april102 Re: Dzień dobry! 19.10.03, 18:34 very_famous napisała: > Wszyscy wyspani? dzien dobry tak Odpowiedz Link
very_famous Chyba nie taki "dobry" 19.10.03, 19:03 Oj - zaraz nastąpi mój mocno przyspieszony powrót do sypialni ( Odpowiedz Link
altu Re: Dzień dobry! 20.10.03, 10:33 Po weekendzie, jak zwykle w poniedziałek jestem jeszcze bardziej zmęczona. Z miłą chęcią bym się położyła do ciepłego łóżeczka i spała.... spała... spała.... Ach, jak miło pomarzyć... Odpowiedz Link
sloggi Re: Dzień dobry! 20.10.03, 10:35 altu napisała: > Po weekendzie, jak zwykle w poniedziałek jestem jeszcze bardziej zmęczona. > Z miłą chęcią bym się położyła do ciepłego łóżeczka i spała.... spała... > spała.... > Ach, jak miło pomarzyć... > Czasami marzenia się spełniają - połóż się na biurku Odpowiedz Link
altu Re: Dzień dobry! 20.10.03, 10:55 Jasne! Ze tez na to nie wpadlam... Ale nie ma mnie kto przytulic... Nawet swojego Łosia nie mam... Takie spanie bez Łosia, to nie spanie... Odpowiedz Link
wgfc Re: Dzień dobry! 16.01.04, 08:24 Witam Was popijając pierwszą kawę i rozmyślając co przyniesie dzień. Dzień dobry. Odpowiedz Link
jackussi Re: Dzień dobry! 16.01.04, 08:31 Dzień dobry witam w Porannym Salonie jackussi Odpowiedz Link
macinak Re: Dzień dobry! 16.01.04, 09:13 ziewając szeroko, ponure dzińdybry wszystkim. Szaro jakoś i głowa boli Gośka Odpowiedz Link
wgfc Re: Dzień dobry! 22.01.04, 07:53 To ja już witam Szanowne Towarzystwo, bo zaraz z pewnością co poniektórzy się pojawią Dzień dobry! Odpowiedz Link
babik Re: Dzień dobry! 22.01.04, 08:11 Jaki tam dobry. Glut po pas i oczu otworzyć nie mogę. Dramat , po prostu dramat. Odpowiedz Link
wgfc Re: Dzień dobry! 22.01.04, 08:21 babik napisał: > Jaki tam dobry. > Glut po pas i oczu otworzyć nie mogę. > Dramat , po prostu dramat. Jeszcze będzie dobry, dopiero się zaczął Odpowiedz Link
jackussi Re: Dzień dobry! 22.01.04, 08:21 Ahhhooooj Dzień Dobry wsiem wsiem wsiem. Jestem rześki jak baranek Czy owieczka nie słyszy? Odpowiedz Link
kini Re: Dzień dobry! 22.01.04, 08:36 Hej! Nie wiem, czy się zaliczam do Szanownego Towarzystwa, pewnie nie, ale na tak miłe powitanie warto odpowiedzieć! Co za wspaniały dzień! Wczoraj usnęłam przed dziesiątą, więc jestem wyspana, radosna i optymistyczna! )) Odpowiedz Link