01.01.11, 18:28
Mam problem. Od 2 dni mam dziwne parcie na pęcherz;/ Ciągle chodze do WC ale i tak tego uczucia nie moge się pozbyć... Przy oddawaniu moczu troszkę szczypie ale dla mnie najgorsze jest to iż ciągl emi się chce a jak pojde to pawie nic nie mogę wysiusiać;/ Może są jakieś domowe sposoby na to( podejrzewam zapalenie dróg moczowych)... prosze o pomoc.
Obserwuj wątek
    • Gość: wizjoner Re: pomocy!!! IP: *.devs.futuro.pl 01.01.11, 19:04
      Rozbierz się. Zbadamy Cię przez internet.
    • monikaaa1989 Re: pomocy!!! 01.01.11, 22:47
      Jeśli nie masz ochoty lub nie znasz odpowiedzi to nie odpowiadaj na pytanie a żartować nie musisz.
      • Gość: Fantagiro Re: pomocy!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.01.11, 22:52
        Przychylam się do zdania poprzednika, zbadamy cię zapewne przez internet :) Nie wiem czego ktos oczekuje po takim wpisie w internecie, cięzko iśc do internisty??? Mamy cię wyleczyć siła mysli jak Kaszpirowski czy co??? Ręce opadają...
        • Gość: Monikaaa1989 Re: pomocy!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.01.11, 23:11
          Nikt wam nie każe leczyć ale napisać co o tym myśli...to wszystko! Czy to rtakei trudne?? Co za społeczeństwo
    • Gość: Shee Re: pomocy!!! IP: *.adsl.inetia.pl 01.01.11, 23:11
      Idź do lekarza.
      Możesz kupić sobie w aptece urosept (lek ziołowy na takie sprawy).
      Koniecznie dużo pij (przy siusianiu jest nieprzyjemnie i ludzie powstrzymują się od picia, a to duży błąd, trzeba to wszystko wypłukać; sok z żurawiny, ziółka, coż co ma dużo witaminy C)
      I znów, idź do lekarza przede wszystkim.
      • Gość: wizjoner Re: pomocy!!! IP: *.devs.futuro.pl 02.01.11, 10:32
        Ja wiem, że teraz dzieciaki w dobie internetu nie robią nic bez uprzedniego zapytania się na forach co ludzie o tym sadzą. Ale tu chodzi o Twoje zdrowie. Co za społeczeństwo ...
    • ewa.zeromska Re: pomocy!!! 02.01.11, 11:24
      Wybacz, ale to czysta głupota leczyć się na forum. Lekarze przyjmuja nawet w święta. Takie siusianie, to zapalna historia. Są na to skuteczne leki, więc idź do lekarza.
      Pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka