Dodaj do ulubionych

Nie rozumiem

27.05.10, 21:26
Doprawdy nie rozumiem, dlaczego prezydent Kaczyński, na chama, sam wepchnął się w paszczę swojego największego wroga.
Przecież dobrze wiedział, że Rosja nastaje na jego życie i sam się z tym obnosił.
Czyżby nie wyciągnął żadnej nauczki sprzed ponad półtora roku w Gruzji, gdzie Rosjanie też chcieli go zastrzelić na granicy, ale, na jego szczęście, chybili z odległości kilkunastu metrów ???
Czegóż więc on się teraz spodziewał jadąc z prywatną wizytą do kraju wroga?
Czyż nie było nieodpowiedzialnością pojawienie się tam razem z częścią swojej kancelarii i całym naczelnym dowództwem wojska ???
Obserwuj wątek
    • bodo.2 Re: Nie rozumiem 27.05.10, 21:35
      poprzez swą udawaną niewiedzę a wrodzoną ignorancję zaczynasz niebezpiecznie
      uprawiać agresję atakującą Kreml,a poprzez Kreml uległego Tuska,to chciałeś wyrazić?
      • rickky Re: Nie rozumiem 27.05.10, 21:47
        bodo.2 napisał:

> poprzez swą udawaną niewiedzę a wrodzoną ignorancję zaczynasz niebezpiecznie
        > uprawiać agresję atakującą Kreml,

Hola bracie, ale się wyraźnie zagalopowałeś.
        Agresję atakującą Kreml, to cały czas uprawiał prezydent Kaczyński, i wcale się z tym nie krył.

a poprzez Kreml uległego Tuska,to chciałeś wyr
        > azić?

Coś ci się popier.....o.
    • witoldzbazin Re: Nie rozumiem 27.05.10, 21:37
      wojnę mamy z Talibami nie z ruskimi hehehehehe
      • rickky Re: Nie rozumiem 27.05.10, 21:52
        witoldzbazin napisał:

> wojnę mamy z Talibami nie z ruskimi hehehehehe

Rozumiem, ze "ruskich", po stracie połowy PiS, druga połowa PiS w słynnym
        orędziu, poprosiła o pokój ???
        Ale czy to przypadkiem nie była kapitulacja ???
        • bodo.2 Re: Nie rozumiem 27.05.10, 22:05
          nie udawaj świętoszka,obciążyłeś Kreml i Tuska,może ci po prostu po liście
          decydentów rosyjskich światełko ostrzegawcze się zapaliło,że niebezpiecznie Tusk
          zaczyna być utożsamiany za wasala Kremla i środkowo europejskiego kacyka,co
          nawet Amerykanie już opisali,ale raczej chlapnąłeś bezmyślnie ozorem,bo trzeba
          mieć jaja żeby to pisać
          • rickky Re: Nie rozumiem 27.05.10, 22:12
            bodo.2 napisał:

> nie udawaj świętoszka,obciążyłeś Kreml i Tuska,może ci po prostu po liście
            > decydentów rosyjskich światełko ostrzegawcze się zapaliło,że niebezpiecznie Tus
            > k
            > zaczyna być utożsamiany za wasala Kremla i środkowo europejskiego kacyka,co
            > nawet Amerykanie już opisali,ale raczej chlapnąłeś bezmyślnie ozorem,bo trzeba
            > mieć jaja żeby to pisać

No to jestem doprawdy dumny z tego, ze PiS moje pytanie stawia jako dowód w sprawie, o której oni byli przekonani zanim jeszcze prezydent wystartował w swoją ostatnią podróż, he he.
            Ciągle jednak jeszcze nie odpowiedziałeś mi na pytanie dlaczego w ogóle w tę podróż wystartował ???
            • bodo.2 Re: Nie rozumiem 27.05.10, 22:20
              dumny czy durny? chyba sam się zorientowałeś,jak niebezpiecznie jest błysnąć bez
              zastanowienia,tak to było,chciałeś jak zwykle przyłożyć Kaczorom,ale przez
              głupotę trafiłeś Tuska i Putina
              • rickky Re: Nie rozumiem 27.05.10, 22:27
                bodo.2 napisał:

> dumny czy durny? chyba sam się zorientowałeś,jak niebezpiecznie jest błysnąć be
                > z
                > zastanowienia,tak to było,chciałeś jak zwykle przyłożyć Kaczorom,ale przez
                > głupotę trafiłeś Tuska i Putina

Ciągle jednak jeszcze nie odpowiedziałeś mi na pytanie dlaczego, wobec tego, w ogóle w tę podróż wystartował ???
      • man_sapiens Re: Nie rozumiem 27.05.10, 22:59
        > wojnę mamy z Talibami nie z ruskimi hehehehehe

Widzę witek, że odgarnąłeś trochę bździn i po wielkim trudzie odczytałeś, co w
        swoich posłaniach do Prawdziwych Polaków przekazał twój Prezes na opak
        odwrócony, Jarosław "300zł" Kaczyński! A więc Ruscy już nie są be. No kto by się
        spodziewał.
    • remez2 Re: Nie rozumiem 27.05.10, 22:09
      Ty naprawdę istniejesz czy jesteś koszmarem sennym?
      • bodo.2 Re: Nie rozumiem 27.05.10, 22:15
        nie zmienia to faktu,że bezmyślność czasami godzi w swoich rudych cielców,rici
        jasno wyraził swój pogląd co do winnych katastrofy
        • remez2 Re: Nie rozumiem 27.05.10, 22:21
          bodo.2 napisał:

> nie zmienia to faktu,że bezmyślność czasami godzi w swoich rudych cielców,rici
          > jasno wyraził swój pogląd co do winnych katastrofy
          Nie komentuję . :-(
          • bodo.2 Re: Nie rozumiem 27.05.10, 22:36
            masz prawo,ale nie nudź mnie kawalarze stylem ryja czy boja
        • x2468 Re: Nie rozumiem 27.05.10, 22:24
          A ja naiwny sadzilem ze ryzy Tadzik jest kaplonem boga mamona a wy
          wiernymi.A tu sie okazuje ze to zyzy Tadzik jest zlotym
          cielcem.Sodomia z Gomoria i do tego ruja i porobstwo.
    • pav2 Re: Nie rozumiem 27.05.10, 22:20
      To był polski desant na Kreml. Chciał przejąć władzę w Rosji i
      braciszka mianować carem Jarosławem Niemądrym I. Do tego potrzebni
      byli mu dowódcy i kancelaria. Mam mówić prawdę dalej? Resztę powie
      Wam w moim imieniu mój agent, obecnie występujący pod pseudonimem
      Pospieszalski.
    • kubala11 Bronkolisz... 27.05.10, 22:29

• rickky Re: Nie rozumiem 27.05.10, 22:49
      No i jakoś nikt nie był, jak dotychczas, w stanie wytłumaczyć mi, dlaczego prezydent, świadom niebezpieczeństwa, wyruszył w tę podróż, zabierając ze sobą m.in. wszystkich dowódców wojskowych.
      Czyż to nie była nieodpowiedzialność i głupota ???
      Wszak sam PiS cały czas jechał na polityce antyrosyjskiej i wrogość do tego kraju, cały czas była jądrem ich polityki.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka