sloggi 27.07.06, 23:16 Niedawno obaj wyskoczyli w polskiej telewizji jak królik z zakurzonego kapelusza. Limahl i Afric Simone. Czy to neverending story? wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,60153,3510800.html Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rene8 Re: Włos się jeży na Limahla 27.07.06, 23:21 Oj ja tam ich lubię. Słuchać. No nie mów ,że przy tym Cię nie bierze? Odpowiedz Link
sloggi Re: Włos się jeży na Limahla 27.07.06, 23:38 No Limahla nie chciałbym już oglądać Odpowiedz Link
simpson.50 A Sandra 28.07.06, 09:46 Az sie zdziwilem, gdy przypadkiem odkrylem ze Sandra, niegdys gwiazda niemieckiej tv, zajmuje sie aktorstwem i prowadzi jakis program w ich telewizji. Zawsze myslalem, ze piosenkarze, tak po prostu sa piosenkarzami, a tu sie okazuje, ze czesto, to tylko ich hobby. Ale swoja droga zajmowac sie kilkoma grupami (Arabesque, Sandra, Enigma) i z tego co wiem, wystepowac dalej w programach, m.in: Sommertour 2006, Chartbreak-Hotel, SKY FAMILY DAY, Best of Formel Eins, Hit Parade, swiadczy o tym, ze ona to lubi robic i wynika z tego, ze na "stary dobry pop" jest dalej "zapotrzebowanie". Odpowiedz Link
to.ja.kas Samanta Fox 28.07.06, 09:56 pamietacie? A taka inna z duzymi pierciami od boys, boys, boys???? Ja bylam jakas niemodna. Jak krolowal Limahl ja kochalam sie w Borysewiczu w Lady Pank . Teraz bardziej podoba mi sie Panasewicz. Ludzie sie zmieniaja :- ))))) Odpowiedz Link
braineater Re: Samanta Fox 28.07.06, 10:09 Proszę bardzo - Sabrina raz: www.dailymotion.com/video/340698 czyli nie ma jak pierwsze fetysze erotyczne dzisiejszych 30latków A Limahl był fajny i tyle, Neverending story to do dzis po pijaku wyjemy z kolegami. P Odpowiedz Link
reniatoja Re: Samanta Fox 28.07.06, 11:19 Kurcze, ten teledysk to kompletna żenada... ale któż go nie oglądałz nadzieją, ze jej ten stanik tak całkiem spadnie i obnażycałość tych brunatnych sutków Odpowiedz Link
loczek62 Re: Samanta Fox 28.07.06, 11:21 I juz wielu rączki w podnieceniu ściskało, a tu "kicha" próżne nadzieje.... Odpowiedz Link