Dodaj do ulubionych

wracam na dukana

05.03.11, 10:10
rok temu zaczęłam dietę,od 1 marca 2010, schudłam 23 kg:),trzymałam uzyskaną wagę,ostatni miesiąc sobie pofolgowałam niestety i przybyło mi ok. 5 kg,chcę schudnąć 9 kg łącznie, tym razem pomagam sobie dodatkami do vity szczególnie zdjęcia mnie motywują potraw,są tam super przepisy,jeżeli ktoś nie ma ostatniego dodatku to niech pędzi do kiosku,dużo nowych znalazłam przepisów,wkleję w wolnej chwili,dziwnie po roku wrócić tyle że czuje się mniej zagubiona niż pierwszym razem no i zawsze lepiej się czuje bo wtedy zaczynałam z 96 kg,teraz 78 a więc i tak jest różnica,rok temu rozpoczęcie diety było jedną z lepszych decyzji,teraz mam nadzieje że też się uda:)
Obserwuj wątek
    • nomya Re: wracam na dukana 05.03.11, 11:31
      Dasz radę :) Motywacja to podstawa.
      • lilka208 Re: wracam na dukana 05.03.11, 14:22
        trzymam kciuki :)
    • kochakasia Re: wracam na dukana 05.03.11, 16:30
      Od lat zmagałam się z moimi kg! Próbowałam różnych sposobów na pozbycie się nadwagi, ale waga wracała. Aż wreszcie ktoś polecił coś rewelacyjnego!Nawet nie wiem kiedy zgubiłam te kg, wiem tylko ze nie glodowalam i jadłam ulubione moje potrawy a chudłam. Waga nie wróciła:) Chcesz się dowiedzieć więcej? zajrzyj
      www.idealnafigura.com/gberes
      • mama_twinsow Re: wracam na dukana 05.03.11, 19:36
        A to jakis spam chyba...
        • yassa Re: wracam na dukana 05.03.11, 19:57
          No pewnie, bo się pojawia we wszystkich ostatnich wątkach. Moderatorki, wywalcie ją:-) plisss

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka