kolczatka Re: PUSTO!!!! 16.10.03, 10:16 Jestem, właśnie się edukowałam jak należy zadawać pytania ). Dla ciekawych www.rtfm.bsdzine.org/. Odpowiedz Link
malidar Re: PUSTO!!!! 16.10.03, 10:31 Witam, ja też jestem, ale strasznie okrężną droga tu szłam Odpowiedz Link
dorota.28 Re: PUSTO!!!! 16.10.03, 11:18 koniec miesiąca, jak dla mnie zus, skarbówka i pensje no i sobie na starym salonie posiaduję Odpowiedz Link
frunze Re: PUSTO!!!! 16.10.03, 11:26 Zdrajczyni U mnie co chwila net siada, bo przyszli madrzy panowie, tzw fachowcy, i coś grzebią Odpowiedz Link
dorota.28 Re: PUSTO!!!! 16.10.03, 11:32 wybacz mi, ale tam temat brydża został poruszony ))) net siada i mi, wylogowuje mnie z częstotliwością co 5 minut Odpowiedz Link
altu Re: PUSTO!!!! 16.10.03, 11:36 ja przez 20 minut nie moglam sie do Salonu dostac tylko do forum mnie z gazety nie chcialo wpuscic... lajdactwo... Odpowiedz Link
gwiazda20 Re: PUSTO!!!! 16.10.03, 11:39 Ja wpadam z doskoku, w przerwach między robótą Odpowiedz Link
frunze Re: PUSTO!!!! 16.10.03, 12:01 No ej, bez jaj. Net mi włączyli, a tu nikogo?? Pobite gary Odpowiedz Link
dorota.28 Re: PUSTO!!!! 16.10.03, 12:10 frunze napisała: > No, jedna przyzwoita a jak tam brydż? ustawilijśmy się na next tydzień zainteresowana? będzie trochu luda Odpowiedz Link
dorota.28 Re: PUSTO!!!! 16.10.03, 12:16 bo ja umiem??? hehe towarzysko można się spotkać będa grali a my będziemy się z nich obśmiewać będzie tez tysiąc, kanasta i monopoly dla każdego coś miłego Odpowiedz Link
frunze Re: PUSTO!!!! 16.10.03, 12:22 Rany, to jakaś jaskinia hazardu Ja umiem tylko w scrable, jeśli chodzi brydża to nawet zasad nie znam )) Fajnie by było, jakby się na takiej imprezie spotkać w strojach, dajmy na to, z lat 20, to by było coś Odpowiedz Link
kolczatka Re: PUSTO!!!! 16.10.03, 12:29 Jak krowa, jak wół żylasty i stary co to ledwo kopytami po ziemi powłócze. Odpowiedz Link
altu Re: PUSTO!!!! 16.10.03, 12:30 Chodzi jak Swieta Krowa... Jak jej sie podoba, ale prawie wcale... Za jakies pol godziny sie pojawie... Moze sie to uspokoi... bo jakos nie mam cierpliwosci... Odpowiedz Link
dorota.28 Re: PUSTO!!!! 16.10.03, 12:33 mi też chodzi tzn. nie chodzi wyloguje sie na godzinke, moze przejdzie jej Odpowiedz Link
frunze Re: PUSTO!!!! 16.10.03, 12:22 Rany, to jakaś jaskinia hazardu Ja umiem tylko w scrable, jeśli chodzi brydża to nawet zasad nie znam )) Fajnie by było, jakby się na takiej imprezie spotkać w strojach, dajmy na to, z lat 20, to by było coś Odpowiedz Link
sharlotka Re: PUSTO!!!! 16.10.03, 12:59 ja tez jestem, chociaz tylko czasem podczytuje... bo w koncu musze cos porobic.. a ze siec chodzi jak zolw, to odechciewa sie wszystkiego... a poza tym mam dzis "bojowe" zadanie... ide na impreze firmowa, nie wiem w co sie ubrac.... no i musze robic za Wyrocznie (ta z filmu Matrix) no i trema mnie zzera.... Odpowiedz Link
balkan Re: PUSTO!!!! 16.10.03, 13:07 O rany! impreza firmowa przebierana??? wszyscy sie przebierają, czy tylko Ty dostałaś takie "bojowe" zadanie?? Odpowiedz Link
sharlotka Re: PUSTO!!!! 16.10.03, 13:25 balkan napisa?a: > O rany! impreza firmowa przebierana??? > wszyscy sie przebieraja˛, czy tylko Ty dosta?as´ takie "bojowe" zadanie?? nie, szkoda, ze nie przebierana... moja firma organizowala dla innej firmy z wawy impreze integracyjna i tam byla zabawa pt "Matrix" i ja robilam za Wyrocznie, podawalam im klucze-hasla jak odnalezc wyjscie.... A teraz musze wystapic jako Wyrocznia w realu... i poznac uczestnikow gry (bralam udzial wirtualnie).. i troche ta konfrontacja mnie peszy... Odpowiedz Link
balkan Re: PUSTO!!!! 16.10.03, 13:37 Eeee.... nie powinnaś się peszyć... w końcu to Ty będziesz Wyrocznią i powinnaś dyktować reguły...)) A tak na serio to też bym była śmiertelnie przerażona - to tak w ramach pocieszenia...) ) Odpowiedz Link
altu Re: PUSTO!!!! 16.10.03, 13:54 A jak ma być? Pełno? Net nie działa, forum odmawia posłuszeństwa... GG jedynie charczy. ale to i też z oporami. Mam nadzieje, ze usterki w gazecie szybko zostana naprawione... Odpowiedz Link
kolczatka Re: PUSTO!!!! 16.10.03, 13:57 Mam taką nadzieję, bo inaczej skończy się to stratami w ludziach i sprzęcie. Robiłam porządki w kompie i wywaliłam maile, których absolutnie nie miałam zamiaru wywalać. Zawsze wiedziałam, że jestem zdolną kobietą, ale nigdy nie sądziłam, że aż tak. WRRRRRRRRRR.... Odpowiedz Link
very_famous Re: PUSTO!!!! 16.10.03, 19:20 No ja wszystko rozumiem, że mi kabel od stałki przecieli, ale żeby takie komunikaty od GW otrzymywać, że post po wysłaniu może sie pojawić po 5 minutach i wywalanie z forum po napisaniu każdego posta to tego nie rozumiem i denerrrwuje mnie to!! Odpowiedz Link
wedrowiec2 Re: PUSTO!!!! 16.10.03, 19:29 Chyba już serwer GW wrócił do normy (oprócz tego denerwującego komunikatu). W każdym razie można pisac na Forach i nasze posty ukazują sie szybko (bez odczekiwania 5 minut). Pozdrawiam Odpowiedz Link
jasmintea Glos wolajacego..:))) 17.10.03, 00:36 Hmm.. O tej porze pusto jak zawsze.. W porze nocnej to nie Salon tylko Pustostan..)))) Pozdrawiam.. Heeeeej jest tam ktoooooo???))))) Odpowiedz Link