state.of.independence Re: wreszcie poznamy prawdę, FBI ujawnia 11.04.11, 21:07 A przeczytałeś dokładnie ten dokument pisany na maszynie? Bo ja przeczytałam, trochę po łebkach, ale przeczytałam :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
igor_uk Re: wreszcie poznamy prawdę, FBI ujawnia 11.04.11, 21:15 bogdan,wiesz kto to sa? Odpowiedz Link Zgłoś
tojabogdan wyznaję prawdę, wcale 11.04.11, 21:29 wcale tego nie czytałem, spodobał mi się tytuł, liczyłem też za miłe towarzystwo, i nie myliłem się, moi najmilsi się zgłosili Odpowiedz Link Zgłoś
igor_uk Re: wyznaję prawdę, wcale 11.04.11, 21:37 bogdan,a nie jestes ciekawy,co to wszystko znaczy? bo ja,musze cie pochwalic sie wiem wszystko o tym "dokumencie" i wiem nawet dla czego FBI zamiescilo go na swojej stronie. Odpowiedz Link Zgłoś
state.of.independence Re: wyznaję prawdę, wcale 11.04.11, 21:40 O kurde, Igor! A może Ty brałeś udział w tym amerykańskim mataczeniu. Bo ja po przeczytaniu owego "dokumentu" zrozumiałam jedno - ktoś mi tu oczy mydli i ukrywa przede mną prawdę we mgle... Odpowiedz Link Zgłoś
igor_uk Re: wyznaję prawdę, wcale 11.04.11, 21:46 state,az tak stary nie jestem,zeby w tym brac udzial.ale ta sprawa interesowalem sie(mialem takiego zajoba z tymi ufoludkami) ,dla tego ten "dokument" pierwszy raz przeczytalem,ze slownikiem,domyslajac sie, w roku 1980 (!).A siega ten "dokument",lat 50-ch ubieglego wieku. Odpowiedz Link Zgłoś
tojabogdan nie wiem, dlaczego puszczono w obieg tę kaczkę 11.04.11, 21:50 ale nie jest to pierwsza i nie ostatnia, ale proszę, Igor, napisz, co Ty o tym sądzisz bądź wiesz? Odpowiedz Link Zgłoś
state.of.independence Re: wyznaję prawdę, wcale 11.04.11, 21:51 Igorek, ale mnie interesuje, czy "dokument" jest prawdziwy, czy to tylko mistyfikacja. Innymi słowy, czy mnie robią w balon meteorologiczny, czy nie z tymi ufoludkami. Odpowiedz Link Zgłoś
igor_uk Re: wyznaję prawdę, wcale 11.04.11, 22:12 mowie wszystko co wiem,patrzac wam prosto w oczy. moze zwrocili uwage na ten obrazek(link do ktorego ja wkleilem),a tam na dwoch facetow.To wlasnie i sa autory tego dokmentu.Nazywali sie Silas Mason Newton i Leo GeBauer. Te faceci byli genialnymi oszustami.W swoim czasie oni sprzedawali odwierty w ktorych nie byla odnaleziona ropa,lub juz wyczerpana.Oni poprostu wlewali rope do pustych odwiertow.] W 1949 roku oni probowali oszukac jednego milionera,wciskajac mu jakies urzadzenie,pochodzace rzekomo z UFO. To bylo wlasnie TO urzadzenie,na tym zdjeciu widac i tego milionera Fledera.Zeby dlugo nie rozwodzic sie.FBI tych gosci aresztowali,miedzy innymi rzeczami,byl i ten "Dokument".W latach 70 FBI po raz pierwszy go opublkikowalo(stad ja o calej sprawie wiem od dawno),a teraz wyciagneli tylko dla tego,zeby zwrocic uwage na swoj nowootwarty portal. To taka kompania reklamowa.Nic wiecej. Odpowiedz Link Zgłoś
state.of.independence Re: wyznaję prawdę, wcale 11.04.11, 22:17 Eeee, a myślałam, że to jakaś grubsza afera. To znaczy sfałszowanie "dokumentu" to też afera, natomiast zaczęłam drążyć sprawę tylko dlatego, że nijak jego treść nie pokrywa się z tym, co tam nabredzili o zwłokach ufoludków na tym portalu. Odpowiedz Link Zgłoś
igor_uk Re: wyznaję prawdę, wcale 11.04.11, 22:31 state,niestety,to odgrzewany kotlet.Nic ciekawego. Aha,zapomnialem napisac troche wiecej o tym urzadzeniu. Ono mialo bezblednie wskazywac zalezy ropy i zlota. Odpowiedz Link Zgłoś
state.of.independence Re: wyznaję prawdę, wcale 11.04.11, 22:36 Wiesz co, ja widziałam takich, którym tylko różdżka lub wahadełko było potrzebne (podobno), żeby ropę lub złoto znaleźć. Odpowiedz Link Zgłoś
igor_uk Re: wyznaję prawdę, wcale 11.04.11, 22:39 state,a wiesz ile ten milioner dal za urzadzenia?500 000$ tylko zaliczke.Mialo jego kosztowac 800 000$.A to byli stare wojskowe urzadzenia,kupione za nie wiele ponad trzy $. Odpowiedz Link Zgłoś
state.of.independence Re: wyznaję prawdę, wcale 11.04.11, 22:45 Ja bym się tam nie przejmowała - jak milioner to nie zbiedniał od tego, he he :-) Odpowiedz Link Zgłoś