kriss67 23.10.07, 14:42 Zobaczcie, jakie dziwne i ładne kształty Matka Natura wymysla: portalwiedzy.onet.pl/63953,1,0,0,1,galeria_media.html Pozdro Krzysztof Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kriss67 Re: Morskie dziwolągi - foto:) 23.10.07, 15:30 Owoce morza, hm..... Dzisiaj oświadcze moim rybkom w akwarium, że juz nie są rybkami, tylko owocami morza Odpowiedz Link
kriss67 Re: Morskie dziwolągi - foto:) 24.10.07, 08:39 Pielegnice papuzie jak to ryby, nic nie powiedziały....Ale za to Uaru stwierdziły, że jeżeli juz, to one są "owoce rzeczne", nie morskie Odpowiedz Link
kriss67 Re: :))))) 24.10.07, 08:40 Heloł Kapturku Czemu tak mało Ciebie na forach? Pisz wiecej Odpowiedz Link
c.kapturek Re: :))))) 25.10.07, 19:09 hejka Krissie) yoł, sie w nową szkołe wpasowywuje i braki wiedzy uzupełniam sie porpbiły zaległosci i przez to z rymtu forumowego też wypadłam... mamamija karramba sie postaram zajrzec jeszcze skiedy w ciepły S@lonik pozdrówki Odpowiedz Link
kriss67 Re: :))))) 25.10.07, 19:19 Heloł Kapturku A tam, nowa szkoła. Nie wykręcaj sie Szkoła szkołą, a forum forumem. Piiiisz wiecej, jak dawniej Z jaką przedstawicielką płci pieknej mam o kolarstwie pisać jak znikasz na całe tygonie? Z B. trzymamy kciuki za Twoją nową edukacje Pozdro Kapturku Krzysztof Odpowiedz Link
c.kapturek Re: :))))) 26.10.07, 02:56 <wstydniś>dzięki bardzo!! Krissie i za fingersy, sie przydadzą jakieś liczydła prognozowe mam w przedmiotach itp. i ciepłe bryzowe pozdrówki dla B.))) jeszcze zajrze skiedy na forum, do klikania Odpowiedz Link
priw Re: Morskie dziwolągi - foto:) 26.10.07, 00:01 Nie dość,że ładne,to jeszcze funkcjonalne Odpowiedz Link