Dodaj do ulubionych

Może to Ty...

26.12.13, 21:35
Kobieta przed 40 z centralnej Polski pozna przyjaciela i kochanka w jednym:-)))
Obserwuj wątek
    • zajonc.o.poranku Re: Może to Ty... 27.12.13, 23:43
      lenka75_only napisała:

> Kobieta przed 40 z centralnej Polski pozna przyjaciela i kochanka w jednym:-)))

I naprawdę oczekujesz, że się faceci tak w ciemno rzucą? Jeśli tak, to tylko tacy, których nie chciałabyś mieć za przyjaciół. Przede wszystkim daj szansę tym, którzy się nie chcą deklarować publicznie i uaktywnij profil. Potem zrzuć odrobinę nieśmiałości i napisz coś o sobie. Jeśli jesteś ładna to napisz "ładna" a nie "podobno ładna" bo to drugie znaczy tylko, że mamusia i koleżanki twierdzą, że jesteś ładna. A co mają innego mówić? Następnie sprecyzuj co to dokładnie znaczy centralna Polska. Faceci są leniwi, nie chce im się jechać po seks dłużej niż 30 minut. Zwłaszcza, że w pakiecie muszą dać przyjaźń (czytaj: wysłuchać o Twoich problemach w pracy, że faceci to świnie, itp).
      • torado Re: Może to Ty... 29.12.13, 16:04
        zajonc.o.poranku napisał:
        > Jeśli jesteś ładna to napisz "ładna" a
        > nie "podobno ładna" bo to drugie znaczy tylko, że mamusia i koleżanki twierdzą,
        > że jesteś ładna. A co mają innego mówić?
        >

teee Zajonc, a jeśli facet powie, że ładna to znaczy, że ładna, a nie podobno ładna :-D :-D :-D
        uroda rzecz względna, chyba takich banałów nie muszę Ci prawić :>
        • zajonc.o.poranku Re: Może to Ty... 30.12.13, 02:03
          Uroda rzecz względna, jak najbardziej. Ale jakiś standard jest. Są kobiety, które większość facetów uzna za ładne. I takie, które większość facetów uzna za brzydkie. I wszystkie one zdają sobie sprawę z tego czy są ładne czy brzydkie.
      • penelopa9 Re: Może to Ty... 17.01.14, 21:46
        zajonc.o.poranku napisał:

Faceci są leniwi, nie chce im się jechać po seks dłużej
        > niż 30 minut. Zwłaszcza, że w pakiecie muszą dać przyjaźń (czytaj: wysłuchać o
        > Twoich problemach w pracy, że faceci to świnie, itp).
        >
        kurcze Zajonc to ja jestem "farciara" ze trafiłam na "pracusia"..jedzie do mnie az dwie godziny ...:))

• obrotowy a czemu nie ? 29.01.14, 12:57
      Strasznie parszywy byl ten dworzec (kolejowy) w Kutnie...
      - gdy musialem sie tam przesiadac - jadac do Plocka, to asz mna trzeslo...
      ale podobno go wyremontowali ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka