Dodaj do ulubionych

Do rządzących

06.02.11, 09:07
Panowie Prezydencie i Premierze, Pani Prezydent Warszawy.
Przestańcie uczestniczyń w farsie smoleńskiej organizując zlot czarownic za pieniądze podatników. Macie prawo do świętowania smutku ale z własnego, prywatnego portfela.
Pani Prezydent Warszawy, ile muszą zapłacić Warszawiacy za tę błazeńską ceremonię ?
Obserwuj wątek
    • madameblanka Re: Do rządzących 06.02.11, 10:59

Gucio dajżesz link jaki, coś się zmieniło w obchodach rocznicy bestialskiego mordu smoleńskiego, czy jak?

• don_eugenio Re: Do rządzących 06.02.11, 12:30
        Ci rządzący to i tak mają problem co robić.
        maja następujące warianty:
        1.uczestniczyć - będzie kaczor darł ryja że współwinni nie powinni oddawać hołdu swoim ofiarom,ponad to już Prymas apelował o nieupolitycznianie uroczystości,a Jarek jako brat najważniejszego na pierwszym planie
        2. nie uczestniczyć - będzie kaczor darł ryja że najwyższe władze umniejszają wielkość Prezydenta Tysiąclecia ,a ponad to "mają coś na sumieniu" skoro nie chcą się pokazać
        3.Oddać waadzę Premiera i Prezydenta w ręce Jarosława Kaczyńskiego - będzie kaczor darł ryja że nie na kolanach
        4.Oddać waadzę Premiera i Prezydenta w ręce Jarosława Kaczyńskiego na kolanach - będzie kaczor darł ryja że nie na leżąco i nie we włosiennicy
        5.Oddać waadzę Premiera i Prezydenta w ręce Jarosława Kaczyńskiego na leżąco i we włosiennicy - będzie kaczor ryja darł że jeszcze są na wolności
        6.kaczora szlak trafi - i tak kaczor będzie ryja darł....
        • madameblanka Re: Do rządzących 06.02.11, 13:05

a jak już się zdecydują kto świętuje i gdzie to i tak zostaje problem przelotu; mianowicie Świrosław będzie chrzanił że nie wsiądzie do ruskiego tupolewa a jak nie wsiądzie, to będzie dlaczego brat poległego cesarza nie poleciał rządowym wypasionym samolotem tylko jakimś tam Embracośtam.

• zaplutykarzelupa Re: Do rządzących 06.02.11, 15:23
      Znowu zgadzam się z rusofilami, po co diabeł ma się w ornat ubierać i ogonem na mszę dzwonić?
    • zuzkazuzka111 już przesłałam, ale możesz też sam: 06.02.11, 15:43
      tu adresy:

www.prezydent.pl/
      www.kprm.gov.pl/
      bip.warszawa.pl/Menu_podmiotowe/Prezydent/default.htm
      myślę, że wkrótce ktoś się z tobą skontaktuje.
      Taki gieniuś się marnuje na takim niepotrzebnym forum jak to.
      Niepowetowana strata dla Narodu.
      • don_eugenio Re: już przesłałam, ale możesz też sam: 06.02.11, 16:30
        zzuzia kochanie ,ja tylko chcę abyś Ty się że mną skontaktowała.
        o niczym innym nie marzę :)
        pozdrawiam i całuję rączki :)
        • zuzkazuzka111 i tu ten sam pedofil pisze 10.02.11, 17:38

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka