Gość: gość IP: *.prenet.pl 16.02.11, 10:24 A gdzie notka, że artykuł sponsorowany? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: edi Z wózkiem do SPA IP: *.subscribers.sferia.net 16.02.11, 10:42 Szkoda tylko, że nikt w tych hotelach, ośrodkach wypoczynkowych i spa nie myśli o innych wczasowiczach/urlopowiczach itp. Na przykład o tym, że jak jadę na urlop to chciałabym odpocząć w ciszy i spokoju, a nie musieć słuchać tych wszystkich dzieci jak drą gęby, nie być przez nie potrącana, tratowana, obsypywana piaskiem... Jadę na wakacje, płacę za nie i nie zgadzam się z taką polityką ośrodków. Jak widzę w reklamie "hotel rodzinny, idealny dla rodzin z dziećmi" to z miejsca go skreślam. Dość mam rozdartych bachorów i gnających za nimi tłustych mamusiek na co dzień. Na urlopie - dziękuję. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zuza Re: Z wózkiem do SPA IP: 91.218.156.* 16.02.11, 10:57 Zawsze możesz jechać tam, gdzie na 100% nie będzie dzieci. Są jeszcze takie miejsca, heh. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania P. Re: Z wózkiem do SPA IP: *.wroclaw.mm.pl 14.03.14, 22:15 Gdzie? prosze przykłady , chętnie się wybiore Odpowiedz Link Zgłoś
madhatter Re: Z wózkiem do SPA 16.02.11, 11:36 jedź na Ibizę, tam na pewno nikt cie nie stratuje, nikt nie potrąci, nikt piachem nie obsypie ani gęby drzeć nie będzie, i gwarantuję- dzieci tam nie uświadczysz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Asia Re: Z wózkiem do SPA IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 16.02.11, 12:08 No jasne. Matki z dziećmi nie powinny w ogóle ruszać się z domu. > Jadę na wakacje, płacę za nie i nie zgadzam się z taką polityką ośrodk > ów. Jak widzę w reklamie "hotel rodzinny, idealny dla rodzin z dziećmi" to z mi > ejsca go skreślam. Jak sama słusznie zauważyłaś, nie ma obowiązku korzystania z oferty takich ośrodków. Czy może liczysz może na to, że te ośrodki zrezygnują z oferty dla matek z dziećmi, bo tobie to przeszkadza? Ja na przykład cierpię na gawiedziowstręt. Dlatego też nie pcham się np. do Giżycka, oczekując że zniknie stamtąd tłum snujących się wczasowiczów. Jeżdżę do leśniczówki nad jeziorem, gdzie mam ciszę i spokój. I nie mam o to pretensji do całego świata. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ona_25 Re: Z wózkiem do SPA IP: *.ds8.univ.gda.pl 16.02.11, 13:59 Faktem jest, że można wybierać. Sama nie mam dzieci, chociaż planuję. Uważam jednak, że hotele powinny przemyśleć umieszczanie gości w poszczególnych pokojach. Dzieci powinny być z jednej strony, osoby bez dzieci z drugiej strony. Powinna być możliwość zaznaczania w rezerwacji iż nie chce się mieć pokoju blisko hałaśliwych maluchów. Przecież każdy wie, że małe dzieci płaczą, krzyczą, rozrabiają- taka uroda bycia malutkim. Trzeba to akceptować, ale powinno się mieć wybór. Odpowiedz Link Zgłoś
nglka Re: Z wózkiem do SPA 16.02.11, 15:00 Gość portalu: ona_25 napisał(a): > Faktem jest, że można wybierać. Sama nie mam dzieci, chociaż planuję. Uważam je > dnak, że hotele powinny przemyśleć umieszczanie gości w poszczególnych pokojach > . Dzieci powinny być z jednej strony, osoby bez dzieci z drugiej strony. Powinn > a być możliwość zaznaczania w rezerwacji iż nie chce się mieć pokoju blisko hał > aśliwych maluchów. > Przecież każdy wie, że małe dzieci płaczą, krzyczą, rozrabiają- taka uroda byci > a malutkim. Trzeba to akceptować, ale powinno się mieć wybór. No.. tak.. tylko też w dwie strony t powinno działać. 2 lata temu jechałam z niemowlakiem nad morze do pensjonatu, który reklamował się jako prorodzinny. Dla rodzin z małymi dziećmi. I nie było dnia, bym nie słuchała komentarzy gospodyni (!) jak to moje dziecko płacze w nocy i przeszkadza innym gościom. No ludzie! Niech zatem hotele i inne miejsca dobrze rozplanują umieszczanie gości albo niech się zastanowią do kogo ofertę kierują, o mam wrażenie, że "do wszystkich a pretensje miejcie do siebie". Nie do ludzi z dziećmi zatem pretensje, a do osób, które mają problem z doborem gości. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cisza Re: Z wózkiem do SPA IP: *.wroclaw.mm.pl 14.03.14, 22:24 Czy ktoś kto pojechał na wczasy , chce odpocząć i w nocy słucha płaczu za ścianą i tak co noc ma być zadowolony? To jest chore . Jak mozna tak przeszkadzać innym . Z nikim się nie liczyć . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania P. Re: Z wózkiem do SPA IP: *.wroclaw.mm.pl 14.03.14, 22:21 Doskonała wypowiedż , powinien być wybór a nie ma !!! Nie ma hotel bez dzieci a kilka by się przydało . Nikt nie mówi żeby rezygnować z hoteli dla rodzin - super ,że są takie i takie dla mam z dziecmi ale innych nie maaaaaaa!!! Az tu jeden otworzyli w Polsce , nareszcie , hura ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania P. Re: Z wózkiem do SPA IP: *.wroclaw.mm.pl 14.03.14, 22:17 Doskonała uwaga, zrobiono dziesiątki hoteli dla dzieci , pewnie ,że to dobrze ale dla ludzi którzy albo dzieci nie mają albo już swoje wychowali takie miejsce to piekło ,wrzask na basenie , w restauracji , zero relaksu , zero ciszy . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibuc Re: Z wózkiem do SPA IP: *.dynamic.chello.pl 16.02.11, 15:01 "Jest milion powodów, dla których mama malutkiego dziecka nie może jechać do SPA: wciąż karmi piersią, maluch zasypia tylko na jej rękach, nikt tak jak ona nie ukoi jego płaczu." To 3, a nie milion. Proszę o podanie choćby pierwszych 50 tysięcy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pola Re: Z wózkiem do SPA IP: *.dynamic.chello.pl 03.03.11, 22:33 "Jest milion powodów, dla których mama malutkiego dziecka nie może jechać do SP A: wciąż karmi piersią, maluch zasypia tylko na jej rękach, nikt tak jak ona ni e ukoi jego płaczu." To 3, a nie milion. Proszę o podanie choćby pierwszych 50 tysięcy. Skąd ta drobiazgowość!!! Ja dopiero będę mamą i wiem że jest wiele powodów. Prawdopodobnie albo nie masz dzieci, albo wychowywał je kto inny, a ty zajmowałaś się karierą. Czyż nie!!! Odpowiedz Link Zgłoś