Dodaj do ulubionych

Sponsorki szukam

12.05.13, 23:05
Hey szukam sponsorki kobiety do spędzania miło chwil ,ja 34 lata kawaler szczupły wesoły 176 cm wzrostu piwne oczy ,jestem z wawy ale gdzie mieszkasz nie ma znaczenia nic mnie nie trzyma w wawie , moge umilic ci czas byc przy tobie pomagać ci w zyciu w domu kazda opcja jest do dogadania 782/562/172 pozdrawiam Andrzej
Obserwuj wątek
    • Gość: POLECAMMMMMMMMMM!! polecam gosica od sponsorek!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.183.199.190.dsl.dynamic.t-mobile.pl 29.05.13, 23:43
      POLECAM GOSCIA KTORY ZAŁTWIA KONTAKTY I UMAWIA ZE SPONSORKAMI KONTAKT @@ DO NIEGO dziewczynysponsor@interia.pl WPŁACASZ POŁOWE PRZED I PO SPOTKANIU RESZTE !! NIE OSZUKA CIE!!!!!!!!!!!!!!!!!
      • Gość: Michał Re: polecam gosica od sponsorek!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.adsl.inetia.pl 25.07.13, 22:13
        siemka jestem zajnteresowany ale narazie jestem bez pracy na prawde mam 24 lata
    • Gość: dziewczynysponsor@ dziewczynysponsor@interia.pl IP: *.183.199.190.dsl.dynamic.t-mobile.pl 31.05.13, 22:26
      dziewczynysponsor@interia.pl dziewczynysponsor@interia.pl

POLECAM GOSCIA! JEST WPORZADKU NIE OSZUKUJE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      • Gość: MAJOR Re: dziewczynysponsor@interia.pl IP: *.183.199.190.dsl.dynamic.t-mobile.pl 31.05.13, 22:29
        dziewczynysponsor@interia.pl POLECAM CZLOWIEKA!!!!!!!!!!!!!!!!
        • Gość: adson:) Re: dziewczynysponsor@interia.pl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.13, 07:40
          Przecież pisałeś te dwa posty o sponsorkach z tych samych IP: *.183.199.190.dsl.dynamic.t-mobile.pl. To może chociaż zmień komputery?
          A najpierw może zdjęcia tych sponsorek, no bo wiesz ....jeszcze wrażenia estetyczne...tak w ciemno te kontakty? A tam same jakieś odrzuty może... Daj chociaż przykład w jaki sposób sponsorują, albo jakiś cennik. A to z całej Polski te sponsorki? Ale to tak naprawdę można zarobić? A ile? Myślę że jak byś dał konkretne przykłady ze zdjęciami to by naprawdę było dużo chętnych. A tu tylko dwa zdania z tyloma wykrzyknikami. To strasznie głośno krzyczałeś jak to pisałeś??? I chyba się zaciąłeś jak pisałeś.....POLECAMMMMMMMMMMM...
      • Gość: Cześć Re: dziewczynysponsor@interia.pl IP: *.133.203.35.citimedia.pl 11.03.14, 10:42
        po ile za numer
      • Gość: mśek Re: dziewczynysponsor@interia.pl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.15, 18:59
        witam chętnie cię poznam
    • Gość: adsonia Re: Sponsorki szukam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.13, 01:44
      Sajonara!!....yamakawaaaaaa
      Ja być prawdziwa japonska baba ja chcieć do spedzania miło chwil ja mieć duzo rzniecia drewna i porabania do kuhnia przyjedz ustrzyki gorne bieszczady nie ma ciepla woda ale duzo
      do spędzania miło chwil bedzie
    • Gość: adson Re: Sponsorki szukam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.13, 23:57
      A w tym linku to wszystko prawda??? I tyle kasy można zarobić? Ojej!
      Tylko które jest Twoje ogłoszenie, natka27? Bo tam tyle szajsu że nie da rady niestety w to uwierzyć!
      • Gość: Michał Re: Sponsorki szukam IP: *.adsl.inetia.pl 26.07.13, 00:09
        ja nie mam ogłoszenia narazie ale szukam tu Michał
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka