sibeliuss 02.11.07, 08:15 Jak tu im współczuć, skoro są tacy, którzy się byczą Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
agulaszek Re: Wątek wsparcia dla pracujących dziś 02.11.07, 08:43 Niech się trzymają biedaki i wracają szybko Odpowiedz Link
sibeliuss Re: Wątek wsparcia dla pracujących dziś 02.11.07, 08:46 agulaszek napisała: > Niech się trzymają biedaki i wracają szybko A Ty spać nie możesz? Odpowiedz Link
agulaszek Re: Wątek wsparcia dla pracujących dziś 02.11.07, 08:48 mogę, mogę w ilościach hurtowych, jeszcze się do końca nie dobudziłam Odpowiedz Link
sibeliuss Re: Wątek wsparcia dla pracujących dziś 02.11.07, 08:52 A mnie brutalnie obudzono, zatem wiadro kawy za mną, wiadro przede mną Odpowiedz Link
agulaszek Re: Wątek wsparcia dla pracujących dziś 02.11.07, 08:55 Ja narazie poprzestanę na kubku, resztę będę dawkować w ciągu dnia Odpowiedz Link
sibeliuss Re: Wątek wsparcia dla pracujących dziś 02.11.07, 09:25 agulaszek napisała: > Ja narazie poprzestanę na kubku, resztę będę dawkować w ciągu dnia Wolałbym kroplówkę. Odpowiedz Link
tjbazuka Re: Wątek wsparcia dla pracujących dziś 02.11.07, 09:43 ten piatek powinien byc swietem i zostac ustanowiony jako dzien wolny od pracy .Bajecznie dlugi weekend. Ja nie widze problemu Odpowiedz Link
agulaszek Re: Wątek wsparcia dla pracujących dziś 02.11.07, 09:59 Dawno mówiłam: Bazuka na prezydenta ;D Odpowiedz Link
sibeliuss Re: Wątek wsparcia dla pracujących dziś 02.11.07, 10:02 tjbazuka napisał: > ten piatek powinien byc swietem i zostac ustanowiony jako dzien > wolny od pracy .Bajecznie dlugi weekend. Ja nie widze problemu > Poza tym Zaduszki są nie mniej ważne od Dnia Wszystkich Świętych. Odpowiedz Link