dziska23 03.02.10, 09:00 słyszałam że w białej jest klub malucha tylko nie wiem gdzie?wiecie coś o tym? a może wasze dzieci tam chodzą? czekam na informacje! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
19rosa Re: klub malucha 03.02.10, 20:47 Ręki nie dam sobie uciąć ale coś mi dzwoni, że klub malucha funkcjonuje na ul. Krótkiej w budynku dawnej Policji. Tam jest też teraz chyba szkoła muzyczna. Odpowiedz Link Zgłoś
monkamaj Re: klub malucha 03.02.10, 23:27 to prawda, na Krótkiej, ponieważ korzystam z ulotki pozwolę sobie wkleić namiary telefoniczne 601261896, KLub czynny pon-pt 7-18, so 8-14 Odpowiedz Link Zgłoś
dziska23 Re: klub malucha 04.02.10, 18:00 dzięki za informację! teraz czekam na opinie osób korzystających z klubu malucha! Odpowiedz Link Zgłoś
denis1978 Re: klub malucha 22.02.10, 07:48 Moja córeczka chodzi do KLubu Małych Odkrywców przy Jatkowej. Jestem bardzo zadowolona. Mała grupka dzieci, świetne warunki socjlane, dwie opiekunki na zmianę, obiady dowożone, dzieci każdego dnia coś innego robią:malują, wyklejają, uczą się samodzielnego jedzenia, higieny,czytania-wszystko w formie zabawy. Koszt całodziennego pobytu ok. 300 zł z tym, że można dziecko zostawić też na godziny. Dodam, że córka ma 3 lata. Byłam też raz w klubie na Krótkiej- byłam lekko zszokowana-warunki fatalne, zresztą 3 m-ce po otwarciu dzieci żadnych nie było więc o czymś to świadczy. Odpowiedz Link Zgłoś
dziska23 Re: klub malucha 01.03.10, 14:49 maliodkrywcy.ntvenglish.pl/ znalazłam informacje o tym klubie ale czekam na opinie mam! Odpowiedz Link Zgłoś