agnieszka_bialek Re: Sposób na odchudzanie bez gimnastyki 18.06.14, 11:52 Witam, Aktywność fizyczna nie musi być męcząca i kosztowna. Paradoksalnie tłuszcz spala się najlepiej przy umiarkowanej aktywności - tętno 130-150. Intensywne ćwiczenia wyrabiają mięśnie - co też nie jest bez znaczenia, ponieważ tkanka mięśniowa zużywa najwięcej kalorii - im większa, tym więcej możemy zjeść. Ważne, aby ruszać się regularnie - zalecana ilość to 30 minut dziennie. Szybszy spacer, praca w ogródku, jazda na rowerze. Zamiast jechać do sklepu - przejdźmy się na piechotę. Codziennie wybierajmy aktywności, które nie będą uciążliwe, a przyspieszą nasze tętno i rozgrzeją organizm. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: up Re: Sposób na odchudzanie bez gimnastyki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.14, 19:37 Odpowiedz Link Zgłoś
maitresse.d.un.francais Ha, ha, ciągle chodzę do sklepu 04.07.14, 22:32 a jeszcze ciągnę ciężki wózek z zakupami ( i czasem wnoszę go po schodach). Do sklepu nie mam 30 minut, chyba że liczyć też łażenie po nim. Niemniej nie daje to ŻADNYCH efektów. Takie sobie slogany. Roweru nie mam (i nie miałabym gdzie go trzymać), ogródka takoż. Kosztowna, owszem, musi - sam strój to kupa forsy, nawet licząc najtańsze buty sportowe z marketu sportowego. Odpowiedz Link Zgłoś
czerwono_czarny Re: Sposób na odchudzanie bez gimnastyki 04.07.14, 14:01 do pracy rowerem :) ruch musi być! bez ruchu nic się nie zdziała ;) ja kupiłem ostatnio fajne akcesoria rowerowo w polomarkecie (swoją drogą bardzo fajne akcesori atam teraz mają, nie spodziewałem się :P) i mam motywację do jazdy rowerem! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monia6523541. Re: Sposób na odchudzanie bez gimnastyki IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 21.07.14, 21:32 Ja jakoś nie potrafie się zmotywować aby regularnie uprawiać sport. Od jakiegoś czasu jem codziennie błonnik witalny www.sklep-vitality.pl/produkty-sypkie/455-blonnik-naturalny-360g-witalny.html i dodatkowo biorę zieloną kawę w kapsułkach dokładnie tą www.sklep-vitality.pl/409-green-coffee-1600-800mg-90-kapsulek.html Do dnia dzisiejszego przez ok 2,5 miesiąca schudłam 8 kg mam nadzieje, że na tym nie stanie. Odpowiedz Link Zgłoś
mikask Re: Sposób na odchudzanie bez gimnastyki 04.01.15, 22:43 Dobra dziewczynki to Ja powiem coś od siebie. Od 3 miesięcy schudłam 18 kg co jest dla mnie nie lada wyczynem. Jak to tego doszło? Otóż tak: jeżdziłam póki mogłam rowerem miejskim do pracy oczywiście do tego poranne ćwiczenia, odpowiednia dieta (nie jem kolacji) i tabletki, które dostałam od mojej siostry Tabletki IQ GREEN, które są jednak świetne na początku sceptycznie do nich podchodziłam wiadomo jak to do suplementów diety, ale teraz widze efekty! Podobno pochodzą ze Stanów <3 Odpowiedz Link Zgłoś
haanii.es Re: Sposób na odchudzanie bez gimnastyki 07.01.15, 11:36 Każde odchudzanie to 70% diety i 30% ruchu. Nie musisz od razu biegać, jezdzić na rowerze wystarczy codziennie porządny spacer, minimum 3 km. Ale najważniejsza jest odpowiednia motywacja;) Podrzucam tekst z garścią motywacji ;) A ja wrzucę Wam swietny motywujący tekst;) Nic się samo nie zrobi, trzeba się niestety wsiąść do kupy i trochę namęczyć. ale jak to zrobić. trochę motywacji w tekscie ;) szalonooka.pl/jak-ruszyc-dupe/ Odpowiedz Link Zgłoś
karolla44 Re: Sposób na odchudzanie bez gimnastyki 12.03.15, 20:49 ja po prostu nie jem rzeczy, które tuczą w sposób oczywisty, cyba nie trzeba ich wymieniać. Tez nie jestem fanką sportu, czasem chodzę na różne zabiegi, ostatnio byłam w salonie Piękne Ciało w Opolu na dwóch. Kriolipoiza zamraża tkankę tłuszczwą, co w efekcie prowadzi do jej rozpadu i TRWAŁEGO usunięcia przez układ limfatyczny. A Velasahpe usuwa cellulit i ujędrnia ciało. Efekty naprawdę są widoczne. Salon jako taki też polecam, czyściutki, ładny, obsługa miła i fachowa. A tu więcej szczegółów www.youtube.com/watch?v=Sr1wCmjREBo www.youtube.com/watch?v=sRhXHcm21h0 Odpowiedz Link Zgłoś
zimbwa Re: Sposób na odchudzanie bez gimnastyki 23.03.15, 10:12 ja zrobiłam sobie badanie genetyczne, które określiło moje predyspozycje do otyłości i teraz mam ułożony plan żywienia, bo zbadane zostało ponad 1000 produktów żywnościowych, wiem jaki sport uprawiać - biegam teraz codziennie po 30 minut i po miesiącu zrzuciłam już 5 kg, przy czym nie głodzę się, nie jestem zmęczona ćwiczeniami na siłowni, bo wiem jakie ćwiczenia mam uprawiać i jak długo :) niestety kosztuje taki test od cholery, ale robi się go raz i na zawsze, więc w przeliczeniu na życiowe korzyści oraz na okres całego życia kosztuje tyle co waciki :D Odpowiedz Link Zgłoś
krosem Re: Sposób na odchudzanie bez gimnastyki 20.05.15, 11:03 dlugaaga napisał(a): > Nie musi to przeciez byc nie wiadomo jaka gimnastyka. Wystarczy chociażby pół godz dziennie rowerek pojeździć. nie tylko to wpłynie pozytywnie na odchudzanie ale również na samopoczucie a to jest bardzo ważne Odpowiedz Link Zgłoś
krosem Re: Sposób na odchudzanie bez gimnastyki 20.05.15, 11:04 z lepszym samopoczuciem łatwiej utrzymac dietę bo wtedy jedyną przyjemnościa nie jest jedzenie ale równiez inne rzeczy Odpowiedz Link Zgłoś