Gość: Martin
IP: *.wlms-broadband.com
25.11.10, 12:34
Witam. Mam 32 lata, pokrotce opisze moj problem.
Zawsze mialem kompleksy jesli chodzi o wielkosc czlonka, tzn. jest on bardzo maly w stanie spoczynku, na szczescie w czasie wzwodu powieksza sie do w miare normanych 14cm, co w polaczeniu z dosc sporym obwodem zawsze zadowalalo mnie a co najwazniejsze moje partnerki.
Moj problem polega na tym, ze gdy poznaje nowa kobiete i dochodzi do pierwszych zblizen to stres i zdenerwowanie powoduja we mnie jakas blokade, tzn nie mam wzwodu poki nie "oswoje" sie z sytuacja, obecnoscia nowej kobiety. Ale co ciekawe mimo, ze nie ma erekcji to pojawia sie bardzo duzo plynu ejakulacyjnego, co mnie bardzo dziwi - dlaczego tak jest?
Na dodatek jestem bardzo wrazliwy na dekoncentracje w czasie stosunku, tzn. wystarczy ze cos jest nie tak z jakiegos powodu to juz po erekcji i pozniej trudno mi znow ja przywrocic bo sie denerwuje.
Ostatnio postanowilem sobie sam pomoc, zakupilem kamagre (generyk viagry) i to byl strzal w dziesiatke, tzn. zaraz po pierwszych pieszczotach mialem silna erekcje, ktora trwala caly czas, bylem naprawde baaardzo zadowolony.
Czy moge ja stosowac bez obaw, ze bedzie mialo to jakies negatywne efekty?
Oczywiscie nie mam na mysli uzywania za kazdym razem, lecz tylko przy pierwszym kontakcie, kiedy jestem zestrsowany i trudno jest mi sie rozluznic co powoduje klopoty z erekcja.
Z gory dziekuje Pani za odpowiedz.
Oczywiscie zapraszam tez do dyskusji innych chetnych ;)