dziska23 05.01.09, 10:01 gdzie w białęj można kupić bułke do gyrosa-keebaba? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
4freddy Re: bułka gyros 05.01.09, 14:06 w sklepie?? sorry, ale pytania ostatnio tu zadawane - wołają o pomstę do nieba. najpierw fajki - teraz bułka. Jeszcze chwila i spotkam się z pytaniem - gdzie w Białej można kupić tanie prezerwatywy ? Odpowiedz Link Zgłoś
jolecka-22 Re: bułka gyros 05.01.09, 21:44 4freddy napisał: > w sklepie?? > sorry, ale pytania ostatnio tu zadawane - wołają o pomstę do nieba. > najpierw fajki - teraz bułka. Jeszcze chwila i spotkam się z pytaniem - gdzie w > Białej można kupić tanie prezerwatywy ? No właśnie, a gdzie można? :D))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
cafe_tee Re: bułka gyros 06.01.09, 09:31 prezerwatywy czy bułkę? :D mnie interesuje jeszcze tani serek Mascarpone i komplet kluczy nasadowych :P Odpowiedz Link Zgłoś
dziska23 Re: bułka gyros 07.01.09, 09:04 chodzi mi o typową bułke do gyrosa dużą i płaską! Odpowiedz Link Zgłoś
4freddy Re: bułka gyros 07.01.09, 21:07 to taką właśnie bułkę dostaniesz praktycznie w każdym sklepie! Tylko trzeba się rozejrzeć po półkach. Ja kupowałem rok temu w SAMie na Jatkowej - jako "Pitę". Odpowiedz Link Zgłoś
grzexs Re: bułka gyros 22.01.09, 02:03 jolecka-22 napisała: [...] > > Białej można kupić tanie prezerwatywy ? > > No właśnie, a gdzie można? :D))))))) Chyba w Rossmanie - duża paka najtaniej wychodzi. Ma ktoś lepsze typy? :) Odpowiedz Link Zgłoś