very_famous 25.11.03, 14:45 Zrobiony??? Na zdjęciu jest obrzydliwy bałagan. Kto dostał to wie, kto nie dostał - niech mi przypomni. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
maniek2000 Re: Porządek na biurkach 25.11.03, 14:49 u mnie zawieja na biurku... ale jakos nie chce mi sie jej ruszac... dlugo ci zeszlo na tym porzadkowaniu? Odpowiedz Link
frunze Re: Porządek na biurkach 25.11.03, 14:50 U mnie porządeczek. Wprost proporcjonalny do bałaganu w domu Odpowiedz Link
vika411 Re: Porządek na biurkach 25.11.03, 14:51 JA MAM ZAWSZE NA BIURKU PORZADEK! Musze miec bo lubie zrec do kompa to musze miec estetyczne warunki do pracy. Odpowiedz Link
frunze Re: Porządek na biurkach 25.11.03, 14:54 Verka (z pewną nieśmiałością), ale to nie Twoje biurko...? Odpowiedz Link
very_famous Re: Porządek na biurkach 25.11.03, 15:04 Frunze - gapo jedna! Ten kto siedzi przed kompem to facet - ma włosy na dłoniach!!!! Mnie nie urosły! Z czego się cieszę przeogromnie. Odpowiedz Link
frunze Re: Porządek na biurkach 25.11.03, 15:06 Spojrzałam tylko na paznokcie (bardzo kobiece) i palce (wysmukłe). Zaraz spojrzę uważniej Odpowiedz Link
babik Re: Porządek na biurkach 25.11.03, 15:22 Porządek na biurku nie istnieje. Jak jest porządek to czuję się mocno zagubiony i wydaje mi się , że nie mam nic do roboty. A tak ta sterta papierzysk przypomina mi o tym , że się opieprzam ))) I jest mi z tym dobrze ) Odpowiedz Link
very_famous Re: Porządek na biurkach 25.11.03, 15:25 Poczekaj, zaraz podeślę ci zdjęcie nieporządku, to spadniesz z krzesła. Odpowiedz Link
babik Re: Porządek na biurkach 25.11.03, 15:34 No taaaaaaaaa ))) Najbardziej mnie zainteresowała ta butelczyna stojąca w tle ))) A gościu dlatego miał taką bardachę , że po prostu biureczko za małe ))) Odpowiedz Link
very_famous Re: Porządek na biurkach 25.11.03, 16:03 Eeee, biureczko.... klawiatura za duża i tyle! Odpowiedz Link
vika411 Nooooo, babiczku! 25.11.03, 15:26 Twoje akcje rosna... Ty lubisz jesc, wasiska masz zadbane i biurko z kompem... jestem pod pozytywnym wrazeniem...)))))) Odpowiedz Link
babik Re: Nooooo, babiczku! 25.11.03, 15:36 Upssss , jestem z lekka onieśmielony )) Pąsem się okryłem )) A tak wogóle to strasznie ze mnie rubaszny koleś . Nie wszyscy (czytaj wszystkie ) to lubią. Odpowiedz Link
vika411 Re: Nooooo, babiczku! 25.11.03, 15:37 babik napisał: > Upssss , jestem z lekka onieśmielony )) Pąsem się okryłem )) > > A tak wogóle to strasznie ze mnie rubaszny koleś . > Nie wszyscy (czytaj wszystkie ) to lubią. Hihihi...to porubaszkujemy?)))))))) Odpowiedz Link
martuha Re: Nooooo, babiczku! 25.11.03, 16:18 u mnie zwykle na biurku (w domu) jest balagan, mamie tlumacze, ze to artystyczny nielad. Odpowiedz Link
gacus2 Re: Nooooo, babiczku! 25.11.03, 20:36 W pracy mam bałagan - w domu mam biurko zamykane więc bałągan jest schowany. Odpowiedz Link
very_famous Re: Nooooo, babiczku! 25.11.03, 20:50 A to tak jak ja. Czyli co - bałaganiarze jesteśmy? Odpowiedz Link
babik Re: Nooooo, babiczku! 26.11.03, 08:33 No ja jestem , przyznaję się bez bicia. Zawsze mnie za to ochrzaniają , ale wbrew pozorom jakoś się łapie w tym wszystkim i zawsze wszystko znajduję. )))) Odpowiedz Link
beba3 Re: Porządek na biurkach 25.11.03, 23:58 Przypominam sie! Jestem i czuwam, nieczesto pisze ale czytam gorliwie. Tez chce zdjecia... Tzn oczywiscie: poprosze! Pozd Odpowiedz Link
ulalka Re: Porządek na biurkach 26.11.03, 10:59 heh..dla mnie to porzadek, co mam na biurku...ale to dla mnie )) i na pewno nigdy nie mialam tak, jak na zdjeciu, za ktore dziekuje Odpowiedz Link
altu Re: Porządek na biurkach 27.11.03, 09:06 Tak sobie spojrzałam, porównałam... Do tej pory myślałam, że u mnie jest wieczny bałagan... Ale w konfrontacji... wychodzi na to, że niemalże porządek idealny... Co prawda, czasami mam problemy ze znalezieniem czegoś, ale wtedy robię porządek i znajduję parę innych rzeczy.... Odpowiedz Link