Dodaj do ulubionych

bajzel w s@lonie!!!

02.11.03, 14:04
wstaje czlowiek, zaglada do salonu i co widzi? balagan, jak jasna cholera! po
nocnej balandze! niedopita herbata, szklanki nieumyte, nakruszone od ciastek,
karty porozrzucane, gazety na podlodze i - o zgrozo! - pety w popielniczce...
to malo razy bylo mowione, ze palarnia jest na zewnatrz?? na dodatek nikomu
sie nie chcialo zgasic swiatla na noc. kurcze, normalnie skandal, chamstwo i
goralska muzyka!

sloggi, jako gospodarz musisz z tym cos zrobic!!
smile))))

pozdrawiam z ziewnieciemsmile)
Obserwuj wątek
    • frunze Re: bajzel w s@lonie!!! 02.11.03, 14:09
      Zapomniałeś o włączonym telewizorze...wink
    • geograf Re: bajzel w s@lonie!!! 02.11.03, 14:11
      hmmmmmmmm...
      jak wstaje się tak późno to i brudel przed oczami się ma..
      poza tym-jeżeli tak Ci to rpzeszkadza..prosze-za pinią stoi szufelka,zmiotka i
      fartuszek...tongue_out

(aha..zapomniałeś o puszkach piwa..trochę tego się zebrało rpzez 2
      dni...wieczorem,przed dniem roboczym-wysprzatamy.damy radę!)
      • impostor Re: bajzel w s@lonie!!! 02.11.03, 14:14
        nono, bo jak ja zaczne robic porzadki, to dopiero nikt niczego nie
        znajdzie smile)))

a btw-co to jest pinia? bo nie wiem...smile)
        • impostor Re: bajzel w s@lonie!!! 02.11.03, 14:15
          a co do puszek - taz to alumynium, rozumiesz, kasiore mozna trzepac smile))
          (f. kiepski)
        • geograf Pinia 02.11.03, 14:18
          Pinia (Pinus pinea), sosna o charakterystycznej, parasolowatej koronie,
          pochodząca z obszaru śródziemnomorskiego i tam też często sadzona. Nasiona,
          zwane orzeszkami piniowymi lub piniolami, są jadalne
          • impostor Re: Pinia 02.11.03, 14:20
            dziekuje. ja ze wsi, tepy i nieoczytany smile))
            • geograf Re: Pinia 02.11.03, 14:27
              zostanie Ci to wybaczone po drobnej wpłacie (dobrowolnej!) na którychś z
              licznych naszych Salonowych Funduszy...tongue_out

Pinia wygląda jak sosna,tylko,że jej "gałęzie" są poziome i wyglądają jak piętrawink
              inaczej opisac nie umiemwink
              • frunze Re: Pinia 02.11.03, 14:29
                Dodam jeszcze, że orzeszki piniowe są składnikiem wielu pysznych potraw, dla
                większości jednak nieosiągalnych, gdyż są prawie niedostępne w Polsce lub ich
                cena sięga ceny kawioru astrachańskiego smile
      • vika411 Re: bajzel w s@lonie!!! 02.11.03, 14:15
        geograf napisał:

> hmmmmmmmm...
        > jak wstaje się tak późno to i brudel przed oczami się ma..
        > poza tym-jeżeli tak Ci to rpzeszkadza..prosze-za pinią stoi szufelka,zmiotka i
        > fartuszek...tongue_out
        >
        > (aha..zapomniałeś o puszkach piwa..trochę tego się zebrało rpzez 2
        > dni...wieczorem,przed dniem roboczym-wysprzatamy.damy radę!)
        >

Iiii tam...jakims glupim sprzataniem sie przejmowac! Ide po pol litra!A wy
        wypakujcie to piwo co stoi na balkonie.Proponuje wyleczyc kaca przed nowym
        tygodniem .....( cenzura)
    • very_famous Re: bajzel w s@lonie!!! 02.11.03, 14:14
      To do roboty!!!
      • impostor Re: bajzel w s@lonie!!! 02.11.03, 14:16
        wiem, wiem... untermenschen do roboty tongue_out
      • vika411 Re: bajzel w s@lonie!!! 02.11.03, 14:21
        very_famous napisała:

> To do roboty!!!

co tu bluznisz okropnie i sprosnie!!!
        Tu SALON jest! I takie wulgarne slownictwo(cyt:robota) jest tu surowo
        zakazane!!!tu bywaja mlodziez i dzieci!!!jeszcze sie czegos okropnego naucza!!!
        Biez to piwo i przestan bredzic!.-)
        • frunze Re: bajzel w s@lonie!!! 02.11.03, 14:26
          Czyli mam rozumieć, pijemy nie sprzątamy?? Ulżyło mi...A tak swoją drogą to ja
          zaraz z nudów uschnę w domu, nikt się nie daje nigdzie wyciągnąć, wszyscy
          przed telewizorami, nie wiem co ze sobą zrobić. Poprosze o pomysły smile
          • impostor Re: bajzel w s@lonie!!! 02.11.03, 14:32
            ...zlap sie za szczote i mopa smile))
            • frunze Re: bajzel w s@lonie!!! 02.11.03, 14:36
              Mowy nie ma smile Dzisiaj się już nasprzątałam i nagotowałam.
          • vika411 Re: bajzel w s@lonie!!! 02.11.03, 14:33
            frunze napisała:

> Czyli mam rozumieć, pijemy nie sprzątamy?? Ulżyło mi...A tak swoją drogą to
            ja
            > zaraz z nudów uschnę w domu, nikt się nie daje nigdzie wyciągnąć, wszyscy
            > przed telewizorami, nie wiem co ze sobą zrobić. Poprosze o pomysły smile
            Proponuje przy wirtualnym pifffffku zastanowic sie nad mozliwoscia zatrudnienia
            w salonie personelu uslugowego.Kiedys tu mielismy Adele i Stefana ale Albercik
            zabral i nie masad
            Mam jedna prosta dziewuche, tluka takiego malorolnego ale nie wiem czy w
            salonie sie nada.Oglady i manier toto ma za malo...
        • very_famous Re: bajzel w s@lonie!!! 02.11.03, 14:35
          Ja tak do Impostora - bo to On wyskoczył, że bajzel itd. Jak mu przeszkadza -
          to niech sprząta, a my rozpracujemy w tym czasie piwko albo 0,5 litra.
          • impostor Re: bajzel w s@lonie!!! 02.11.03, 14:39
            tak tak... ja Wy mi sie tu zas uchlejecie, to dopiero bedzie sprzatania...smile)
            a poza tym, jak to mowil ah - Ordnung muß sein, wiec do robory vera! smile))
            • very_famous Re: bajzel w s@lonie!!! 02.11.03, 14:47
              Mowy nie ma - nazapierniczałam się wczoraj po dwóch cmentarzach ze zniczami i
              kwiatami. Dzisiaj ręce bolą. Także - Ty sprzątaj, my pijemy i ew. mówimy gdzie
              jeszcze kurze niewytarte
              • frunze Re: bajzel w s@lonie!!! 02.11.03, 14:50
                Ale tak super czysto i pedantycznie to też nie może być. Jak będzie wyglądał
                taki sterylny salon?? Pomyślą w poniedziałek, że nikogo nie było.
              • impostor Re: bajzel w s@lonie!!! 02.11.03, 14:52
                o peeeeewnieee... ja tu sie bede uwijac, a baby beda siedzialy i flache
                obracaly... ja sie tak nie bawie smile)) kto nasyfil, ten sprzata smile)
                • very_famous Re: bajzel w s@lonie!!! 02.11.03, 14:55
                  OOO!!! Już nie chcesz sprzątać??? Nareszcie zmądrzałeś. Siadaj z nami, masz
                  kielonka, wódeczkę już nalewamy. I pijemy!
                  • impostor Re: bajzel w s@lonie!!! 02.11.03, 14:57
                    hehe, pod pic to my, ale nie nastongue_out
                    do roboty! i wodka mnie tu nie przekupywac! ja mam serce z kamienia smile))
                    • very_famous Re: bajzel w s@lonie!!! 02.11.03, 15:01
                      Taaaak??? Ciekawostka przyrodnicza. Phi! Z kamienia.
                      Bo urok rzucę!
          • vika411 Re: bajzel w s@lonie!!! 02.11.03, 14:39
            very_famous napisała:

> Ja tak do Impostora - bo to On wyskoczył, że bajzel itd. Jak mu przeszkadza -
            > to niech sprząta, a my rozpracujemy w tym czasie piwko albo 0,5 litra.

Jedno i drugie rozpracujemy.Nawet mozemy cos zaspiewac przy okazji.
            proponuje zaspiewac 2wszystkie rybki spia w jeziorze..." albo cos rownie
            patriotycznego.
            • very_famous Re: bajzel w s@lonie!!! 02.11.03, 14:50
              Możemy - pod te śledzie!
              • frunze Re: bajzel w s@lonie!!! 02.11.03, 14:53
                Wszystko jest, wódka jest, śledzie są, a mnie fajek zabrakło sad Chyba czeka
                mnie wyjście na ten deszcz...dlaczego nie wymyślili jeszcze kiosku na telefon?
                Dzwonię i, jak pizzę, przynoszą mi piwo i fajki, bajer by był smile
                • impostor Re: bajzel w s@lonie!!! 02.11.03, 15:00
                  te te te !! tu strefa dla nieziejacych! z fajkami to na zewnatrz))))
                  • frunze Re: bajzel w s@lonie!!! 02.11.03, 15:02
                    O nie! Nie będziesz mnie tu dyskryminował, jedyne ustępstwo to mogę stanąć
                    przy wejściu na balkon/taras/werandę/ganek (kurczę, co salony mają za
                    oknem???), o!
                    • impostor deszcz :))) n/t 02.11.03, 15:04

• frunze Re: deszcz :))) n/t 02.11.03, 15:08
                        No to palę tutaj smile
                    • vika411 Re: bajzel w s@lonie!!! 02.11.03, 15:07
                      frunze napisała:

> O nie! Nie będziesz mnie tu dyskryminował, jedyne ustępstwo to mogę stanąć
                      > przy wejściu na balkon/taras/werandę/ganek (kurczę, co salony mają za
                      > oknem???), o!

Mam cygara hiszpanskie i nie bedziemy palic kolo drzwi balkonowych tylko
                      wygodnie rozparte w fotelach.cygaro w jednej lapce, pifffko w drugiej a kto sie
                      buntuje to nam bedzie ogien i popielniczki podawal.Jak nie to...bedziemy
                      dmuchac dymem buntownikom w nos i pety na dywanie gasic!
                      I w ogole w salonie zrobimy swinski chlewik i Sodome z Goora przy tym bedziemy
                      mowic brzydkie wyrazy, spluwac i smarkac! W ogole takie straszne chamy z nas
                      beda, ze same z soba nie damy rady wytrzymac!lepiej z nami nie zadzierac!!!
                      • very_famous Re: bajzel w s@lonie!!! 02.11.03, 15:12
                        Taaak, cygara trzeba palic będąc rozwalonym na kanapie/fotelu - z klasą! A nie
                        tam zaciągać się na deszczu!
                      • frunze Re: bajzel w s@lonie!!! 02.11.03, 15:13
                        Ej, musimy postarać się o spluwaczki, taaaak smile A do cygara to piwko tak sobie
                        pasuje, moze jakis koniaczek, albo co? Zaglądam do siebie do barku i mamy:
                        malibu, Ouzo, ukraińską percówkę, Napoleona, red label, metaxę, martini i
                        kadarkę smile No i wódkę oczywiście smile
                      • impostor Re: bajzel w s@lonie!!! 02.11.03, 15:13
                        a szlag by trafil ta Wasza solidarnosc zadymionych jajnikow...smile))
                        • geograf Re: bajzel w s@lonie!!! 02.11.03, 15:18
                          popieram!
                          utwórzmy męski front walki z palaczami i palaczkami!
                          smile
                          jak mają się truć-to niech trują się same(-i) i to na balkonie.
                          i już!
                          • frunze Re: bajzel w s@lonie!!! 02.11.03, 15:20
                            Hmm, na razie jest 3:2, palące panie górą. Pójdziemy Wam na ustępstwo i
                            zapalimy cygara, na przykład wiśniowe, może być?
                            • impostor Re: bajzel w s@lonie!!! 02.11.03, 15:32
                              na szczescie 1 facet liczy sie za 2 kobiety... i kto ma wiekszosc? tongue_outPPP
                              • very_famous Re: bajzel w s@lonie!!! 02.11.03, 15:34
                                Hahahahahaha!!! A kto Cię tak okłamał?????????????????
                                • impostor Re: bajzel w s@lonie!!! 02.11.03, 15:56
                                  a to dlatego, ze Bog najpierw stworzyl czlowieka, a potem kobiete tongue_outPP
                                  • geograf Re: bajzel w s@lonie!!! 02.11.03, 16:00
                                    impostor napisał:

> a to dlatego, ze Bog najpierw stworzyl czlowieka, a potem kobiete tongue_outPP

i powiedział:
                                    "dalszytch eksperymentów nie będzie"
                                    tongue_out

tak naprawdę szowinistą nie jestem...
                                    • very_famous Re: bajzel w s@lonie!!! 02.11.03, 16:18
                                      Co Bog powiedzial po stworzeniu mezczyzny?
                                      - Pierwsze sliwki robaczywki.

Co Bog powiedzial po stworzeniu kobiety?
                                      Practice makes perfect.
                                      • geograf Re: bajzel w s@lonie!!! 02.11.03, 16:30
                                        Bóg widząc smutek Adama jako jedynego człowieka w raju, chciał mu jakos osłodzić
                                        żywot i zapełnić mu czas, a przede wszystkim aby był szczęśliwy.
                                        Podszedł do Adama i powiedział:
                                        -Stworzę Ci drugą osobę, kobietę, która będzie dla Ciebie dobra, będzie Ci
                                        dawała radość, a Ty bedziesz miał dla kogo żyć. Niestety będziesz musiał mi w
                                        zamian oddać pół mózgu, jedną nogę, rękę i po połowie narzadów wewnętrznych.

na co odrzekł Adam:
                                        -a co dostanę za jedno żebro?
                                        • impostor Re: bajzel w s@lonie!!! 02.11.03, 16:39
                                          to ja znam lepsze. tylko ze po pysku raz-dwa dostane...smile)))
                                        • very_famous Re: bajzel w s@lonie!!! 02.11.03, 16:53
                                          Kiedy kobiety beda naprawde rowne mezczyznom?
                                          - Dopiero wtedy, gdy idac ulica, grube i kompletnie lyse, beda myslec sobie:
                                          "Uch... Wygladam tak super, ze kazdy facet chcialby mnie przeleciec."
                            • geograf Re: bajzel w s@lonie!!! 02.11.03, 15:39
                              przypominam,że drogi OZ jest również niepalącym facetem,a jego głos liczy się
                              conajmniej razy DWA.
                              I co???tongue_out
                              • frunze Re: bajzel w s@lonie!!! 02.11.03, 15:43
                                Jego tu nie ma, ha! Nieobecni nie mają prawa głosu. Tak jak ryby...i śledzie...
                                • geograf Re: bajzel w s@lonie!!! 02.11.03, 15:49
                                  OZ na Salonie jest wiecznie żywy!
                                  poza tym-jako gospodarz-ma nieustanne prawo głosuwink

to jak z tymi głosami będzie?
                                  • frunze Re: bajzel w s@lonie!!! 02.11.03, 15:52
                                    Nie idę na żaden kompromis, absolutnie! Facet do kobiety liczy się jak 1:1,
                                    żadne tam takie, że facet liczy się podwojnie. Nieobecni się nie wypowiadają,
                                    poza tym jak S. mogą przeszkadzac papierosy jak go tu nie ma, poza tym, skąd
                                    wiemy, że przeszkadzałyby mu? Nie podejmujmy decyzji za kogoś drogi
                                    Geografie smile
                                    • geograf Re: bajzel w s@lonie!!! 02.11.03, 15:58
                                      dym papierosowy zostaje..a jak wywietrzych,to przedmioty nasiąkną zapachem-niestety.
                                      Sloggiego myślę,że choć trochę znam i wiem,że nie lubi on dymu papierosowego i
                                      ogólnie tytoniuwink
                                      • frunze Re: bajzel w s@lonie!!! 02.11.03, 16:00
                                        No cóż, jak nie tu, to na innym salonie będe paliła, tam gdzie pozwolą.
                                        • geograf Re: bajzel w s@lonie!!! 02.11.03, 16:01
                                          przecież podobno jest tutaj gdzieś palarnia-czyli pokójk za Salonem...
                                          to jak z tym jest?
                                          bo pogubiłem sięsad
                                          • frunze Re: bajzel w s@lonie!!! 02.11.03, 16:02
                                            Jest, jest. Ale tam nikt nie chodzi, tu wszyscy siedzą. Przecież nie będę sama
                                            paliła sad
                                            • geograf Re: bajzel w s@lonie!!! 02.11.03, 16:04
                                              to może zarzuć wędkę?
                                        • impostor Re: bajzel w s@lonie!!! 02.11.03, 16:01
                                          no i o tym caly czas mowa...smile))))
                                          • vika411 Re: bajzel w s@lonie!!! 02.11.03, 16:08
                                            impostor napisał:

> no i o tym caly czas mowa...smile))))
                                            Tu nie ma mowy, zebysmy sie zgodzily plic gdzie indziej!TU palimy i juz!Sloggi
                                            nam nic nie zrobi bo go nie ma i my sie go nie boimy.A jak ci sie nie podoba to
                                            bedziemy jeszcze gorsze rzeczy tu wyprawiac!
                                            • impostor Re: bajzel w s@lonie!!! 02.11.03, 16:09
                                              a tego to ja akurat ciekaw jestem...smile))
                        • very_famous Re: bajzel w s@lonie!!! 02.11.03, 15:20
                          Tyyyyy, licz się trochę ze słowami. Szowinista na S@lonie. Uwaga!!! ALarm!!!!
                          • vika411 Oglaszam rewolucje tytoniowo - feministyczna!!! 02.11.03, 15:25
                            very_famous napisała:

> Tyyyyy, licz się trochę ze słowami. Szowinista na S@lonie. Uwaga!!! ALarm!!!!

Nikotyna dla emerytow i dzieci bezplatnie!
                            Zielone swiatlo dla Banku Dymow Tytoniowych!
                            Precz z dyktatura abstynentow nikotynowych.
                            Wiecej dymu!
                            • impostor Re: Oglaszam rewolucje tytoniowo - feministyczna! 02.11.03, 15:30
                              wiecej dymu? alez prosze bardzo! wjade do salonu trabantem, to sobie
                              powdychacie dwusuw. bedziecie w 7. niebie smile)))
                              • very_famous Re: Oglaszam rewolucje tytoniowo - feministyczna! 02.11.03, 15:32
                                DO SALONU - TRABANTEM!!!!!!????????
                                ABY ZNISZCZYĆ PARKIET??????????????
                              • vika411 Re: Oglaszam rewolucje tytoniowo - feministyczna! 02.11.03, 15:36
                                impostor napisał:

> wiecej dymu? alez prosze bardzo! wjade do salonu trabantem, to sobie
                                > powdychacie dwusuw. bedziecie w 7. niebie smile)))
                                Jak ci zasune tym dwusuwem to bedzie zadyma jakiej swiat nie widzial!Uwazaj,
                                cholera!Po alkoholu jestem i nie biore odpowiedzialnosci za swoje czyny
                                wymyslnie karalne!
                                Niech mi kto da papieroska bo sie okropnie zdenerwowalam!!!
                                • very_famous Re: Oglaszam rewolucje tytoniowo - feministyczna! 02.11.03, 15:50
                                  A może być rosołek z kluskami?
                                • impostor Re: Oglaszam rewolucje tytoniowo - feministyczna! 02.11.03, 15:59
                                  to Ty uwazaj! bo ja po alkoholu tak rewelacyjnie prowadze, ze tego trabanta
                                  bedzie pelno na wszystkich scianach salonu smile))
                                  • vika411 Re: Oglaszam rewolucje tytoniowo - feministyczna! 02.11.03, 16:03
                                    impostor napisał:

> to Ty uwazaj! bo ja po alkoholu tak rewelacyjnie prowadze, ze tego trabanta
                                    > bedzie pelno na wszystkich scianach salonu smile))
                                    Alle sie Sloggus ucieszy jak nas zastanie na ruinach salonowych...smile))))))
                                    Dasz poprowadzic? masz tu gorzaly.Chodz sie napijemy na zgode.
                                    • impostor Re: Oglaszam rewolucje tytoniowo - feministyczna! 02.11.03, 16:06
                                      o co to to nie!
                                      baba za kierownica - wykluczone!! i to jeszcze za kierownica honeckera? nieee,
                                      ja chce jeszcze pozyc smile))))

...ale napic sie mozemy smile))))))
                                      • very_famous Re: Oglaszam rewolucje tytoniowo - feministyczna! 02.11.03, 16:11
                                        Uważaj!! Bo to właśnie faceci lądują na drzewach, bo jeżdżą jak naćpani, albo
                                        sie popisują.
                                      • vika411 Re: Oglaszam rewolucje tytoniowo - feministyczna! 02.11.03, 16:12
                                        impostor napisał:

> o co to to nie!
                                        > baba za kierownica - wykluczone!! i to jeszcze za kierownica honeckera?
                                        nieee,
                                        JA NIE JESTEMZADNA BABA!!!
                                        Ja jestem urocza mloda dama!
                                        > ja chce jeszcze pozyc smile))))
                                        trudno! przebaczam ci ta mala zachcianke!
                                        >
                                        > ...ale napic sie mozemy smile))))))
                                        no to na zdrowkosmile
                                        • impostor Re: Oglaszam rewolucje tytoniowo - feministyczna! 02.11.03, 16:14
                                          mo to jak urocza i loda jestes, to pozwole Ci poprowadzicsmile)
                                          ...ale bedziesz siedziala za kierownica na moich kolanach smile)))

no to cyk!
                                          • vika411 Re: Oglaszam rewolucje tytoniowo - feministyczna! 02.11.03, 16:23
                                            impostor napisał:

> mo to jak urocza i loda jestes, to pozwole Ci poprowadzicsmile)
                                            > ...ale bedziesz siedziala za kierownica na moich kolanach smile)))
                                            >
                                            > no to cyk!

´Napewno te twoje kolana kosciste a ja nie lubie siedziec na twardym.-)
                                            • impostor Re: Oglaszam rewolucje tytoniowo - feministyczna! 02.11.03, 16:30
                                              sama bys sie prosila o jeszcze raz smile))))
                                              • vika411 Re: Oglaszam rewolucje tytoniowo - feministyczna! 02.11.03, 16:38
                                                impostor napisał:

> sama bys sie prosila o jeszcze raz smile))))
                                                Iiiiiii... na pierwsze danie zupa i na drugie tez?!
                                                Co za duzo to nie zdrowo.ja wole odmiany od rutyny...
                                                • impostor Re: Oglaszam rewolucje tytoniowo - feministyczna! 02.11.03, 16:44
                                                  ale prosze bardzo, mozemy zmienic pozycje smile)))

np. teraz ja na Twoich kolanach posiedze smile))))
                                              • very_famous Re: Oglaszam rewolucje tytoniowo - feministyczna! 02.11.03, 16:39
                                                Ale zarozumialec z Ciebie!
                                          • very_famous Re: Oglaszam rewolucje tytoniowo - feministyczna! 02.11.03, 16:26
                                            Proszę, proszę - jaka zmiana frontu!
                                            • impostor Re: Oglaszam rewolucje tytoniowo - feministyczna! 02.11.03, 16:35
                                              eiversuchtig?
                                              • vika411 Re: Oglaszam rewolucje tytoniowo - feministyczna! 02.11.03, 16:47
                                                impostor napisał:

> eiversuchtig?

Watpie!Ona raczej ze mna trzyma.Uwazaj!
                                            • vika411 Very-Famciu! 02.11.03, 16:44
                                              very_famous napisała:

> Proszę, proszę - jaka zmiana frontu!

Zadna zmiana!Powiem ci na uszko, ze ja go glaszcze pod wlos obludniesmile
                                              Woga trzeb oblaskawic a pozniej krotko trzymac!Jak juz sie oswoi to go nauczymy
                                              palic machore!smile
                                              • impostor Re: Very-Famciu! 02.11.03, 16:50
                                                co to to nie, moja droga. nie wchodzi sie 2 razy do tej samej rzeki! smile))

...ale glaskac mozesz dalej... takwalek na prawo, za uszkiem, poprosze...smile)))
                                                • very_famous Ja Ci zaraz dam za to Very_Famciu!!! 02.11.03, 17:13
                                                  Tyyy, to wygodny jesteś! Najpierw mnie popuszczasz o całusy a teraz Vikę mamisz
                                                  o głaskanie za uszkiem!
                                                  VIKA - idziemy do lasu nazbierać muchomorów na zupę!!!!
                                                  • vika411 Re: Ja Ci zaraz dam za to Very_Famciu!!! 02.11.03, 17:17
                                                    very_famous napisała:

> Tyyy, to wygodny jesteś! Najpierw mnie popuszczasz o całusy a teraz Vikę
                                                    mamisz
                                                    >
                                                    > o głaskanie za uszkiem!
                                                    > VIKA - idziemy do lasu nazbierać muchomorów na zupę!!!!
                                                    Cos Ty!We mnie nie wierzysz?!Toz ja mam cala flche sublimatu dla takich jak
                                                    on!!!Poco sie mamy po deszczu wluczyc!
                                                    zupe mozna mu odpowiednio zaprawic na poczekaniu.
                                                  • impostor Re: Ja Ci zaraz dam za to Very_Famciu!!! 02.11.03, 17:18
                                                    ja wam jeszcze moge cyjanku dorzucic, bedzie pikantniejsze... i, prosze
                                                    panstwa, za godzine o 2 zarazy mniej smile))))
                                                  • very_famous Re: Ja Ci zaraz dam za to Very_Famciu!!! 02.11.03, 17:22
                                                    Czyli Ciebie - tak? Bo podobno facet liczy się jak dwie kobiety smile))))))))))))
                                                  • impostor Re: Ja Ci zaraz dam za to Very_Famciu!!! 02.11.03, 17:26
                                                    sloneczko, jak ja dostane zawalu, to tylko z Toba... jak u Ciebie z
                                                    cholesterolem?
                                                  • very_famous Re: Ja Ci zaraz dam za to Very_Famciu!!! 02.11.03, 17:29
                                                    W normie. A czemu pytasz?
                                                  • vika411 Re: Ja Ci zaraz dam za to Very_Famciu!!! 02.11.03, 17:24
                                                    impostor napisał:

> ja wam jeszcze moge cyjanku dorzucic, bedzie pikantniejsze... i, prosze
                                                    > panstwa, za godzine o 2 zarazy mniej smile))))
                                                    Za dwie godziny to dostaniesz porzadnie wzmocniona dawke uderzeniowa!
                                                    zupa zaczyna pyrkotac!Mozesz sie zaczac bac!
                                                  • impostor Re: Ja Ci zaraz dam za to Very_Famciu!!! 02.11.03, 17:29
                                                    mrrrrr, to brzmi jak zacheta...smile))
                                                  • very_famous Re: Ja Ci zaraz dam za to Very_Famciu!!! 02.11.03, 17:32
                                                    A później do dołu świeżo wykopanego, wapno gaszone i po sprawie, tzn. po
                                                    Impostorze smile))))))))))))))
                                                  • impostor Re: Ja Ci zaraz dam za to Very_Famciu!!! 02.11.03, 17:40
                                                    ehhh te hitlerowskie metody... wiec sygnaturka nie klamie smile)))
                                                  • very_famous Dół i wapno gaszone! 02.11.03, 17:44
                                                    Jutro będzie inna. Chyba.
                                                  • vika411 Re: Dół i wapno gaszone! 02.11.03, 17:46
                                                    very_famous napisała:

> Jutro będzie inna. Chyba.
                                                    A poco? Przeciez adekwatna jest do tematusmile
                                                  • very_famous Re: Dół i wapno gaszone! 02.11.03, 17:57
                                                    Jutro będą inne tematy, ale ja będę dopiero po południu kiedy ciemno będzie,
                                                    nie wiem czy mi uda się zajrzeć tu rano sad((
                                                  • impostor Re: Dół i wapno gaszone! 02.11.03, 17:47
                                                    cytuje:
                                                    "lopata w leb byloby bardziej prosciej i... ee... zwiezlej"
                                                    smile))
                                                  • very_famous Re: Dół i wapno gaszone! 02.11.03, 18:01
                                                    Nieeee, krew by się lała jak z zarzynanego prosięcia!!!
              • vika411 Re: bajzel w s@lonie!!! 02.11.03, 14:55
                No to siup na pierwsza nozke! jak kto chce sprzatac to jest naiwny!my kazdemu
                porzadkowi damy rade.naswinimy ile wlezie!!!

mam salatke z majonezem.Kto chce na zagryche?
                • very_famous Re: bajzel w s@lonie!!! 02.11.03, 15:03
                  Dobra - to teraz na drugą - chlup!
                  • vika411 Re: bajzel w s@lonie!!! 02.11.03, 15:09
                    very_famous napisała:

> Dobra - to teraz na drugą - chlup!

I na trzecia nozke...STO LAT, STO LAT... niech zyje , zyje nam...
                    • very_famous Re: bajzel w s@lonie!!! 02.11.03, 15:14
                      Zaaaaraz!! A komu śpiewamy?
                      • vika411 Re: bajzel w s@lonie!!! 02.11.03, 15:16
                        very_famous napisała:

> Zaaaaraz!! A komu śpiewamy?
                        Jak to komu ?!Sobie! Na zasadzie "Matulu!Chwolum nos! Wy mnie a jo wos!"smile
                        • vika411 Very-Famuskuuuuuu!!! 02.11.03, 15:51
                          Przestajemy sie zadawac z abstynentami!!!
                          Mam tutaj koktajl przeciwpozarowy produkcji moich strazakow z zadupia! Jak
                          zobacza co to za specjal to sami sie do nas zaczna lasicsmile)))))))
                          koktajl przeciwpozarowy gasi kazde pragnienie a robi sie go tak:
                          Wlewa sie do najwiekszego gara 4 litry wina, litr miodu, pol litra wodki,
                          wsypuje gozdzikow i cynamonu , lekko podgrzewa a pozniej popija szklankami!smile
                          Siuuuuup i na zdrowie!
                          mam tu tez kartonik Memfis 100- RED.bardzo dobre fajki.Poczestuj siesmile
                          • very_famous Re: Very-Famuskuuuuuu!!! 02.11.03, 17:26
                            Dawaj ten koktajl!
    • frunze Re: bajzel w s@lonie!!! 02.11.03, 16:19
      Byłam po fajeczki, dobrze, że kiosk w metrze był otwarty. Zmokłam straszliwie,
      więc teraz siadam w fotelu, tym zielonym, największym, nóżki kładę na
      podnóżku, przykrywam je kocykiem, w jednej dłoni papierosek, w drugiej wódka z
      colą. Tu mi dobrze, tu się mogę rozmnażać smile
      • vika411 Re: bajzel w s@lonie!!! 02.11.03, 16:59
        frunze napisała:

> Byłam po fajeczki, dobrze, że kiosk w metrze był otwarty. Zmokłam
        straszliwie,
        > więc teraz siadam w fotelu, tym zielonym, największym, nóżki kładę na
        > podnóżku, przykrywam je kocykiem, w jednej dłoni papierosek, w drugiej wódka
        z
        > colą. Tu mi dobrze, tu się mogę rozmnażać smile

A ja pije sobie napoj przeciwpozarowy.Dobrrrrrre!smile
      • geograf Re: bajzel w s@lonie!!! 02.11.03, 17:01
        frunze napisała:

> Tu mi dobrze, tu się mogę rozmnażać smile

Że się niegrzecznie zapytam:
        w tej pozycji,miejscu i z tymi atrybutami w dłoniach?
        • impostor Re: bajzel w s@lonie!!! 02.11.03, 17:13
          eeee... jeszcze jakas noga za oknem by sie przydala... albo lawka w
          parku...smile))))
        • frunze Re: bajzel w s@lonie!!! 02.11.03, 17:16
          Naczytałam się seksu nietypowego Starowicza smile
          • vika411 Re: bajzel w s@lonie!!! 02.11.03, 17:20
            frunze napisała:

> Naczytałam się seksu nietypowego Starowicza smile
            Seks nietypowy, podejrzewam, lepiej praktykowac niz czytac.Niestety mam
            obnizone libido.Szkoda1.-(
        • very_famous Re: bajzel w s@lonie!!! 02.11.03, 17:19
          E tam - atrybuty można odstawić, pozycję zmienić i lokal tyż.
    • balkan Re: bajzel w s@lonie!!! 02.11.03, 19:39
      Przysiądę sobie w wysprzątanym salonie z drinkiem w dłoni, za to bez
      papierosa... bo od półtora tygodnia żadnego nie zapaliłam...smile) zaraz włażę do
      wanny i psychicznie się zacznę przygotowywać do nadchodzącego tygodnia... czy
      ktoś już wymyślił wodoodporne kompy???

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka