Dodaj do ulubionych

Gimnazjum z MYP

08.04.11, 11:54
Czy jest na forum ktoś kogo dziecko chodzi/chodziło do gimnazjum realizujacego program MYP (The Middle Years Programme)?
MYP jest przeznaczony dla młodzieży w gimnazjum i przygotowuje do nauki w liceach realizujących program matury międzynarodowej.
Na forum jest wątek o maturze miedzynarodowej i programie IB, więc może ktoś ma za sobą gimnazjum z MYP.
Obserwuj wątek
    • Gość: monia Re: Gimnazjum z MYP IP: *.adsl.inetia.pl 11.04.11, 09:57
      wydaje mi sie, ze prywatna szkola na Abramowskiego w W-wie m ten program, ale nie jestem pewna. Trzeba sprawdzic na stronie szkoly
      • Gość: Mata Re: Gimnazjum z MYP IP: *.aster.pl 07.05.12, 16:38
        Tak, Prywatne Gim nr 33 przy Abramowskiego jako jedyne w Warszawie ma MYP, gemeralnie, jako jedyna szkoła w Polsce mają wszystkie 3 programy : PYP, MYP i DP
        • tinywee Re: Gimnazjum z MYP 07.05.12, 22:54
          Rzeczywiście, w wawie jest jedno gimnazjum: www.ibo.org/school/search/index.cfm?programmes=&country=PL®ion=&find_schools=Find
          • Gość: gość Re: Gimnazjum z MYP IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.05.12, 15:52
            Pytałam o gimnazjum we Wrocławiu. W naszym mieście to szkoła publiczna.
            Pytałam, bo wystraszyłam się trochę opinii o klasach LO z IB (a MYP to ich młodszy odpowiednik).

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka