sibeliuss 25.10.06, 20:33 Kim jest ten chory facet z krótkimi łapkami, skąd się wziął i jak się można pozbyć go z ekranu telewizora? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
c.kapturek Re: Gosiewski Przemysław 25.10.06, 20:35 hahahaha nie wiem, ale on mnie też denerwuje jak go widzę Odpowiedz Link
fedorczyk4 Re: Gosiewski Przemysław 25.10.06, 20:37 To jest Krtek który dorósł nie tak jak trzeba i nie tam gdzie trzeba. Odpowiedz Link
sibeliuss Re: Gosiewski Przemysław 25.10.06, 20:38 Taka uboga wersja pingwinka Pik-Poka. Odpowiedz Link
c.kapturek Re: Gosiewski Przemysław 25.10.06, 20:40 hahahaha zgadzam się z wami, mały potworek... Odpowiedz Link
lekia Re: Gosiewski Przemysław 25.10.06, 21:14 przymiarki do zoo: bracia k -para surykatek lepper-borsuczysko,tylko pregę pociagnać ziobro-szczur no i to giertychowskie plemię.. Odpowiedz Link
sibeliuss Re: Gosiewski Przemysław 25.10.06, 20:41 rene8 napisała: > Daj mu na pociąg Do Włoszczowy? Odpowiedz Link
rene8 Re: Gosiewski Przemysław 25.10.06, 20:45 EE tam ! Za blisko i za dobrze! Na Syberie! Ale chyba składke trzeba zrobić? Myslę ,ze jest wielu "dobroczyńców" Odpowiedz Link
grudniowe.slonko Re: Gosiewski Przemysław 25.10.06, 20:42 sibeliuss napisał: > Kim jest ten chory facet z krótkimi łapkami, skąd się wziął i jak się można > pozbyć go z ekranu telewizora? Uważaj... bo rozpętasz aferę typu 'Szczuka kontra Madzia'. Odpowiedz Link
very_famous Re: Gosiewski Przemysław 25.10.06, 20:48 Mam podobne mdłości jak na niego patrzę. Odpowiedz Link
very_famous Re: Gosiewski Przemysław 25.10.06, 20:52 Zauważyłam, że on zaczął dukać w identyczny sposób jak kaczki-dziwaczki. BTW w dzisiejszej Polityce jest interesujący wywiad z psychiatrami na temat naszych polityków. Polecam!! Odpowiedz Link
dimanche Re: Gosiewski Przemysław 25.10.06, 21:16 very_famous napisała: > Zauważyłam, że on zaczął dukać w identyczny sposób jak kaczki-dziwaczki. > BTW w dzisiejszej Polityce jest interesujący wywiad z psychiatrami na temat > naszych polityków. Polecam!! W tej porypanej partii wszzyscy bełkoczą... Odpowiedz Link
olga55 Re: Gosiewski Przemysław 25.10.06, 21:05 Facet faktycznie jest na coś chory i tu mozna jedynie współczuć.Niestety, rownież chyba zaatakowało mu głowę. I mozna by nadal mu współczuc, tylko dlaczego do cholery NIE ZNALAZŁ SIE NIKT MĄDRY, ŻEBY POWSTRZYMAC GOŚCIA OD ZABAWY W POLITYKĘ?!!Przecięz nie można wyśmiewać sie z kaleki. no dobra, to na podwórku i na ulicy, ale dlaczego ktoś nie złapał go za łapke i nie powiedział;"Przemuś, daj sobie spokój, ludzie patrzą." Ja winie tych ludzi. przemus chyba nie do końca jest świadom, że bredzi. Taką ma radochę na twarzy. Odpowiedz Link
mroofka2 Re: Gosiewski Przemysław 25.10.06, 22:41 z ekranu tv? hmmmm...możesz np przełączyć na inny program;P a tak serio... gość w twoim towarzystwie próbuje zachować pozory miłego, bystrego, ba! nawet inteligentnego Odpowiedz Link
zo_h Re: Gosiewski Przemysław 25.10.06, 22:55 Łapki to po mamie ... widziałem w TV ... ten sam gatunek . Widać to taki objaw ewolucji ... Pozdrawiam. Odpowiedz Link
bartoszcze Re: Gosiewski Przemysław 25.10.06, 23:51 sibeliuss napisał: > Kim jest ten chory facet z krótkimi łapkami, skąd się wziął i jak się można > pozbyć go z ekranu telewizora? Wyłączyć telewizor lub zmienić kanał na Discovery. Odpowiedz Link
sibeliuss Re: Gosiewski Przemysław 25.10.06, 23:54 Wiśta wio - łatwo powiedzieć. Czasami chcę wiedzieć co w trawie piszczy, ale żeby od razu oglądać zmutowane pingwiny? Odpowiedz Link
rene8 Re: Gosiewski Przemysław 27.10.06, 19:41 img226.imageshack.us/my.php?image=gosiewszczyznahs1.gif niezła wizja Odpowiedz Link