zuza-anna Re: Jesień 21.10.08, 13:42 Widzę, że jak dede43 też nie wyszło. Przepraszami37.tinypic.com/2uyp02c.jpg" border="0" alt="i37.tinypic.com/2uyp02c.jpg"> Odpowiedz Link
zuza-anna Re: Jesień 21.10.08, 13:45 Teraz jest, ale przy zaglądaniu na inne strony, a powinno sie otworzyć na tej: Odpowiedz Link
kriss67 Re: Jesień 21.10.08, 13:46 Czołem Zuza Wyszło czy nie - kolory cudowne Pozdro Krzysztof Odpowiedz Link
sibeliuss Re: Jesień 21.10.08, 14:12 Podczas lunchu pospacerowałem nad Wisłą, pięknie jest. Odpowiedz Link
meg-gy Re: Jesień 21.10.08, 14:25 aktywni.webpark.pl/f1010001.jpg Na wrocławskiej Pergoli Odpowiedz Link
skiela1 DZIEŃ W KOLORZE ŚLIWKOWYM 22.10.08, 05:33 Po czerni jeżyny Po liściu kaliny - Jesień, jesień już Po ciszy na stawie Po krzyku żurawi - Jesień, jesień już Po astrach, po ostach To widać, to proste ze - Jesień, jesień już I po tym ze wcześniej Noc ciągnie ze zmierzchem - Jesień, jesień już Po pustym już polu Po pełnej stodole - Jesień, jesień już Strachowi na wróble Już nad czym się trudzić? - Jesień, jesień już I po tym ze w górze Wiatr wróży kałuże, tak - Jesień, jesień już I po tym ze przecież Jak zwykle, po lecie - Jesień, jesień już Ach, ten dzien. w kolorze śliwkowym! - Berberysu i głogu ma smak... Stawia drzewom pieczątki - Żeby było w porządku Ze już pora Ze trzeba iść spać... A my tak - po kieliszku, po troszeczku Popijamy calutki ten dzień - Próbujemy nalewki Z dzikiej róży, z porzeczki Żeby sprawdzić - czy zimą To wypić się da?... - To się w głowie nie mieści Ze tak szumi szeleści Tak bliziutko, o krok, prawie tuż Głębokimi rzekami, pachnącymi szuwarami Idzie jesień I prosto w nasz prog... - Ale co tam! przecież taka jesień złota Nie jest zła! - Ale co tam! Przecież taka jesień złota Niechaj trwa... Odpowiedz Link
dede43 Re: DZIEŃ W KOLORZE ŚLIWKOWYM 22.10.08, 13:15 Nie wiem co w Salonie uniemożliwia wklejhanie fotek. Dzis znowu próbowałam i znowu nie wyszło, a kilka minut temu wklejałam te kanie na innym forum i udało sie za pierwszym podejściem. Odpowiedz Link
skiela1 Re: Jesień 22.10.08, 15:46 " Zdobi nitka siwizny głowę szpakowatą, A żona się uśmiecha mówiąc: "Babie lato..." Odpowiedz Link
dede43 Re: Jesień 23.10.08, 20:49 Juz wiem w czym rzecz z tymi wklejanymi zdjęciami. Adm. nie włączył BBcode. Bez tego sie podobno nie da wklejać fotek. Odpowiedz Link
bogatka1 Re: Jesień 23.10.08, 23:36 Admin nie wie może, jak się to BBcode włącza? Po prostu klika się Zarządzanie a następnie klika te dwie pozycje: - - włącz BBcode i - włącz emotikonki. Odpowiedz Link
meg-gy Re: Jesień 24.10.08, 15:30 bogatka1 napisała: > Admin nie wie może, jak się to BBcode włącza? > Po prostu klika się Zarządzanie a następnie klika te dwie pozycje: - > - włącz BBcode i > - włącz emotikonki. Tak bogatko masz rację bez włączenia BBcode nie działa. Odpowiedz Link
skiela1 Babie lato 25.10.08, 01:35 Na baby przyszło lato babie a nad babami lecą żurawie Na baby przyszło trochę zadumy oświeca je słońca złoty strumyk Spracowane niewyspane niekochane odmawiają w jarzębinach swój różaniec I cieszą się swym latem babim że Bóg tak całkiem ich nie zostawił I pajęczyny wiążą koniec z końcem na smutne zimowe miesiące Odpowiedz Link
4.ola Re: Jesień 26.10.08, 18:57 Jesienny pan siedział na mokrym krawężniku zawieszony myślą między liściem strąconym z drzewa jesiennym deszczem a mokrą kostką rynsztoku najstarszego na świecie miasta twarz mu błyszczała wilgotnym smutkiem a liść ... był piękny i martwy szarpany wiatrem bronił się przed potokiem brudnej deszczówki rwącej wartko wyślizganym brukiem do morza wiecznej mądrości szary bezsilny jesienny pan z rozpaczą w szklistym wzroku słał mu otuchę myśli rozgrzanych wspomnieniem lata ale liść był zbyt ciężki bezlitosnym przeznaczeniem woda w dole niosła tysiące takich jak on liściastych istnień brzemiennych mokrym ciężarem deszczowej jesieni wkrótce i on bezwolnie wplótł się w strumień łez i znikł wchłonięty czeluścią ulicznego ścieku jesienny pan długo jeszcze siedział na mokrym krawężniku z dusza przylgniętą do wizerunku liścia odchodzącego w nicość brudna woda pieściła mu stopy twarz błyszczała wilgotnym smutkiem Odpowiedz Link
amesia Re: Jesień 27.10.08, 13:23 ogniska dym ściele nisko gęsty kurz do ciepłych dni umyka lato juz.... Odpowiedz Link