Dodaj do ulubionych

Jak się czujecie?

21.10.13, 18:35
Jak się czujecie, gdy szerokie grono naukowców różnych specjalności dowodzi, że raport Putina-Millera-Laska-Tuska-Komorowskiego jest oparty na kłamstwie, a wszystko wskazuje na to, że przyczyną katastrofy w Smoleńsku był zamach, podczas gdy za teoriami głoszonymi przez Laska, "GW" i rząd nie chce się podpisać żaden naukowiec?
Obserwuj wątek
    • iq-ok Doskonale 21.10.13, 18:37
      A ty?
      • pies_na_czarnych Re: Doskonale 21.10.13, 18:40
        Właśnie jeden z nich wyleciał na pysk z uniwersytetu, na którym pracował.
    • czan-dra Re: Jak się czujecie? 21.10.13, 18:39
      Dziękuję, dobrze.
    • simera16 Re: Jak się czujecie? 21.10.13, 18:39
      Wybornie, czego i tobie życzę! :)
    • aniechto.only Re: Jak się czujecie? 21.10.13, 18:40
      Nie zał Ci tych 4 stów?
    • szwampuch58 Re: Jak się czujecie? 21.10.13, 18:42
      "szerokie grono naukowców różnych specjalności dowodzi"
      hehehehe,glosy slysze z wiadra,kruca fix
    • anwad A jednak nietęgie macie miny... 21.10.13, 18:47

• iq-ok Re: A jednak nietęgie macie miny... 21.10.13, 18:49
        Po czym wnosisz?
      • iq-ok Nietęgą minę to powinnaś mieć ty... 21.10.13, 18:55
        Taki Nowaczyk np. gdyby nie wdał się w antkowe awantury to może mógłby nadal być tym administratorem sieci uczelnianej.
        A tak dupa zbita.
      • tw_wielgus Re: A jednak nietęgie macie miny... 21.10.13, 19:04
        Koniecznei musisz inaczej ustawić światło. To Twoje odbicie w monitorze.
        Rety! Masz jeszcze monitor CRT?
    • ponte_aronte świetnie :) 21.10.13, 18:48
      dobra zabawa!
    • 1zzarda Re: Jak się czujecie?Ale z brzozą to blef? 21.10.13, 18:48
      Żeby takie lemingi mogły sie ponapawać?
    • mila2712 Re: Jak się czujecie? 21.10.13, 18:50
      Awand kochana .......CUDOWNIE :)
    • widz102 Re: Jak się czujecie? 21.10.13, 18:52
      Z każdą minutą tej waszej małpiarni lepiej, gołębico wolska. :)
      Ty też jak inventor Binienda będziesz od tej pory latać do góry kołami, po krzywej balistycznej poziomej? No i rzecz jasna masz już drewniany młot i odpowiednią ilość puszek po tyskim i red bullu? Pzy okazji - powiedz wądziu- jak robi brzoza, no jak, wądziu??
      I dlaczego dziś już nie piejesz z zachwytu nad Rońdą? No patrz- rońda out, nowaczyka za oszustwa jego mater marylandowa kopła w zadek, cuś was ubywa, zaraz pewnie akron się ze wstydu wybinienduje....
      to jak, zrobisz za brzozę odgłos paszczą? POLSKA czeka:D
      • dystans4 Re: Jak się czujecie? 21.10.13, 19:20
        Tak. O krzywej balistycznej poziomej słyszałem nawet ja.
        Wiadomo, że przy normalnym trzymaniu karabinu, na skutek różnych czynników, tor kuli jest lekko wygięty (krzywa jest wypukła w górę). Wspomniane spostrzeżenie posłużyło wybitnym naukowcom kraju w pewnym sensie (geograficznym, trochę może kulturowym) opracować metodę strzelania zza węgła: należy o 90 stopni obrócić karabin po to, by w wyniku strzału otrzymać krzywą balistyczną poziomą.
        Inne równie innowacyjne opracowania naukowców z Zespołu dotyczą strzelania, a także analizy morskich wypadków lotniczych (w warunkach osłabionego oddziaływania grawitacji ziemskiej - z dala od stałego lądu).
        buldog.
    • m.c.hrabia Re: Jak się czujecie? mówiąc szczerze -doskomale 21.10.13, 18:54
      widząc tylu debili z tytułami ,to super.
    • ft7sj Re: Wspaniale 21.10.13, 18:59
      Liczę że pani muzykolog wyjaśni kto odpalił bombę.

Pisowskie czubki.
      • m.c.hrabia Re: Wspaniale 21.10.13, 19:04
        Liczę że pani muzykolog wyjaśni kto odpalił bombę.

na słuch :)
    • anwad Szczerze Wam współczuję 21.10.13, 19:05
      Bo trudno jest przyznać, nawet przed samym sobą, że dało się tak bardzo nabrać...
      • szwampuch58 Re: Dzisiaj w wybornej formie: 21.10.13, 19:10
        Golebico wolska,moje gratulacje:
        zwierzoluby.pl/1146-klotnia-z-idiota-jest-jak-gra-w-szachy-z-golebiem
      • m.c.hrabia Re: Szczerze Wam współczuję 21.10.13, 19:10
        przyznam ci rację , ale tak w życiu bywa ,pogódź się .
      • widz102 Re: Szczerze Wam współczuję 21.10.13, 19:10
        Nabrać? Na red bulla i młot drewniany? To zostawiamy tobie, wądziu. A propos? Co z twoim rońdą? Ach czemuż antka i ciebie porzucił, gołębico? Puszek zabrakło?
      • wyksztalciuch Re: Szczerze Wam współczuję 21.10.13, 19:11
        Powiem ci w krótkich, żołnierskich słowach, jak Owsiak do maciarewicza: zostaw nas qrwa w spokoju!
      • iq-ok Z wzajemnością :):) 21.10.13, 19:22
        Mnie urzekło:
        "Komisja [Millera red.] bezpodstawnie buduje wrażenie o gwałtownym charakterze zjawiska używając pojęć "uderzając w brzozę, uderzenie w drzewo" - stwierdza Gruszczyńska-Ziółkowska."
        Tak twierdzi muzykolog doraźnie robiący za eksperta w sprawie katastrof lotniczych.

Za pół godziny jakiś inny cymbał przekonuje nas o trzech wybuchach (wydarzeniach z natury gwałtownych).
        I to ma być że:
        "szerokie grono naukowców różnych specjalności dowodzi, że raport Putina-Millera-Laska-Tuska-Komorowskiego jest oparty na kłamstwie, a wszystko wskazuje na to, że przyczyną katastrofy w Smoleńsku był zamach"

Trochę cię to przerosło słonko. Szczera rozmowa z psychiatrą byłaby wskazana.
        • dystans4 Re: Z wzajemnością :):) 21.10.13, 19:37
          Poprosiłbym Panią Ekspert o jakiś model matematyczny. Muzyka i matematyka mentalnie są bardzo blisko...
          Aż się dziwię, że nikt z tego Zespołu nie zaproponował zastosowania teorii R. Thoma o wiadomej nazwie. Tam można byłoby namieszać, i niełatwo byłoby prostować w potocznym języku.
          bul.
      • aniechto.only Re: Szczerze Wam współczuję 21.10.13, 19:37
        Puszki po piwie mnie przekonaly . To był zamach!
        Razi mnie tylko uzycie puszek po ty(u)skim. Patriotyczniej byłoby uzyc puszek po lechu, nie sadzisz?
    • sclavus wiesz? 21.10.13, 19:10
      ... nie należy rozmawiać z idiotami...
      Najpierw sprowadzają rozmówcę do swojego poziomu a następnie, pokonują doświadczeniem!
      to tyczy przede wszystkim ciebie, ale Macierewicza i jego ekspertów "bardzo" również!!!
    • dystans4 Re: Jak się czujecie? 21.10.13, 19:10
      j. w.

Jak na przedstawieniu. Ponieważ na Forum była świetna relacja sprawozdawcy, pozbyłem się kłopotu szukania go w sieci.
      Zastanawia mnie, kto za to płacił. No bo rozumiem, że 400 zł. o których tu była mowa, to przykrycie. A pod przykryciem?

Dekoracje świetne, cała elita tuzów myślenia niekonwencjonalnego. Festiwal logiki niepokornej. Ile umysłów, tyle tyle teorii, i tyle prawd. I każda najprawdziwsza.
      I tyle świetnych pomysłów, na jakie Dali by nie wpadł był. Jednakowoż, w dobie dzisiejszej spodziewałem się większego udziału efektów specjalnych. Ale pomysły są! Są doskonałe!
      W następnej edycji sequela (tak jak Niewolnica Isaura, W kamiennym kręgu itd.) poproszę koniecznie efekty. Jeśli trzeba, służę propozycjami. : D
      A teraz wyjaśnij nam swoją kolejną PiSowską, tfu!, skrzydlatą (jakże inaczej!) frazę
      Brzeziński to albo idiota, albo agent wpływu..
      Przyzwyczailiśmy się, że Twoje opinie przewartościowują dotychczasowe poglądy, ale obecne dokonanie wnosi poważniejsze zmiany w naszą wiedzę o świecie, niż 1000 Wysokich Komisji i Konferencyj.
      Jeśli chodzi o mnie, przydałyby się jakieś wyjaśnienia...
      --
      Miłego wieczoru, Skarbie :D
      buldog.
    • dr.krisk Znakomicie. 21.10.13, 19:11
      Jestem niepodatny na blefowanie :)
    • pisspis Re: Jak się czujecie? Jak w kabarecie 21.10.13, 19:26
      pod tytulem Cyrk Maciory.
    • iq-ok Droga anwad:):) 21.10.13, 19:35
      Nie czujesz się w tym zapale osamotniona?
      Patrz minęła godzina i nikt z pisolubnych cię nie poparł.

Nie dopuszczasz możliwości, że oni jednak nie wierzą tak głęboko jak ty?
      Może wykazują więcej rozsądku w ocenie dorobku tej "konferencji naukowej".
      • anwad A umiesz myśleć logicznie? 21.10.13, 19:37
        Pytanie było skierowane do lemingów. Wiem, że ta prawda do Was łatwo nie dotrze, bo zbyt wiele zainwestowaliście w nią. Dlatego napisałam, że Wam współczuję. Musicie solidaryzować się z wspólnikami zbrodni.
        • iq-ok Nie umiesz myśleć logicznie 21.10.13, 19:44
          "Wiem, że ta prawda do Was łatwo nie dotrze , bo zbyt wiele zainwestowaliście w nią. Dlatego napisałam, że Wam współczuję. Musicie solidaryzować się z wspólnikami zbrodni.".

Gdybyś to wiedziała to nie zakładałabyś takich postów na forum "solidaryzującym się z wspólnikami zbrodni":):)

A na poważnie to zidiociałaś (zaprzedałaś się) do reszty.
          • anwad Re: Nie umiesz myśleć logicznie 21.10.13, 19:48
            Część z Was wie, w co gra (np. dystans, simera, wariant_b, sądzę, że oni wiedzą, jaka jest prawda), część z Was nieświadomie dała się uwikłać w to kłamstwo (większość, w tym Ty, Wielgus).
            • iq-ok Re: Nie umiesz myśleć logicznie 21.10.13, 19:55
              Zacznij może od siebie.
              Wiesz w co grasz?
              Jestem pewien, że nie.
              A ja już za stary lis jestem by w cokolwiek dać się uwikłać.
              • anwad Re: Nie umiesz myśleć logicznie 21.10.13, 20:09
                Tak Ci się tylko zdaje.
                • iq-ok Re: Nie umiesz myśleć logicznie 21.10.13, 20:15
                  Jasne, jasne :):)
                  Wspólczuję ci dziecko dnia gdy filary twojej wiary okażą się gigantycznym g.wno wartym humbukiem.
                  A tak się stanie jeśli tak jak mniemam nie jesteś idiotką.
                  • anwad Re: Nie umiesz myśleć logicznie 21.10.13, 20:19
                    Po jednej stronie masz naukowców z różnych dziedzin, po drugiej - Putina, Tuska, Komorowskiego i Laska. Naprawdę ta druga strona wydaje Ci się bardziej wiarygodna?
                    • iq-ok Re: Nie umiesz myśleć logicznie 21.10.13, 20:28
                      To tobie się tak myszko wydaje.
                      Jak tak głupio stawiasz antynomie to z szacunku dla własnej inteligencji powinienem ci powiedzieć spadaj.
                      Ponieważ jednak cię lubię odpowiadam zastanów się.
                      • anwad Re: Nie umiesz myśleć logicznie 21.10.13, 20:35
                        Czyli jednak Putin, Komorowski, Tusk i Lasek?
                        • iq-ok Re: Nie umiesz myśleć logicznie 21.10.13, 20:52
                          Czyli jednak nie Macierewicz i JK.
                          PS A pytanie idiotyczne BTW
                          • anwad Re: Nie umiesz myśleć logicznie 21.10.13, 21:04
                            Dzisiaj nie rozmawiamy o AM i JK, tylko o dużej grupie naukowców. Dla równowagi podaj nazwiska grupy naukowców stojących po stronie Putina, Tuska, Komorowskiego i Laska.
                            • des4 Re: Nie umiesz myśleć logicznie 21.10.13, 21:38
                              po jakiej stronie?

nie ma stron, jest jest prawda, czyli wypadek samolotu
                              • anwad Re: Nie umiesz myśleć logicznie 21.10.13, 21:40
                                Prawdą jest katastrofa samolotu. Nieprawdą jest, że był to wypadek w wyniku zderzenia z brzozą.
                                • calun_torunski nie mozna myśleć logicznie 22.10.13, 02:01
                                  myslenie to bardzo skomplikowany sposób - oparty na skojarzeniach

logiczny musi wywod

myslenie logiczne nie istnieje - logika sluzy do wybierania i oceny efektow myslenia

twoje posty dowodzą skutecznego blokowania myslenia logika - a tak naprawdę pseudologika tzn wnioskowaniem poprzedzającym analizę

skutecznie eliminujesz fakty przeczące twoim wnioskom - w efekcie nie jesteś w stanie utworzyc ciagow logicznych, kazda teza czastkowa wisi w prozni
                  • dystans4 Re: Nie umiesz myśleć logicznie 21.10.13, 20:22
                    Nie jest, nie jest.
                    Tyle wiarę pokłada nie w tezach Macierewicza, ale w jego wypłacalności.
                  • dystans4 Re: Nie umiesz myśleć logicznie 21.10.13, 20:29
                    Widzisz, rokujesz! : ))
                    Może Antoni się nad Tobą pochyli...
                    bul.
            • aniechto.only Re: Nie umiesz myśleć logicznie 21.10.13, 19:58
              Nie martw się anwad, wielgus przejrzy w końcu na oczy. Jeszcze kilka puszek po piwie i Twoje marzenia się ziszczą
          • dystans4 Re: Nie umiesz myśleć logicznie 21.10.13, 19:49
            Dom wariatów zrobili.
            A tak poważnie, myślę, że wielu z nich, pewnie i Gołębica, brnie dalej, bo nie ma pojęcia, jak się wycofać. No i kasa. Póki co, jest.
            buldog.
          • dystans4 Re: Nie umiesz myśleć logicznie 21.10.13, 19:56
            Zdaniem Zespołu, rokujesz. Może Antoni widzi, czego zwykłym ludzkim oczom nie dano widzieć?
            W końcu, po podpisaniu się własną krwią uzyskuje się wiele nadludzkich możliwości. Ale trzeba pamiętać, że transcendentny Kontrahent kłamie.

Na wszelki wypadek, sam nie wiem, czy składać Ci gratulacje...
            buldog.
    • humbak Re: Jak się czujecie? 21.10.13, 19:38
      O samopoczucie pytasz? Ujdzie w tłoku. Dzięki za troskę.
    • bogucjusz Wracaj zgniatać puszki :-) n/t 21.10.13, 20:25
    • dystans4 Re: Jak się czujecie? 21.10.13, 20:26
      A mnie frapuje, gdzie podziewają się niegracze, xxl2 i cała reszta. Reszta brygady.
      • mila2712 Re: Jak się czujecie? 21.10.13, 20:33
        Przygotowują się na koniec.....bolesny koniec.
        • dystans4 Re: Jak się czujecie? 21.10.13, 20:49
          Znaczy się, na smutno.
          Jak prawdziwi Polacy, to na litrze na głowę się nie skończy. Trzydniówka murowana, może dłużej.
          --
          bul.
          • 1tomasz1 Re: Jak się czujecie? 21.10.13, 20:56
            Ja bym powiedział: i to by było na tyle, jeżeli chodzi o spisek smoleński. Nawet dawna vel anwad do tego dojdzie... ale już pod innym nickiem. :)))
            • dystans4 Re: Jak się czujecie? 21.10.13, 21:33
              Dawniej miała co najmniej dwa. Była wielka...
    • wujaszek_joe Re: Jak się czujecie? 21.10.13, 20:35
      jestem oszołomiony. skąd tylu durni ma tytuły naukowe?
      • anwad Re: Jak się czujecie? 21.10.13, 20:36
        To dobrze, że jesteś oszołomiony.
    • 1tomasz1 Re: Jak się czujecie? 21.10.13, 20:43
      Mam tradycyjne pytanie, Dawna ;).
      Kto, na kogo i dlaczego się zamachnął? Może dzisiaj się przełamiesz? :)
    • republika.republika A Ty? 21.10.13, 20:51
      worki ze śmieciami

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka