kipuros 11.10.06, 09:31 powiem wam coś miłego....ładna dzisiaj pogoda, a przez to wydajecie sie sympatyczni... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
c.kapturek Re: dzien dobry... 11.10.06, 10:12 Witaj Kipuros, witajcie Ludziki! miłe twe słowa, aż człowiekowi lepiej sie na duchu zrobiło. a u mnie dziś mgła z samego rańca. pokłuli mnie w paluchy i w rękę, ale przezyłam. bedę czekac na dobre wyniki i oby dzień był weselszy, toż to środa jakby mała sobota. zycze wam Ludziki miłego dnia na przekór wszystkiemu, co dobre i złe Odpowiedz Link
stukam_kopytkami Re: dzien dobry... 11.10.06, 10:26 Dzień dobry Z pogodą nie jest źle, więc i z nami nie powinno. Odpowiedz Link
czarnaandzia Re: dzien dobry... 11.10.06, 10:29 Kurde..zapomniałam się przywitać. Dzień dobry wszystkim Odpowiedz Link
c.kapturek Re: dzien dobry... 11.10.06, 10:47 zimno się porobiło, aż mnie ostatnio słoma z butów zaczyna wystawać Odpowiedz Link
stukam_kopytkami Re: dzien dobry... 11.10.06, 10:49 c.kapturek napisała: > zimno się porobiło, aż mnie ostatnio słoma z butów zaczyna wystawać Mnie wystaje cały czas I nawet gówno się gdzieś zawsze przyklei... Co za ironia, w mieście jeszcze nigdy nie weszłam w gówno. a może powinno być na odwrót? Odpowiedz Link
c.kapturek Re: dzien dobry... 11.10.06, 18:13 yhm ale u nas to co rusz, nie mam nic przeciwko psom ale denerwuja mnie jak "srają" gdzie popadnie, teraz to jak liście spadają można pomylić zamiast w liścia wleźć w gówno Odpowiedz Link
grazia.eni Re: dzien dobry... 11.10.06, 15:07 kipuros napisał: > powiem wam coś miłego....ładna dzisiaj pogoda, a przez to wydajecie sie > sympatyczni... Jeju. Dzień dobry... To co powiesz o nas, jak będzie lało i wiało? Odpowiedz Link
sibeliuss Re: dzien dobry... 03.11.06, 19:42 Delikutaśnie pisząc jest fatalnie, miałem gdzieś sobie potuptać, ale chyba posiedzę w domalu. Odpowiedz Link