17.07.10, 18:00
Jest precedens

29 sierpnia 1996 roku rosyjski rejsowy Tu-154 podchodząc do
ladowania w Norwegii
spadł i wszyscy zgineli.
Juz 30 sierpnia na miejsce doleciała liczna komisja rosyjska.
To Rosjanie odczytali skrzynki.

A tu : ginie Prezydent,
Najwyższe dowództwo,
Parlamentarzysci i inne ważne i zasłuzone dowody

Sytuacja megaturbo Nadzwyczajna

A Rząd- nic.
Obserwuj wątek
    • igor_uk Re: precedens 17.07.10, 18:40
      nikt_inny ,mozesz podac zrodlo informacji?
    • kon_napoleona2 te, megaturbo baranie, a pomyślałeś 17.07.10, 18:41
      że skrzynki z TU wyprodukowali Ruscy i oni je odczytywali?
      Niedorobiony pacan.
      • igor_uk Re: te, megaturbo baranie, a pomyślałeś 17.07.10, 18:46
        kon,nie bardz tak ostry,moze czlowiek nie wie,ze stosuje sie taka praktyka,ze
        przy dochodzeniu w kazdej katastrofie lotniczej uczestniczy producent samolota.
        W tym wypadku tak sie zlozylo,ze jak ofiary,tak i samolot ,mieli tego samego
        "producenta". On ,nawet,nie wspomina o tym,gdzie ten wypadek zdarzyl sie i w
        kakich okolicznosciach. Poprosilem go o zrodlo informacji,zobaczymy co odpowie.
        • kon_napoleona2 Re: te, megaturbo baranie, a pomyślałeś 17.07.10, 19:06
          Ja mam nosa do takich zboczeńców:)
          Praktyka na forum Kraj:)

forum.gazeta.pl/forum/f,28,Kraj.html
          • igor_uk Re: te, megaturbo baranie, a pomyślałeś 17.07.10, 19:25
            Bo ja wiem czy zboczeniec ,moze jest zwyklym pisiorkiem. Trzeba zaczekac na jego
            zrodlo informacji.Jak powala sie na " Fakt",czy "ND",to jedno,a jak na
            wikipedii,to drugie.
            • kon_napoleona2 Re: te, megaturbo baranie, a pomyślałeś 17.07.10, 22:34
              Igor, nie bądź naiwny:)
              Czy to jego wymysly, czy Faktu czy ND nie ma znaczenia. To styl
              myślenia, który z faktasmi nie ma nic wspólnego. Nic.
              • igor_uk Re: te, megaturbo baranie, a pomyślałeś 17.07.10, 22:38
                kon,czy ty naprawda uwierzyles w to co ja pisalem?Wiedzialem od pierwszego slowa
                (precedens) z kim mam doczynienie,ale chcialem zeby on "wykazal sie" wiedza.
                • kon_napoleona2 Re: te, megaturbo baranie, a pomyślałeś 17.07.10, 22:59
                  Ja już nic nie wiem, myślałem że Ty serce na wroga otwiera:)

A powazniej - to jest jak koszmarny sen, gdy słucham tego, co
                  wygaduje pis. Włosy mi się jeżą na plecach gdy pomyślę, co by było
                  gdyby Jarkacz wygrał wybory... drugi stan wojenny:/ To dla mnie
                  ciężko chory człowiek, jak i caly pis zresztą...
    • tojabogdan ergo 17.07.10, 18:42
      putin z tuskiem ubili sjuda naszego kochanego Leszka K.
      • igor_uk Re: ergo 17.07.10, 18:48
        bogdan,ergo wiele wypowiedzi sprowadza sie do jednej tezy,ktora ty w jednym
        zdaniu podsumowales.

putin z tuskiem ubili sjuda naszego kochanego Leszka K.
        • ploniekocica Re: ergo 17.07.10, 19:48
          matkobosko z miasta kzeta, w ten sposób zburzyliście moją ideę, albowiem ja
          byłam do tej pory pewna, iż owszem Tusk z Putinem, owszem ubili, ale do
          jasnej niespodziewanej Anielki TUDA, a ni sjuda!
          • igor_uk Re: ergo 17.07.10, 20:02
            kocica droga,nie mozno bylo ubijac Kaczynskiego tuda,poniewaz wtedy bylo by
            wszystko szyte bialymi nicmi,co innego ubijac siuda.Wtedy sprawa komplikuje
            sie,poniewaz nigdy nie ubijaja siuda, o ile chca ukryc zbrodnie,ale perfidny
            kgbista Putin namowil Tuska wlasnie na takie rozwiazanie,czyli ubijac siuda i
            dla tego Jarek oskarza ich tylko o moralna i polityczna odpowiedzialnosc,w
            przypadku ubijania tuda,to Putin i Tuska juz by byli skuty kajdankami.
            • ploniekocica Re: ergo 17.07.10, 20:03
              czyli "krótki film o zabijaniu" to była fałszywka?
              • igor_uk Re: ergo 17.07.10, 20:12
                to nie byla falszywka,to byl falszywy trop. Wlasnie tam Putin krzyczal-ubijaj paskudu (tak nazywali Lecha ,zeby nikt nie wiedzial o kogo chodzi) SIUDA,chociaz,tak naprawda, ubijali tuda,ale o tym nikomu nie mow,ta wiedza jest tylko i wylacznie dla ciebie.
                • ploniekocica Re: ergo 17.07.10, 20:15
                  straszny jest ten Putin po prostu. Potwór istny. A jaki wyrachowany i
                  wyrafinowany wręcz.
                  • ingeborga.dapkunaite Re: ergo 17.07.10, 20:31
                    A jaki logistyk? Tak zakręcić to nie każdy by umiał. ;-)
                    • igor_uk Re: ergo 17.07.10, 20:33
                      Putina na Prezydenta calej ludzkosci!!!
                      • ingeborga.dapkunaite Re: ergo 17.07.10, 23:08
                        Uhum, a Igor jego następcą, czy tam kim... :-)
    • igor_uk nie doczekalem sie. 17.07.10, 22:16
      Poniewaz nie doczekalem sie odpowiedzi od autora watku,nie polenilem sie i sam znalazlem wszystko o katastrofie wspomnianej przez nikt_inny. Zaczne po kolei.
      1.n_i napisal :""29 sierpnia 1996 roku rosyjski "rejsowy" "Tu-154" podchodząc do ladowania w Norwegii"" .
      W tym zdaniu jest dwa przeklamania. Lot nie byl rejsowym,a tylko czarterowy.Tym samolotem leciali gorniki z Rosji i Ukrainy do pracy w kopalniach ktore Rosja arendowala od Norwegii na Spitsbergen.
      Samolot,ktory ulegl wypadku,nie byl TU-154,a tylko TU-154M.
      2.n_i dalej pisal:"spadł" i wszyscy zgineli.
      W tym zdaniu rowniez jest nieprawda.poniewaz samolot nie spadl,a tylko walnal w gore.
      3.n_i klamie dalej:juz 30 sierpnia na miejsce doleciała "liczna komisja" rosyjska.
      30 sierpnia przylecialo tam dwa samolota,jeden po gornikow,ktory mieli powrocic do domu dzien wczesniej,a w drugim przylecieli ratowniki.Zadnej komisji nie bylo.
      Dla ciekawskich i znajacych rosyjski,polecam lekture.
      • 1_am Re: nie doczekalem sie. 17.07.10, 22:39

Mało, że autor wątku dopuścił się "drobnych nieścisłości", to jeszcze
        pojęcia najwyraźniej nie ma, jak ma się instytucja "precedensu" do
        polskiego i międzynarodowego prawa...:))).

• kon_napoleona2 Re: nie doczekalem sie. 17.07.10, 23:00
          Ale biedak się starał:) Pisiorki kazały, to pisze. Nie wazne, że
          takie brednie, zę aż żal się robi autora czytając jego wypociny.
          Ważne, że "działa".
          • 1_am Re: nie doczekalem sie. 17.07.10, 23:20
            Ale mam nadzieję, że wszelkie takie wypociny będą działać tak jak działa
            Nawarony, tj. do czasu... W innej wersji, trawestując poniekąd przekaz
            filmowy, to ktoś tu chwilowo działa nawalony:).
            • igor_uk Re: nie doczekalem sie. 17.07.10, 23:46
              ten gosc "zna sie " na wszystkim. popatrzcie ,on jest "autorytetem" we wszystkim. I na grafice komputerowej zna sie.I antykoncepcja dla niego nie jest tajemnica (cale sczescie,moze dzieki tej wiedze ,nie powtorzy sie. he,he),a do tego gospodarka,psychologia.To nie jest zwykly czlowiek,to omnibus.
              A czego jest "warta" ta jego wypowiedz.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka