Dodaj do ulubionych

Będziemy topić Marzennę, znaczy Marzannę?

02.03.07, 19:00
Losujemy kogoś z forum (nie koniecznie S@lon) czy robimy kukłę?
Obserwuj wątek
    • nelsonek Re: Będziemy topić Marzennę, znaczy Marzannę? 02.03.07, 19:02
      Ja proponuje Skiele. Swoja kandydature wycofam gdy Skiela odda mi mojego
      kondonika.
      smile
      • sibeliuss Re: Będziemy topić Marzennę, znaczy Marzannę? 02.03.07, 19:05
        A kup sobie nowego smile
        • nelsonek Re: Będziemy topić Marzennę, znaczy Marzannę? 02.03.07, 19:10
          Moge sie zgodzic na przelew od Skieli.
          smile
          • sibeliuss Re: Będziemy topić Marzennę, znaczy Marzannę? 02.03.07, 19:11
            Utopiona Skiela niczego Ci nie odda, a po drugie nie jesteś czasami pazerny?
            • nelsonek Re: Będziemy topić Marzennę, znaczy Marzannę? 02.03.07, 19:17
              Albo odda, albo nie. W tym drugim przypadku zasluguje na kare. tongue_out
              Ten kto sie upomina o swoje pazerny? No wiesz! smile
              • sibeliuss Re: Będziemy topić Marzennę, znaczy Marzannę? 02.03.07, 19:35
                Upomina o przelew?
                • nelsonek Re: Będziemy topić Marzennę, znaczy Marzannę? 02.03.07, 19:45
                  Nie upominam sie o przelew, tylko o kondonika! smile
                  W zamian moge przyjac przelew, choc przyznam, ze wole to pierwsze rozwiazanie
                  smile

PS. Pytales o Copeca. Cos przekazac?
                  • sibeliuss Re: Będziemy topić Marzennę, znaczy Marzannę? 02.03.07, 19:48
                    Niech zmieni motto JZ.
                    Czy on zakończył bytność na tym portalu?
                    • nelsonek Re: Będziemy topić Marzennę, znaczy Marzannę? 02.03.07, 19:52
                      Nie tyle skonczyl co od jakiegos czasu jest odciety od sieci.
                      Weisz: mieszka u tesciow, a ci sa starej daty. smile
                      • sibeliuss Re: Będziemy topić Marzennę, znaczy Marzannę? 02.03.07, 19:57
                        Znaczy żony się dorobił, a mieszkania nie? No to mu się kolejność pomyliła.
                        • nelsonek Re: Będziemy topić Marzennę, znaczy Marzannę? 02.03.07, 19:58
                          A bo ja wiem? O mieszkanie staraja sie juz od jakichs trzech lat. I sie
                          doczekac nie moga. A do ozenku bylo im spieszno chyba. smile
                          • sibeliuss Re: Będziemy topić Marzennę, znaczy Marzannę? 02.03.07, 22:33
                            Awaria czy miłość?
                            • nelsonek Re: Będziemy topić Marzennę, znaczy Marzannę? 03.03.07, 18:31
                              To drugie smile
                              • sibeliuss Re: Będziemy topić Marzennę, znaczy Marzannę? 03.03.07, 18:34
                                Zawsze złośliwie pytam taką parę czy ptaki najpierw zakładają gniazdo, czy biorą
                                się za bara-bara?
      • skiela1 Re: Będziemy topić Marzennę, znaczy Marzannę? 02.03.07, 21:13
        Sadysta:p
        za glupiego kondonika,zupelnie dobra babe by uptopiluncertain

smile)
        • nelsonek Re: Będziemy topić Marzennę, znaczy Marzannę? 03.03.07, 18:26
          Glupiego? Glupiego? Ja Ci dam glupiego! Ty lepiej oddaj mojego! smile

Skiela1 napisała:
          > Sadysta:p
          > za glupiego kondonika,zupelnie dobra babe by uptopiluncertain
    • niegrzeczna_czarna Re: Będziemy topić Marzennę, znaczy Marzannę? 02.03.07, 19:20
      Przepraszam, że się wtrącę, ale tak nieśmiało chciałabym zaproponować
      akuratną.wielce. wink
      Byście nam nielada przysługę zrobilismile

• sibeliuss Re: Będziemy topić Marzennę, znaczy Marzannę? 02.03.07, 19:36
        Rozumiem, że bierzesz pod uwagę, że trzeba ją troche podpalić wcześniej?
        • menk.a Re: Będziemy topić Marzennę, znaczy Marzannę? 02.03.07, 21:20
          spisek planujecie? tongue_out
          • sibeliuss Re: Będziemy topić Marzennę, znaczy Marzannę? 02.03.07, 22:35
            Kombinujemy.
            • menk.a Re: Będziemy topić Marzennę, znaczy Marzannę? 02.03.07, 22:58
              jeszcze 3 tygodniewink
      • ciotkamatylda Re: Będziemy topić Marzennę, znaczy Marzannę? 02.03.07, 21:34
        Zaraz, zaraz. Zaproponowałam jej kiedyś, żeby sobie odlotowe stringi w tygrysi
        wzorek kupiła. Najpierw jej majtki sciągnijcie bo szkoda jak ładne, dopiero
        póżniej róbta co chceta...
        • sibeliuss Re: Będziemy topić Marzennę, znaczy Marzannę? 02.03.07, 22:36
          Komu?
          • ciotkamatylda Re: Będziemy topić Marzennę, znaczy Marzannę? 02.03.07, 22:42
            Akuratnej!
            Chyba, że chcesz Skieli...chociaż ja bałabym sięsmile)) Taka próba może skończyć
            sie ciężkim kalectwem...
            • sibeliuss Re: Będziemy topić Marzennę, znaczy Marzannę? 02.03.07, 22:45
              Akuratna nie powinna odwiedzać Media Markt i tego forum.
    • kawa_na_lawe Re: Będziemy topić Marzennę, znaczy Marzannę? 02.03.07, 22:29
      Nie obawiasz sie ze zostaniesz oskarzony o dyskryminacje kobiet ?
      smile
      • sibeliuss Re: Będziemy topić Marzennę, znaczy Marzannę? 02.03.07, 22:37
        kawa_na_lawe napisał:

> Nie obawiasz sie ze zostaniesz oskarzony o dyskryminacje kobiet ?
        > smile

A wiesz co ja na to tongue_out
    • frida2 Re: Będziemy topić Marzennę, znaczy Marzannę? 02.03.07, 23:12
      Mamy jeszcze trochę czasu na podjęcie decyzji.
      • sibeliuss Re: Będziemy topić Marzennę, znaczy Marzannę? 02.03.07, 23:13
        Dlaczego już dziś jest wątek, trzeba się zastanowić.
        • frida2 Re: Będziemy topić Marzennę, znaczy Marzannę? 02.03.07, 23:14
          Proponuję głosowanie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka