Dodaj do ulubionych

dieta jaka ?

IP: *.p7.InterArena.pl 07.07.11, 21:28
witam.
chciałabym aby ktoś doradził mi jaka jest najlepsza dieta aby schudnąć?słyszałam o diecie dukana ale może inne są aby troszkę szybciej schudnąć.
8 miesięcy minęło jak urodziłam synka i przydało by się parę kilo zrzucić
nie robię tylko to dla siebie ale dla narzeczonego
Obserwuj wątek
    • cedem Re: dieta jaka ? 08.07.11, 10:17
      Idź do dietetyka. Nie znam lepszej metody. Sam ją zastosowałem i jestem bardzo zadowolony.
      Dietetyk dobierze Ci odpowiednią dietę, a lekarz internista zbada Cię pod kątem żywienia.

Pozdrawiam i powodzenia.

Aha, to chyba nie jest odpowiednie forum na takie pytania. Zajrzyj lepiej na jakieś w rodzaju "zdrowie i uroda".
    • Gość: montezuma Re: dieta jaka ? IP: *.mpwik.lublin.pl 08.07.11, 13:37
      o diecie dukana jest własnie artykuł na głównej, że jest niebezpieczna !!!
    • Gość: poziomka Re: dieta jaka ? IP: 89.174.8.* 17.07.11, 21:37
      Witaj:)

Ja, gdy mój syn miał pół roku zaczęłam stosować dietę Dukana. Przestrzegałam jej bardzo no i efekt był- schudłam 20 kg, w krótkim czasie. Jednak moje włosy zaczęły wypadać, kolana pękać, stałam się słaba, więc zaczęłam normalnie jeść i co... przytyłam 3-5 kg. Wtedy postawiłam na ruch. Dziś codziennie jeżdżę na orbitreku 2h dziennie, w weekend na rowerze. Nie jem słodyczy, tylko desery, które sama przygotowuje według zasad diety Dukana, nie jem tłusto, jem warzywa, owoce i co... chudnę;) gdybyś chciała jednak jakiś rad na temat diety, przepisów itp to daj znać, służę radą, gdyż sama przez to przeszłam:)
    • Gość: Kronnes Re: dieta jaka ? IP: *.adsl.inetia.pl 04.11.13, 16:25
      Nie ma jednej najlepszej, jest trochę dobrych i wiele nieprzemyślanych. Musiałbym poczytać jakieś porównania z zaletami i wadami i dobrać coś specjalnie pod siebie i tyle...
      • Gość: zagoobiona trudno się połapać, diet jak mrówków IP: 209.48.174.* 04.11.13, 16:29
        No niby takie proste a weź się połap, które dobre a które nie, skoro co 5 minut powstają nowe diety... a dupa rośnie
      • Gość: Ilineczka Re: dieta jaka ? IP: *.69-162-165.static.steadfastdns.net 04.11.13, 16:34
        Ostatnio już trafiam na tak durne diety, że to trudno odróżnić co jest czym

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka