Dodaj do ulubionych

Seks bez partnerstwa

18.09.10, 20:57
A jesli kogos interesuje seks bez partnerstwa? To chyba potrzebne bedzie jeszcze jedno forum?
Obserwuj wątek
    • Gość: EŻ ekspert Re: Seks bez partnerstwa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.10, 22:11
      Wbrew pozorom brak partnera, to temat, który jak najbardziej mieści się w pojęciu partnerstwa. Czasami jest problem, bo ma się partnera, a innym razem gdy się go nie ma. Nasze forum jest pojemne, więc obejmie oba warianty. Pozdawiam
      • imponeross Re: Seks bez partnerstwa 30.09.10, 19:10
        Gość portalu: EŻ ekspert napisał(a):

> Wbrew pozorom brak partnera, to temat, który jak najbardziej mieści się w pojęc
        > iu partnerstwa. Czasami jest problem, bo ma się partnera, a innym razem gdy się
        > go nie ma. Nasze forum jest pojemne, więc obejmie oba warianty. Pozdawiam

Nie chodzi mi o brak partnera tylko o niepotrzebe partnerstwa.
    • Gość: Ja Re: Seks bez partnerstwa IP: *.suwalki.vectranet.pl 28.09.10, 11:38
      Seks bez partnerstwa to już trochę ryzykowne. Ja osobiście nie jestem za tym ale jak ktoś niema stałego partnera to czemu nie. Trzeba wtedy zawsze pamiętać o antykoncepcji bo łatwo można wpaść nie będąc z kimś i co wtedy? Dobrą metodą są pigułki antykoncepcyjne, są już 50 lat na rynku :) www.youtube.com/antymetody
      • imponeross Re: Seks bez partnerstwa 30.09.10, 19:09
        Gość portalu: Ja napisał(a):

> Seks bez partnerstwa to już trochę ryzykowne. Ja osobiście nie jestem za tym ale jak ktoś niema stałego partnera to czemu nie. Trzeba wtedy zawsze pamiętać o antykoncepcji bo łatwo można wpaść nie będąc z kimś i co wtedy? Dobrą metodą są pigułki antykoncepcyjne, są już 50 lat na rynku :) www.youtube.com/antymetody

A jak ma stalego partnera i oprocz tego dwoch niestalych? (roznych plci zreszta)?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka