dimanche 06.05.07, 10:18 jadłam wczoraj, bo byłam na przymusowej diecie...wiecie, jakie to wspaniałe uczucie? oczyiwście zjeś lody po dwóch latach przerwy, a nie byc na diecie... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jackussi Re: Pierwsze lody od dwóch lat 06.05.07, 10:20 dimanche napisała: > jadłam wczoraj, bo byłam na przymusowej diecie...wiecie, jakie to wspaniałe > uczucie? oczyiwście zjeś lody po dwóch latach przerwy, a nie byc na diecie... a znacie lody z Jadowa? Oj, takie tradycyjne,śmietankowe - mniaaam. Odpowiedz Link
dimanche Re: Pierwsze lody od dwóch lat 06.05.07, 10:24 Nie znam, a moje ullubione smaki to zabajone, smietankowe i takie brązowe, co jadłam wczoraj - nie kawowe, nie kakaowe, tylko...no wyleciało mi z głowy... Odpowiedz Link
dimanche Re: Pierwsze lody od dwóch lat 06.05.07, 10:44 Przypomniałam sobie, to były tiramisu... Odpowiedz Link
kriss67 Re: Pierwsze lody od dwóch lat 06.05.07, 10:50 Boszenes mi podpowiada, że to ponoć najlepsze lody na świecie I ponoc dostepne tylko w Jadowie? Pozdro Krzysztof Odpowiedz Link
kriss67 Re: Pierwsze lody od dwóch lat 06.05.07, 10:51 Dobre sa lody Grycan - z bitą smietaną i rodzynkami Odpowiedz Link
dimanche Re: Pierwsze lody od dwóch lat 06.05.07, 10:51 grycan tak, ale chyba drogie... Odpowiedz Link
miss.sajgon Re: Pierwsze lody od dwóch lat 12.05.07, 18:12 ja jakoś też dwa lata lodów nie jadłam. i jakoś nie tęsknię. a kiedys bardzo lubiłam jagodowe i winogronowe. Odpowiedz Link
agulaszek Re: Pierwsze lody od dwóch lat 12.05.07, 20:03 Lody po dwóch latach smakują lepiej niż te jedzone codziennie Odpowiedz Link