lenka75_only 26.12.13, 21:35 Kobieta przed 40 z centralnej Polski pozna przyjaciela i kochanka w jednym:-))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zajonc.o.poranku Re: Może to Ty... 27.12.13, 23:43 lenka75_only napisała: > Kobieta przed 40 z centralnej Polski pozna przyjaciela i kochanka w jednym:-))) I naprawdę oczekujesz, że się faceci tak w ciemno rzucą? Jeśli tak, to tylko tacy, których nie chciałabyś mieć za przyjaciół. Przede wszystkim daj szansę tym, którzy się nie chcą deklarować publicznie i uaktywnij profil. Potem zrzuć odrobinę nieśmiałości i napisz coś o sobie. Jeśli jesteś ładna to napisz "ładna" a nie "podobno ładna" bo to drugie znaczy tylko, że mamusia i koleżanki twierdzą, że jesteś ładna. A co mają innego mówić? Następnie sprecyzuj co to dokładnie znaczy centralna Polska. Faceci są leniwi, nie chce im się jechać po seks dłużej niż 30 minut. Zwłaszcza, że w pakiecie muszą dać przyjaźń (czytaj: wysłuchać o Twoich problemach w pracy, że faceci to świnie, itp). Odpowiedz Link Zgłoś
torado Re: Może to Ty... 29.12.13, 16:04 zajonc.o.poranku napisał: > Jeśli jesteś ładna to napisz "ładna" a > nie "podobno ładna" bo to drugie znaczy tylko, że mamusia i koleżanki twierdzą, > że jesteś ładna. A co mają innego mówić? > teee Zajonc, a jeśli facet powie, że ładna to znaczy, że ładna, a nie podobno ładna :-D :-D :-D uroda rzecz względna, chyba takich banałów nie muszę Ci prawić :> Odpowiedz Link Zgłoś
zajonc.o.poranku Re: Może to Ty... 30.12.13, 02:03 Uroda rzecz względna, jak najbardziej. Ale jakiś standard jest. Są kobiety, które większość facetów uzna za ładne. I takie, które większość facetów uzna za brzydkie. I wszystkie one zdają sobie sprawę z tego czy są ładne czy brzydkie. Odpowiedz Link Zgłoś
penelopa9 Re: Może to Ty... 17.01.14, 21:46 zajonc.o.poranku napisał: Faceci są leniwi, nie chce im się jechać po seks dłużej > niż 30 minut. Zwłaszcza, że w pakiecie muszą dać przyjaźń (czytaj: wysłuchać o > Twoich problemach w pracy, że faceci to świnie, itp). > kurcze Zajonc to ja jestem "farciara" ze trafiłam na "pracusia"..jedzie do mnie az dwie godziny ...:)) Odpowiedz Link Zgłoś
obrotowy a czemu nie ? 29.01.14, 12:57 Strasznie parszywy byl ten dworzec (kolejowy) w Kutnie... - gdy musialem sie tam przesiadac - jadac do Plocka, to asz mna trzeslo... ale podobno go wyremontowali ? Odpowiedz Link Zgłoś