adhamah 13.02.07, 00:27 a może inaczej dawno jej nie widziałem wiecie co u niej? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sibeliuss Re: Very Famous dawno nie zaglądała 13.02.07, 00:28 Napisała gdzieś, że kończy z forum. W końcu ma z forum Zoha to po co jej forum. Odpowiedz Link
adhamah Re: Very Famous dawno nie zaglądała 13.02.07, 00:32 szkoda jak tak musialem przeoczyc Odpowiedz Link
zo_h Ma ma ... :) 14.02.07, 19:21 Z forum nie skończyła ... to tu, to tam jest w dalszym ciągu osiągalna a że na salonie nie bywa to już zupełnie inna bajka. Nie każdemu musi odpowiadać nowa gwardia pisząca na forum a klimat nie zawsze ten sam jak kiedyś. Zresztą kiedy braknie czasu to ucina się te najmniej atrakcyjne pożeracze czasu (tu akurat mówię na podstawie własnego doświadczenia). Zupełnie inna sprawa, że Very ma Zoha (bynajmniej z forum) ... którego obecność w jej otoczeniu nijak nie wpływa na obecność Very na forum, więc proszę mego Nicka nie wymawiać nadaremne. A tym bardziej nie siać plotek, że niby mam z tym coś wspólnego. Pozdrawiam. Odpowiedz Link
adhamah Re: Very Famous dawno nie zaglądała 13.02.07, 00:38 tak, tam ją widziałem na salony widać nie zagląda, nawet do swojego wątku jedzeniowego na niepospolitych Odpowiedz Link
kriss67 Re: Very Famous dawno nie zaglądała 13.02.07, 10:58 Szkoda, że nas opuściała Very Może wróci? Odpowiedz Link