Dodaj do ulubionych

Gra w pomidora

15.12.12, 18:57
Sekta Smoleńska z Macierewiczem na czele przypomina mi grę w "pomidora" w której to grze należy zawsze na każde pytanie odpowiadać "pomidor". Tyle, że tutaj mamy zamiast słowa pomidor " to był zamach"
Obserwuj wątek
    • dobry.filet Re: Gra w pomidora 15.12.12, 19:18
      Sekta Sukcesu Słoneczka Peru też przypomina tą grę :)

zamiast słowa pomidor wszyscy wykrzykują słowo "sukces". np. podpisanie dokumentu ACTA widniało na stronce jako "sukces polskiej prezydencji w UE" :) na reakcję wobec tego "sukcesu" też nie trzeba było długo czekać - manifestacje antyrządowe 72h po ogłoszeniu "sukcesu" wyprowadziły rzeszę obywateli na ulice pomimo 10-stopniowego mrozu by uczcić tenże niebywały "sukces" :)
      • etta2 Re: Gra w pomidora 15.12.12, 20:06
        A ty nie potrafisz trzymać się tematu wątku???? Takiś debil?????
        • ziner Re: Gra w pomidora 17.12.12, 15:01
          etta2 napisała:

> A ty nie potrafisz trzymać się tematu wątku???? Takiś debil?????

Przypominają mi się dowcipy z rodzaju "A u was biją Murzynów" ;-P
    • zapijaczony_ryj Trtafne ujęcie, ale PiS_dogłowie wyklika na osła 15.12.12, 19:19
      mowguai napisał:

> Sekta Smoleńska z Macierewiczem na czele przypomina mi grę w "pomidora" w które
      > j to grze należy zawsze na każde pytanie odpowiadać "pomidor". Tyle, że tutaj
      > mamy zamiast słowa pomidor " to był zamach"

Bo ich prawda zawsze uwiera
      • mowguai Re: Trtafne ujęcie, ale PiS_dogłowie wyklika na o 15.12.12, 19:24
        "I nie dostać co najmniej tytułu idioty roku? " - zapewne żałuje podobnie jak faktu, że nie był internowany
    • sclavus Re: Gra w pomidora 15.12.12, 20:06
      Wspaniałe skojarzenie!!! :)
      pzdrx
      • mowguai Re: Gra w pomidora 15.12.12, 20:30
        Na pewno nie uczestników marszu 13.12.2013 - tych obchodzi jedynie rzeczywistość wg. Macierewicza czyli ZAMACH którego nie było :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka