Gość: gob IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.03.10, 10:22 mistrz!!! :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: dzerome Błąd Mariusza Pawełka IP: *.adsl.inetia.pl 06.03.10, 11:54 wg mnie jest niewyuczalny powinien zmienic zawod co z tego ze broni dobrze jak zdazaja mu sie takie farfocle prawie w kazdym meczu i to w naszej "lidze" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dududedek Błąd Mariusza Pawełka IP: *.chello.pl 06.03.10, 13:25 jeżeli kiedykolwiek Wisła z niego zrezygnuje, a wydaje się że to raczej nigdy nie nastąpi, to będzie mi brakowało jego "popisów" ;) Mario - ty wiesz jak dac dreszczyk emocji kibicom :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koroniarz Błąd Mariusza Pawełka IP: *.chello.pl 06.03.10, 14:40 żal Pawełka.wisła ma kasę na inny a na lepszego bramkarza brak Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaco Błąd Mariusza Pawełka IP: 195.34.81.* 06.03.10, 17:25 Myślę że go ta piłka oparzyła.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gruby-zenek Re: Błąd Mariusza Pawełka IP: *.alfanet24.pl 06.03.10, 18:11 A pamiętacie grubego Piekutowskiego? Wisła jest zbyt skąpa na dobrego bramkarza. Woli zatrudniać patałachów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cube Pawełek jest tak ch...... że głowa mała! hahaah IP: *.sds.uw.edu.pl 06.03.10, 18:28 jazda jazda hahah Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hmmm ris Błąd Mariusza Pawełka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.03.10, 20:57 nie daze tego bramkarza sympatią moze czasem broni dobrze ale widziałem bardzo wiele jego błedów :D Odpowiedz Link Zgłoś
s_f_ogorek Pawelek to fajtlapa 13.03.10, 01:50 Zachowuje sie jak gdyby byl oszolomiony otoczeniem,.. brak koncentracji,.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bramkarz Błąd Mariusza Pawełka IP: *.petrus.pl 03.04.10, 19:51 chciał dobrze , nie wiem czy pan umie nawet złapać piłkę więc niech pan nie obraża profesionalistów , bo pan się poprostu nie zna ; p Odpowiedz Link Zgłoś