mowguai 15.12.12, 18:57 Sekta Smoleńska z Macierewiczem na czele przypomina mi grę w "pomidora" w której to grze należy zawsze na każde pytanie odpowiadać "pomidor". Tyle, że tutaj mamy zamiast słowa pomidor " to był zamach" Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dobry.filet Re: Gra w pomidora 15.12.12, 19:18 Sekta Sukcesu Słoneczka Peru też przypomina tą grę :) zamiast słowa pomidor wszyscy wykrzykują słowo "sukces". np. podpisanie dokumentu ACTA widniało na stronce jako "sukces polskiej prezydencji w UE" :) na reakcję wobec tego "sukcesu" też nie trzeba było długo czekać - manifestacje antyrządowe 72h po ogłoszeniu "sukcesu" wyprowadziły rzeszę obywateli na ulice pomimo 10-stopniowego mrozu by uczcić tenże niebywały "sukces" :) Odpowiedz Link Zgłoś
etta2 Re: Gra w pomidora 15.12.12, 20:06 A ty nie potrafisz trzymać się tematu wątku???? Takiś debil????? Odpowiedz Link Zgłoś
ziner Re: Gra w pomidora 17.12.12, 15:01 etta2 napisała: > A ty nie potrafisz trzymać się tematu wątku???? Takiś debil????? Przypominają mi się dowcipy z rodzaju "A u was biją Murzynów" ;-P Odpowiedz Link Zgłoś
zapijaczony_ryj Trtafne ujęcie, ale PiS_dogłowie wyklika na osła 15.12.12, 19:19 mowguai napisał: > Sekta Smoleńska z Macierewiczem na czele przypomina mi grę w "pomidora" w które > j to grze należy zawsze na każde pytanie odpowiadać "pomidor". Tyle, że tutaj > mamy zamiast słowa pomidor " to był zamach" Bo ich prawda zawsze uwiera Odpowiedz Link Zgłoś
mowguai Re: Trtafne ujęcie, ale PiS_dogłowie wyklika na o 15.12.12, 19:24 "I nie dostać co najmniej tytułu idioty roku? " - zapewne żałuje podobnie jak faktu, że nie był internowany Odpowiedz Link Zgłoś
mowguai Re: Gra w pomidora 15.12.12, 20:30 Na pewno nie uczestników marszu 13.12.2013 - tych obchodzi jedynie rzeczywistość wg. Macierewicza czyli ZAMACH którego nie było :) Odpowiedz Link Zgłoś