Gość: bonia Re: Zielona kawa w tabletkach IP: *.dynamic.mm.pl 22.06.14, 11:16 ja bralam wydalam 300 zl i nic nie polecam Odpowiedz Link Zgłoś
zyrafa46 Re: Zielona kawa w tabletkach 23.06.14, 13:01 Dziewczyny, uważajcie na hormony... WSZYSTKO ma być OK Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anna zielona kawa IP: *.c.wicklowbroadband.com 24.06.14, 13:52 Nie kupujcie w Polsce tego dziadostwa to podoba jak juz chcecie to kupcie Green Coffee Bean original i musi zawierać 5,000 mg kawy ta w Polsce zawiera śladowe ilości kawy Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lebova Re: Meridia15mg-najlepszy preparat na odchudzanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.14, 23:01 Ja polecam serię suplementów na odchudzanie figury. Przetestowałam na sobie i uważam, że są rewelacyjne. Najbardziej mi podpasował figura no-apetite, bo bardzo skutecznie ogranicza łaknienie :) Odpowiedz Link Zgłoś
zyrafa46 Re: Meridia15mg-najlepszy preparat na odchudzanie 27.06.14, 23:41 Można i bez suplementów, choć ZAWSZE warto się ruszać. I zawsze warto jednak zwracać uwagę na to co się je. Lecz nie myślę o jakiejś diecie. Odpowiedz Link Zgłoś
zyrafa46 Re: Zielona Kawa 03.07.14, 16:42 Dość drogi ten błonnik witalny... Ja mam to samo, (jeśli nie lepsze) ale ZNACZNIE taniej... :) Odpowiedz Link Zgłoś
zyrafa46 Re: Zielona kawa w tabletkach 03.07.14, 16:48 Nusiu, to samo możesz kupić znacznie, znacznie taniej... Tam gdzie kupujesz - mocno przepłacasz :(. A ruchu (swoją drogą) nic nie zastąpi... :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: basia Re: Zielona kawa w tabletkach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.14, 21:53 Znajoma brała, ona zresztą próbuje wielu specyfików i ani zielona kawa ani żaden inny specyfik nic nie dają. Natomiast jedynym chyba wyjątkiem było coś, czego nazwy nie pamiętam ale chyba algi morskie czy coś takiego. I warunek, że te algi minimalnie ale wspomagają chudnięcie o ile się nie je dużo tzn redukuje kalorie i ewentualnie ćwiczy:-) Odpowiedz Link Zgłoś
ciociawiktocia Re: Zielona kawa w tabletkach 11.07.14, 13:35 po co brac takie gowno, na odchudzanie polecam plynna zielona kawe i czerwona Odpowiedz Link Zgłoś
zyrafa46 Re: Zielona kawa w tabletkach 13.07.15, 18:23 ciociawiktocia napisał(a): > po co brac takie gowno, na odchudzanie polecam plynna zielona kawe i czerwona Co to jest "czerwona kawa"? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: naiwna Re: Zielona kawa w tabletkach IP: *.swietochlowice.vectranet.pl 15.07.14, 11:17 bzdura totalna,ja zakupilam dwa opakowani bo niby tanie zaplacilam 270zł,cwiczylam i dieta i ani kilograma mniej.Tak ze odradzam zakup Odpowiedz Link Zgłoś
zyrafa46 Re: Zielona kawa w tabletkach 15.07.14, 16:49 Bo odchudzanie nie polega na wkładaniu do organizmu cudownych mikstur. Raczej trzeba najpierw go (organizm) oczyścić z toksyn. One to bowiem magazynowane są w tkance tłuszczowej. Tak jak śmieci w śmietniku. Żaden organizm nie dopuści do pozbycia się "śmietników"...(czyli tkanki tłuszczowej). Tak jak nikt w świecie nie godzi się na rozniesienie (luzem) śmieci po mieście czy wsi... Pozbądź się toksyn (są różne sposoby - znam je zresztą). Potem nie zaśmiecaj się (w miarę możliwości) ponownie i od tego momentu szczuplenie - samo się pojawi. Jeszcze jak do tego dodać ruch... He he, będzie dobrze :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zyrafa46 Re: Zielona kawa w tabletkach IP: *.dynamic.chello.pl 17.07.14, 00:50 Nie kupiłabym tego nawet gdyby było po 2,20 a nie 10 razy droższe... Odpowiedz Link Zgłoś
agnieszka_bialek Re: Zielona kawa w tabletkach 22.07.14, 10:14 Za i przeciw na temat zielonej kawy - wypowiedź eksperta: dieta.mp.pl/lista/show.html?id=104447 Odpowiedz Link Zgłoś
igge do pani Agnieszki: lepij pić zieloną kawę czy 14.08.14, 13:23 : łykać tabletki. mnie się wydaje, że po prostu z. kawa lepsza zamiast faszerowania się suplementem? Odpowiedz Link Zgłoś
kate123blake Re: Zielona kawa w tabletkach 04.08.14, 14:39 Cześć, moim zdaniem zielona kawa nie pomaga w ogóle. Jeśli widzisz jakieś efekty, to pewnie dlatego, że w tym samym czasie ćwiczysz lub zdrowo się odżywiasz. Kupiłam suplement diety na włoskiej stronie: caffeperdimagrire.it/caffe-verde/, brałam tabletki przez miesiąc i nie zauważyłam absolutnie żadnej zmiany w utracie wagi - dodam, że w tym czasie nie podejmowałam aktywności fizycznych. Uważam, że suplementy na odchudzanie to nabieranie w butelkę dziewczyn, które desparacko chcą schudnąć. Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
zyrafa46 Re: Zielona kawa w tabletkach 05.08.14, 10:40 Trzeba oczyścić swoje ciało z toksyn (sposoby + woda), jeść co należy i - jednak ćwiczyć. Na piechotę do pracy, schody - dla chorych, no, takie tam. Szczupłej sylwetki w sklepie z suplementami, czy kawą (jaka by ona nie była) się nie kupi. Głodowanie - to też nie jest dobry sposób. Trzeba odpowiednoi jeść, ćwiczyć. To mięśnie "wycisną" tłuszcz :) A poza tym ruszanie się jest miłą czynnością. Trzeba tylko wytłumaczyć to swojemu mózgowi. Ruszanie rozsądne, aby serce dało radę i stawy... Odpowiedz Link Zgłoś
igge Re: Zielona kawa w tabletkach 14.08.14, 13:32 generalnie mam takie samo zdanie bo nie pomaga wcale oprócz odchudzenia portfela ale jednak przy długim odchudzaniu, kiedy człowiek się tym procesem nuży i nudzi to można sobie w ramach robienia przyjemności i przypominajki, w celach motywacyjnych, żeby nie zapomnieć o diecie/innym/lepszym sposobie odżywiania i ruchu rzucić okiem na jakieś estetyczne pudełeczko albo paczkę np zielonej kawy i gadżeciarsko zachęcać się do wytrwałości nią albo czymkolwiek innym, fikuśną herbatką czy kolorowymi nowymi naczyniami na warzywa i owoce. whatever works Tylko bez sensu jest wierzyć, że rzeczywiście odchudza jak redukcja kalorii i ćwiczenia Odpowiedz Link Zgłoś
zyrafa46 Re: Zielona kawa w tabletkach 10.01.15, 21:07 Do tego ruch... najlepiej na świeżym powietrzu :) Odpowiedz Link Zgłoś
zyrafa46 Re: Zielona kawa w tabletkach 31.01.15, 01:25 Myślę, że podjadanie wynika z tego co jemy. Jesli czegoś w diecie brakuje, organizm woła: JEŚĆ! Jeśli dostanie wszystko czego mu trzeba (chodzi o jakość, nie ilość) - to "siedzi cicho". Wiem po sobie: czasem jestem głodna juz pół godziny po jedzeniu a czasem czekam na łaknienie parę godzin. Mam zwyczaj nie jeść, gdy nie czuję głodu. Czy po kawie zielonej ma się więcej wigoru niż po czarnej? Często dopada mnie niskie ciśnienie... to pytam. Odpowiedz Link Zgłoś
mikask Re: Zielona kawa w tabletkach 13.02.15, 22:57 aniakasznia, nie jestem europejska :D ale powiem ci że google nie bolą, wpisałam i wyskakuje allegro :D Odpowiedz Link Zgłoś
nejtaan Re: Zielona kawa w tabletkach 25.02.15, 20:24 a magdusska dlugo juz stosujesz? cwiczysz? Odpowiedz Link Zgłoś
odsieczka Re: Zielona kawa w tabletkach 24.03.15, 01:05 Jasne, że działają, tylko to nie jest nic cudownego, bo cudów nie ma i nie było ;) To są wspomagacze spalania tłuszczu, normalna kawa też w tym pomaga. Więcej siły do spalania tłuszczu i szybsze spalanie tłuszczu. Przed siłownią się zarzuca i wtedy są efekty. Do tego wymyślono te suplementy. Najpierw miały służyć kulturystom co mają mieć same mięśnie bez tłuszczu aby najlepiej wyglądać. Ale niektórzy stosują suplementy do treningów do siedzenia przed telewizorem i piszą na forum, że nie działa, oszustwo!!! ;) A ten co podajesz jest za drogi. Ja mam taki zwyklejszy. Masz tu linka i sobie poczytaj od razu to zrozumiesz działanie: diety-odchudzajace.info.pl/zielona-kawa-na-odchudzanie-green-coffee-extract/ Odpowiedz Link Zgłoś
izabella_witkowska Re: Zielona kawa w tabletkach 21.04.15, 09:46 niezły? daj spokój to jest duuużo! Odpowiedz Link Zgłoś
zyrafa46 Re: Zielona kawa w tabletkach 13.07.15, 18:21 Nikt mi nie odpowiedział, czy kawa zielona daje "więcej życia" od kawy czarnej... Poproszę o odpowiedź. Odpowiedz Link Zgłoś
zyrafa46 Re: Zielona kawa w tabletkach 30.01.16, 22:19 Nie mam takiego doświadczenia. Ale wreszcie zaczęłam pić zieloną kawę. Bardzo mi ona pasuje, bo ożywia... A o to mi chodzi. A ponadto zupełnie ale to zupełnie niczym nie przypomina mi kawy. Nawet kolorem :) I to dobrze, bo kawę piję tylko na lekartstwo (za niskie mam ciśnienie). Nie lubię jej, zwłaszcza od czasu jak zrezygnowałam z cukru i mleka. CAŁKIEM! Kawa zielona smakuje i pachnie jak ziółka. A te z założenia pije się bez cukru. I jest dobrze :) Odpowiedz Link Zgłoś