodziną i przyjaciółmi. Straszne. Odpowiedz Link
pannatulipanna80 Re: Fotografie 25.07.06, 01:53 sloggi nie czaruj.. chciales wrzucic swoja fote z imageshack; tak mial dalej potoczyc sie ten watek ? Odpowiedz Link
ashek Re: Fotografie 25.07.06, 02:01 uwielbiam.... zwłaszcza na te, na których fajnie wygladam, a że takie występują w ilościach śladowych... w porywach do 2% cóż Odpowiedz Link
lelu Re: Fotografie 25.07.06, 09:15 Nie rozpatruję tego w kategoriach "lubię, nie lubię". Jest to dla mnie ciekawe. Fotografia dokumentuje historę i zmian nas i naszego otoczenia. Ileż radochy miałem wspominając sytuacje w jakich doszło do zrobienia zdjęcia, czy też czas w jakim to się stało. Wolę tez abym był na zdjęciu. Po wyglądzie (brzuch, włosy zmarszczki) jestem w stanie osadzić sytuację w czasie- a nie wszystkie zdjęcia sa datowane. Odpowiedz Link
maximilianna Re: Fotografie 25.07.06, 10:49 Miło ogląda się zdjęcia sprzed lat. A to, że na wielu się sobie nioe podobam, bo akurat fotka była robiona z zaskoczenia, no cóż... Odpowiedz Link
lelu Re: Fotografie 25.07.06, 12:09 Wczoraj w Szkle pokazano, jak min. Wassermann zażdał od operatora, żeby "brał go od góry". Kiedy ten usprawiedliwiał się, że nie bardzo może, Wassermann spytał go, czy w takim razie ma uklęknąć? Taki potem to zawsze się sobie podoba. Odpowiedz Link
asskela nie 25.07.06, 14:52 zdecydowanie wolę je robić, choć osatnio mam pewien problem:po założeniu filmu (bo mam analogowy) zwija mi do do początku nie muszę pisać że mnie to w..irytuje nieco, reklamować film czy może ząbki w aparacie wyrobiłam? Odpowiedz Link
very_famous Re: Fotografie 25.07.06, 17:47 Na te aktualne fotografie jak najbardziej. Za fotami z przeszłości nie przepadam. Odpowiedz Link
czarnaandzia Re: Fotografie 25.07.06, 18:07 I tu mam podobnie jak Verka.Na starych fotkach wyglądam jak (nie obrażając) własna ciotka Odpowiedz Link
skiela1 Re: Fotografie 26.07.06, 23:40 Lubie. czasami miny sa "glupie".. no ale coz ...jak wygladam tak wychodze na zdjeciu.. Odpowiedz Link
woda.lekko.gazowana Re: Fotografie 27.07.06, 11:51 lubię. i te z przeszłości i te teraźniejsze. jeszcze bardziej lubię robić zdjęcia - reportażowe, niepozowane, niedopowiedziane. z ciekawostek: robiłam ostatnio zdjęcia na ślubie mojej kumpeli, była piękna pogodna, zdjęcia wyszły rewelacyjnie. wybrałam kilka nietypowych ujęć, zrobiłam odbitki i wysłałam Młodym. Zaczęli pokazywac w rodzinie.. starsze poolenie było niezachwycone, że nie ma takich na ławeczce i z jeleniami na rykowisku w tle )) Odpowiedz Link