jackussi 25.11.03, 07:23 Stoją tam codziennie - Na placu Zawiszy.Nie wiem co myśleć o takim handlu - zakazać,pozwalać, zesłać do obozu czy chwalić. Policja jest jak najbardziej ZA!! Pewnie ma udziały w biznesie. Pozdrawiam jk Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
balkan Re: Handlują przemycanymi papierosami 25.11.03, 07:30 Pod Halą Marymoncką handlują granatami i też 'nikt' tego nie widzi... tak samo jak handlujących złodziei na Wolumenie... jedyne co ja mogę zrobić, to nie korzystać z ich usług.... Odpowiedz Link
sloggi Re: Handlują przemycanymi papierosami 25.11.03, 08:37 Papierosy ze wschodu, nikt nie wie co tak naprawdę zawierają. Skoro jednak są chętni na takie używki - to widocznie nie trują. A, że przymacane - w zdrowej gospodarce zawsze jest jakaś szara strefa. Odpowiedz Link
geograf Re: Handlują przemycanymi papierosami 25.11.03, 08:38 tylko,że polska gospodarka nie jest zdrowa a kupowanie tego świństwa wynika raczej z faktu zaoszczędzenia i nie myslenia o sobie... jak dobrze,że ja nie palę... Odpowiedz Link