jeremy33 30.07.06, 22:09 facet.interia.pl/news?inf=775202 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
athropos Re: Jakich kobiet należy unikać 30.07.06, 22:27 jerzyk, patrząc na twoje posty, jasne jest jak słońce, jakich facetów nie tykać nawet kijem ;) Odpowiedz Link Zgłoś
negev56 Re: Jakich kobiet należy unikać 30.07.06, 22:35 Ty to jak zapodasz coś, to nie wiadomo jak do tego podejść, a może jakiś swój komentarz czy nie bardzo? Odpowiedz Link Zgłoś
jeremy33 Re: Jakich kobiet należy unikać 30.07.06, 22:53 Pisałem już kiedyś o rozwódkach bialskich z dzieckiem.Zdania nie zmieniam.Dodam tylko do artykułu kobietę "BLUSZCZ",która ceni sobie cudzą kasę a najlepiej,zeby była to kasa przystojnego 30 letniego kawalera Odpowiedz Link Zgłoś
aga9001 Re: Jakich kobiet należy unikać 30.07.06, 23:01 Wybacz stary przystojny 30 latek w takim mieście jak Biała ma w większości przypadków mało kasy do zaproponowania. Hasłem "bluszcz"mozna opisać w dzsiejszych czasach takze mężczyzn. Żerujacych na babkach "z jajami" które częstokroć zarabiaja wiecej niz jakies sisiumajtki. Odpowiedz Link Zgłoś
negev56 Re: Jakich kobiet należy unikać 30.07.06, 23:05 tylko nie mów, że jesteś tym pięknym 30-letnim kawalerem z kasą bo to już ociera się o narcyzm. Nie bardzo pamiętam jak to szło, ale mężczyzna powinien myśleć głową itd. Odpowiedz Link Zgłoś
aga9001 Re: Jakich kobiet należy unikać 30.07.06, 23:08 szkoda, ze nie zamieszcza jeszczew sygnaturce swojego nagiegotorsu. A moze on nie wie co to jest sygnaturka i że mozna tak robic :) Za pare dni bedziemy miały co pooglądać . Piękny 30 letni :) Odpowiedz Link Zgłoś
negev56 Re: Jakich kobiet należy unikać 30.07.06, 23:11 chyba się na niego zasadzę, hehehehehahahaha..... oj nie mogę, sama siebie rozśmieszyłam hihihihi... Odpowiedz Link Zgłoś
aga9001 Re: Jakich kobiet należy unikać 30.07.06, 23:15 ty to jest nas dwie moze zaczniemy konkurować :) oj chłoptaś by miał powodzenie Odpowiedz Link Zgłoś
negev56 Re: Jakich kobiet należy unikać 30.07.06, 23:17 ale czy tej kasy starczy, tym się martwię bo wydatki mam. Odpowiedz Link Zgłoś
aga9001 Re: Jakich kobiet należy unikać 30.07.06, 23:29 hmmmmmmmmmm my kobiety "bluszcze mamy ogromene potrzeby. Trzeba to przemyśleć raz jeszcze.Ale zrobimy to jutro bo późna pora . Udaje sie na spoczynek kolorowych snów. Odpowiedz Link Zgłoś
zielony_beret Re: Jakich kobiet należy unikać 31.07.06, 12:10 baby! ja biorę jerza! mam największe potrzeby finansowe:PPP nie oddam - never;) MóJ CI ON - MóJ!! Odpowiedz Link Zgłoś
aga9001 jeremy 30.07.06, 22:59 skoro podrzuacasz taki link to widocznie masz ku temu powody. A więc: 1. Masz problemy jakim typem kobiety jest Twoja wybrana. 2. Moze ona nie kwalifikuje sie do żadnej kategorii z tego tekstu 3. Czyzby była taka wredna 4. Moze nie masz kobiety i wysyłasz nam sygnały, majace nas zachecic do pomocy w tym temacie. 5. Może po prostu chcesz pobic rekord w ilosci zamieszczanych przez Ciebie postów i zapodajesz cos co się rzuca w oczy. ITP Jak zamieszczasz jakis link to badż łaskaw wyrazić swoja opinie w danym temacie. Nie widzę innego celu zamieszczania takich odsyłaczy. Chyba , ze zapodamy wątek pod tytułem : "Warte przeczytanie". Odpowiedz Link Zgłoś
jeremy33 Re: Jakich kobiet należy unikać 31.07.06, 13:05 Robicie sobie drogie Panie jaja a tak naprawdę nie zdajecie sobie powagi z sytuacji.Rozumiem wasze rozgoryczenie,większość z Was to matki Polki uwiązane przy mężu.Owszem rozumiem,że zazdroscicie wolnym paniom nie koniecznie pannom,ale chyba naprawdę macie lepiej w życiu.Doceńcie to i przestańcie ironizować. Odpowiedz Link Zgłoś
zielony_beret Re: Jakich kobiet należy unikać 31.07.06, 14:06 jeremy33 napisał: >..tak naprawdę nie zdajecie sobie powagi z > sytuacji. hehehehe..dobre. a jaka to jest poważna sytuacja?? Że dorosły facet dał się wykołować ,jak mała naiwna dzidzia? >Rozumiem wasze rozgoryczenie,większość z Was to matki Polki uwiązane > przy mężu. tak Ci mówią te Twoje mężatki? ...że są uwiązane? i rogoryczone? a Ty w ramach pocieszenia,sypiesz kasą na lewo i prawo? biedaczek. >Owszem rozumiem,że zazdroscicie wolnym paniom.. A czego tu zazdroscić? że siedzą od rana do nocy ,z dzieckiem na ręku ,w zadymionej knajpie? szukając barana który im postawi piwo i dom za "friko" ? hehehe Odpowiedz Link Zgłoś
negev56 Re: Jakich kobiet należy unikać 31.07.06, 17:13 jestem Polką, jestem matką, nie czuję i nigdy nie czułam się do kogokolwiek uwiązana, jeszcze czego.śmiem twierdzić, że to panowie są uwiązani do kobiet jak koń do torby. Odpowiedz Link Zgłoś
aga9001 Re: Jakich kobiet należy unikać 31.07.06, 17:22 och neg jaką masz wielką rację. Jerry Ty chyba nie bardzo kumasz z czego mi ironizujemy :) Jam Matka Polka i z dzieckiem i mężem i wybacz nie jest do nikogo uwiazana, Raczej to mój maż jest uwiazany do mnie :) Babeczki w obecnych czasach lepiej zarabiaja od facetów i czasami mają "jaja" w przeciwieństwie do rodu meskiego . I za cho.. nie moge pojać problemu o którym piszesz, a niby inteligentna jestem - tak twierdza inni np. moi szefowie. Odpowiedz Link Zgłoś