emil-a54 24.04.10, 16:29 Mam pytanie; o której godzinie się ważycie? Czy to jest ważne, bo jak ważę się po południu to waga "stoi"???? Link Zgłoś Obserwuj wątek
kk345 Re: zawiedziona 24.04.10, 16:32 Najmniej ważysz rano, po skorzystaniu z toalety, wagą popołudniowo-wieczorną sie nie przejmuj... Jak długo jesteś na diecie, ze już jesteś zawiedziona??? Link Zgłoś
emil-a54 Re: zawiedziona 24.04.10, 16:37 Dopiero trzeci dzień i mi smutno!Moze nie potrzebnie weszłam na ta wagę przed chwilą:(Zaczynałam od wagi 73kg, przy wzroście 171cm. Wczoraj jak weszłam to miałam 1kg mniej, a dzis....buuuuuu:(( kk345 napisała: > Najmniej ważysz rano, po skorzystaniu z toalety, wagą popołudniowo-wieczorną si > e > nie przejmuj... > Jak długo jesteś na diecie, ze już jesteś zawiedziona??? Link Zgłoś
kk345 Re: zawiedziona 24.04.10, 16:40 Bez sensu to martwienie się, zważ sobie choćby, ile waży woda, którą wypijasz w ciągu dnia- czym tu się frustrować? No i cierpliwości, po dwóch dniach nikt nie traci 10 kg, tyłyśmy długo, więc odchudzanie też nie trwa tygodnia:) Takie rzeczy to tylko w Erze:) Link Zgłoś
emil-a54 Re: zawiedziona 24.04.10, 16:42 No racja, zobaczę jutro rano, może coś sie ruszy bo zostały mi dwa dni I fazy:( kk345 napisała: > Bez sensu to martwienie się, zważ sobie choćby, ile waży woda, którą wypijasz w > ciągu dnia- czym tu się frustrować? No i cierpliwości, po dwóch dniach nikt nie > traci 10 kg, tyłyśmy długo, więc odchudzanie też nie trwa tygodnia:) Takie > rzeczy to tylko w Erze:) Link Zgłoś
kk345 Re: zawiedziona 24.04.10, 17:02 Radzę zmienić nastawienie, bo nie dasz rady. Pamiętaj że zostały Ci nie tylko 2 dni fazy I, ale X dni fazy II i III. Ile masz do zrzucenia? Link Zgłoś
luulajka Re: zawiedziona 24.04.10, 16:33 najmniej ważysz rano. Zanim zjesz śniadanko, zważ się. U mnie to rytuał: wstaję, do łazienki z ciuchami, zrzucam piżamkę i na golasa się ważę :) Link Zgłoś
ewelina811014 Re: zawiedziona 24.04.10, 17:04 codziennie rano najpierw siusiu potem hops na wagę :) Link Zgłoś
pierzak_w_szpilkach Re: zawiedziona 24.04.10, 17:21 1). Ten temat już się tu pojawiał --> WYSZUKIWARKA 2). Czego oczekujesz po 3 dniach diety?! o_O Jasny gwint, nie dajmy się zwariować! Ta dieta to nie dieta-cud tylko, tak jak napisał Dukan, kompletny plan tracenia na wadze! Odpuść, bo się zniechęcisz zanim naprawdę schudniesz... Link Zgłoś
silie Re: zawiedziona 25.04.10, 10:59 Ja pierdykam. Czasem jak czytam niektóre posty to naprawdę mam wrażenie, że wątek 'refleksje po lekturze proteinek' nie był zupełnie pozbawiony sensu... Jakiś szczyt infantylizmu po prostu... Link Zgłoś