Dodaj do ulubionych

Problem z onanizmem męża.

08.01.11, 21:32
Kopiuję z innego forum gdzie niestety nie znalazłam zrozumienia...

"Mój mąż czasem się onanizuje jak ja na przykład nie mam ochoty na seks.
Nie mam nic przeciwko, ale mam problem z pościelą.
Mąż onanizuje się bowiem pod kołdrą i potem są białe plamy na kołdrze (od spodu).
Prosiłam w związku z tym męża aby uprawiał samogwałt w łazience, zwłaszcza że to ja muszę potem zmieniać (prać, prasować) pościel a nie on, ale odmówił. "
Mam dosyć zmieniania pościeli.
Mąż mało mi pomaga w obowiązkach domowych, a tu jeszcze pościel itp.
Co robić? Jak przekonać męża żeby robił to gdzie indziej?
Obserwuj wątek
    • gilda28 Re: Problem z onanizmem męża. 08.01.11, 22:12
      Nie zmieniaj pościeli, wystawiaj ją plamami do góry i zapraszaj do sypialni gości. Powinno pomóc. Ale pewnie mąż się przy okazji obrazi ;)
      • gazeta_mi_placi Re: Problem z onanizmem męża. 08.01.11, 23:00
        To niemożliwe, gości zawsze zapraszamy tylko do salonu, sypialnia jest dla nich niedostępna, poza tym obydwie wiemy że to nie rozwiązanie.
        • gilda28 Re: Problem z onanizmem męża. 08.01.11, 23:26
          W czasie menstruacji siadaj mu gołym tyłkiem na kolanach, bez tamponu. Przecież to jest tak samo fizjologiczne jak masturbacja ;)
          Powiedz mi tak szczerze, piszesz poważnie? Taka sytuacja ma miejsce? Facet odmawia nie brudzenia spermą pościeli, mimo próśb?
          • gazeta_mi_placi Re: Problem z onanizmem męża. 08.01.11, 23:31
            Tak. Piszę szczerze.
            Niestety generalnie w domu mam dużo sprzątania ( duże mieszkanie, zwierzęta , mąż też w domu nic nie zrobi ) i mam po prostu dosyć dokładania mi obowiązków przez syfienie pościeli.
            • gilda28 Re: Problem z onanizmem męża. 08.01.11, 23:47
              Może dowcipem? Powieś przy łóżku ręczniki papierowe w rolce, jak w toalecie publicznej, z plakietką "używaj mnie!" albo jednorazowe nakrycia papierowe, pewno jest coś takiego - niech się nakrywa, skoro musi to robić pod przykryciem, potem niech wytrze się i wyrzuci.
              Ty go najlepiej znasz, oceń czy to sztywniak, czy żartowniś.
    • numu Re: Problem z onanizmem męża. 08.01.11, 23:06
      niech wyciera w chusteczki papierowe i juz
    • Gość: Ania Re: Problem z onanizmem męża. IP: *.warszawa.mm.pl 08.01.11, 23:20
      Niech ubiera prezerwatywy:))
      • gazeta_mi_placi Re: Problem z onanizmem męża. 08.01.11, 23:31
        Nie wchodzi w grę.
    • Gość: ... Re: Problem z onanizmem męża. IP: *.dynamic.chello.pl 08.01.11, 23:43
      > Co robić? Jak przekonać męża żeby robił to gdzie indziej?

Otwórz usta jak będzie kończył...

A tak na marginesie - jesteś impotentem?
      • Gość: her Re: Problem z onanizmem męża. IP: *.dynamic.chello.pl 09.01.11, 00:32
        Mozesz usunac posciel a nawet luzko. Wtedy sie nie zabarudzi.
        • Gość: ja Re: Problem z onanizmem męża. IP: *.radom.vectranet.pl 09.01.11, 00:37
          albo po prostu............kochać się z nim
          • Gość: her Re: Problem z onanizmem męża. IP: *.dynamic.chello.pl 09.01.11, 00:45
            Mysle ze to juz przerabiali i nic z tego juz nie bedzie.
            Dziwi mnie, ze maz woli koldre zamiast komputra.
            • Gość: ja Re: Problem z onanizmem męża. IP: *.radom.vectranet.pl 09.01.11, 00:47
              jeżeli nie mają ochoty na siebie to..........czemu są razem..........są przecież jeszcze pralnie
          • praying_mantis Re: Problem z onanizmem męża. 09.01.11, 00:49
            Ej nie fajnie. Niech sie masturbuje w lozku ale nie zmieniaj poscili niech spi w tym a Ty wez sobie moze spiwor... Niech jakis czas pospi sobie w takie brudnej poscieli a to ze Ci nie pomaga w domu to pewnie tez jest Twoja wina bo sama go do tego przyzwyczailas-przynajmniej zazwyczaj tak jest. Wiem ze zlosc budzi zlosc ale ciekawe jakby on sie czul jakbys ubrudzila posciel okresem i nie zmieniala.. Co ja proponuje pomysl z recznikami papierowymi jest super- jesli nie chce robic tego w lazience to napewno tym bardziej nie w gumce. Faktycznie moglabys sie czasem przelamac i kochac z nim (najlepszym lekarstwem na bol glowy jest sex) Ja na Twoim miejscu pogadalabym znim powiedziala ze chcesz zeby Ci troche w domu pomogl a pewnie to nie poskutkuje wiec przestan sprzatac jakis czas... ciezka sytuacja
    • ewa.zeromska Re: Problem z onanizmem męża. 09.01.11, 09:47
      Witaj, To trochę śmieszny problem, związany z kulturą osobistą twojego męża i jego poczuciem estetyki.
      Wyobrażam sobie, że nie tylko w tej materii twój mąż ma kłopoty z porządkiem wokół siebie, taki to typ.
      Piszesz,. że masz duże mieszkanie. Wykorzystaj to i zróbcie sobie osobne łóżka, a może nawet osobne sypialnie. Wtedy on sam będzie dbał o estetykę własnego łóżka i pościeli, a ty nie będziesz musiała spać w brudnej pościeli.
      Pozdrawiam
      • gazeta_mi_placi Re: Problem z onanizmem męża. 09.01.11, 11:24
        >Wykorzystaj to i zróbcie sobie osobne łóżka, a może nawet osobne sypialnie.

To nie wchodzi w grę bowiem mąż musi spać ze mną, nie lubi nawet sytuacji gdy sam jest np. chory i musi wówczas spać osobno.
        A szkoda bo chętnie bym miała łóżko całe dla siebie.
        • Gość: her Re: Problem z onanizmem męża. IP: *.dynamic.chello.pl 09.01.11, 11:38
          kup sobie posciel w zoltym kolorze, to nie bedzie widac.
        • ewa.zeromska Re: Problem z onanizmem męża. 09.01.11, 12:13
          Wiesz, ja myślę, że ty zwyczajnie robisz i ze mnie i z pozostałych osób głupków i to cię bawi.
          Co to znaczy, że "mąż nie lubi" tego, czy tamtego. Jeśli ty nie masz nic do powiedzenia w tym związku, to paplaj się w jego spermie do końca świata i o jeden dzień dłużej.
          Powodzenia
    • zlota_20 Re: Problem z onanizmem męża. 09.01.11, 09:59
      Porozmawiaj ze swoim małżonkiem i uświadom go jak wielki grzech popełnia.
      • Gość: gość Re: Problem z onanizmem męża. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.01.11, 15:43
        Panie Złoty_20 bardzo interesujesz się tematami masturbacji i każdego chcesz nawracać. Skąd te zainteresowanie. To nie jedyny wątek, w którym wypowiadasz swoje kołtuńskie poglądy. Jakoś tak dziwnie się składa, że tacy zatwardziali katolicy swoja postawą i tolerancją nie idą w parze ze "Słowem Bożym". Odpuść sobie. Żyjemy w wolnym kraju i każdy robi to co chce.
        • praying_mantis Re: Problem z onanizmem męża. 16.01.11, 00:30
          Zlota probuje nawrocic ludzi bo podobno w 2012 ma byc koniec swiata.. wiec musimy sie poprawic ;)
    • moonogamistka Re: Problem z onanizmem męża. 09.01.11, 11:38
      gazeta:) podpuszczasz jak zwykle?:)))
      Ja bym kazala mu samemu zmieniac posciel -jesli tak Ci to przeszkadza, dopoki nie zmieni- nie spisz z nim. Bo co to znaczy -musi ze mna spac ? Za noge Cie przywiazuje?;)))
    • 0ffka Re: Problem z onanizmem męża. 09.01.11, 17:19
      ... a może tak miętoszenie węża przy kompie :)
      Odpal mu RedTube i będzie po kłopocie!
      • Gość: mędrzec Re: Problem z onanizmem męża. IP: *.plock.mm.pl 23.01.11, 22:55
        nie stukasz się z facetem to zasuwasz przy pralce. Kara jest sprawiedliwa.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka