Dodaj do ulubionych

ciągle mu sie chce

IP: *.centertel.pl 01.08.11, 18:11
moj partner kochalby sie ze mna co chwile,ja tez to lubie ale bez przesady,ilez mozna;sytuacja-kochamy sie,on zeby dostac orgazm potrafi ok.2godziny ze mna sie kochac,odczuwam bol,gdyz jego penis jest dosc znacznych rozmiarow ale pomimo tego jest cudownie,stara sie byc delikatny,dostaje orgazm i znowu wchodzi we mnie,znowu mu sie chce i znowu 2 godziny zanim dojdzie,pozniej znowu nad ranem. to samo..co zrobic zeby szybciej dochodzil?i zeby mu sie tak ciagle nei chcialo?dzieki za rady
Obserwuj wątek
    • ewa.zeromska Re: ciągle mu sie chce 01.08.11, 18:28
      Musiałabym z nim porozmawiać. Może to nawyk, może w ten sposób prezentuje swoją męskość, a może ma jakieś kłopoty zdrowotne. Trudno powiedzieć.
    • Gość: gość Re: ciągle mu sie chce IP: 178.73.48.* 01.08.11, 22:56
      O mateńko, 4-6 godzin dziennie bzykania, Pójdzeisz na wcześniejszą emeryturę. :)
    • Gość: aaaa Re: ciągle mu sie chce IP: *.adsl2.static.versatel.nl 02.08.11, 12:18
      Kiedys mialam tez takiego faceta. Seks z nim to wlasciwie cala noc. Potrzebowal minimum 2 godz,by dojsc (przy jednoczesnym wzwodzie przez te 2 godz;p), a po krotkiej przerwie mogl znowu;p dosc specyficzne i meczace jednak;) I tak noc za nocą... Jesli jednak to lubisz, to duzo kalorii bedziesz spalac:) On twierdzil, ze zwyczajnie tak juz ma, byl nawet u seksuologa - taka juz jego "uroda". Pozdrawiam.
      • n.wataha Re: ciągle mu sie chce 02.08.11, 12:37
        Nie piszesz nic o wieku partnera, bo to ma dość istotne znaczenie. Im starszy facet, tym stosunek u niego może się drastycznie wydłużyć.
        Po pierwsze dzięki panowaniu nad emocjami i przytłumianie ich by nie dojść do finału, po drugie już w zyciu miał tak wiele stosunków, że raczej potrzebne są większe bodźce by dojść do finału.

Jednak może być jeszcze inna przyczyna bardzo długiego stosunku. A raczej dwie mozliwe przyczyny.
        Jedna to nerwica, czyli rozbiegane myśli, które powodują, że nie jest w stanie skupić się w pełni nad tym co robi. Druga, to zbyt częsta masturbacja. I tutaj zbyt częsta masturbacja może powodować również nerwicę, ale także dawać dużo intensywniejsze doznania (mocniejsze), co powoduje, że zwykły stosunek jest dla jego penisa "zbyt delikatny".

Ach, zapomniał bym. Jeszcze jedną z przyczyn może być tzw. natręctwo, czyli jeden z odłamów nerwicy, powodujący, że człowiek ciągle myśli o jakiejś konkretnej, nie realizowanej na co dzień, sytuacji/rzeczy, która całkowicie opanowala jego podświadomość i jedyne co pragnie to realizacji tego natręctwa.
        Dość popularnymi natręctwami w seksie są chęci realizacji jakichś konkretnych sytuacji, używania gadgetów, czy nawet nie realizowanych form pieszczot czy seksu, np. pieszczoty oralne, analne, sado/maso, czy choćby fetysze w postaci ubiorów czy bielizny.

Ale tego możesz się dowiedzieć jedynie od samego partnera co jest przyczyną. Sama zapewne nie dojdziesz do przyczyn i nikt na forum Ci w tym nie pomoże, bo przyczyn może być tysiące, a która jego dotyczy wie tylko on sam.
    • margie89 Re: ciągle mu sie chce 02.08.11, 12:41
      Jeśli chodzi o szybsze jego dochodzenie to zaciśnij pochwę podczas stosunku, wtedy jego doznania będą bardziej intensywne co powinno przynieść rezultat
      • n.wataha Re: ciągle mu sie chce 02.08.11, 12:48
        margie89 napisała:

> Jeśli chodzi o szybsze jego dochodzenie to zaciśnij pochwę podczas stosunku, wt
        > edy jego doznania będą bardziej intensywne co powinno przynieść rezultat

No są lepsze sposoby (bo zaciskanie pochwy, bez pewnego dłuższego treningu nie jest wcale takie mocne). Jednym z nich jest obejmowanie i lekkie uciskanie palcami penisa w miejscu gdzie wchodzi w pochwę. Drugim jest równoczesne włożenie wraz z penisem palca do pochwy i drażnienie penisa lekko, w spodniej jego części.
        • ad-infinitum Re: ciągle mu sie chce 07.08.11, 19:11
          Może wizyta u urologa coś da. Na pewno przebada mu hormony. Za często źle, za rzadko źle. Szkoda, że nie można ich jakoś wypośrodkować :)
    • andrzejek4747 Re: ciągle mu sie chce 07.08.11, 20:04
      ...a ile ty masz lat ...jesli mozna spytac...jesli juz zaczynasz szukac wymowek ...wroc...porad ---jak nie dawac partnerowi...
      • zona-ex Re: ciągle mu sie chce 07.08.11, 22:05
        Andrzejku, 4 godziny ,,rypania,, co noc to nie jest normalne. Ciebie od zwykłej pracy bolą plecy, a kobieta musi pracować, wszystko zrobić w domu i jeszcze zrezygnować ze snu, bo chłop ma ,,suchostój przewlekły''???
        • andrzejek4747 Re: ciągle mu sie chce 07.08.11, 23:25
          no to skoro to taki temat powazny to ja moze podpowiem...moze sie wam to wydac glupie...ale skoro pytajacej tak bardzo zalezy na partnerze i nie chce go zrazic do siebie to jesli on juz taki napalony to niech mu zwyczajne za przeproszeniem zwali tego konika skoro ja wszystko boli...a chlopina moze za ktoryms tam razem zrozumie dlaczego teraz jedzie sie na recznym...dlatego wczesniej pytalem ile ona czy on maja lat...bo za mlodych lat to przewaznie faceci maja ciagle malo...lecz z wiekiem to przechodzi...i jemu wystarczy a jej zaczyna byc malo...nie ma sie co martwic...kiedys ty bedziesz glodna sz.p. pytajaca...pozdro
        • andrzejek4747 Re: ciągle mu sie chce 07.08.11, 23:26
          ...a z tego suchostoja przewleklego to sie do tej pory smieje...dobre...pozdro
          • ad-infinitum Re: ciągle mu sie chce 08.08.11, 10:52
            To trzeba przyznać "suchostój przewlekły" poprawił mi humor. Andrzejku współżycie codzienne, szczególnie tak długie może doprowadzić do rutyny, obrzydzenia i niechęci do partnera. Mam przykład w rodzinie, gdzie moja kuzynka wręcz zmuszana jest natarczywym ględzeniem do seksu. Dostała wstrętu do jakiegokolwiek zbliżenia, nawet boi się do niego przytulić, bo facet jest od razu w gotowości. We wszystkim trzeba zachować jakiś umiar.
    • kaban2007 Re: ciągle mu sie chce 08.08.11, 12:50
      Gość portalu: xxxx napisał(a):

> moj partner kochalby sie ze mna co chwile,ja tez to lubie ale bez przesady,ilez
      > mozna;sytuacja-kochamy sie,on zeby dostac orgazm potrafi ok.2godziny ze mna si
      > e kochac,odczuwam bol,gdyz jego penis jest dosc znacznych rozmiarow ale pomimo
      > tego jest cudownie,stara sie byc delikatny,dostaje orgazm i znowu wchodzi we mn
      > ie,znowu mu sie chce i znowu 2 godziny zanim dojdzie,pozniej znowu nad ranem. t
      > o samo..co zrobic zeby szybciej dochodzil?i zeby mu sie tak ciagle nei chcialo?
      > dzieki za rady Powinnaś się cieszyć,że go jeszcze podniecasz,jak nie będziesz chciała mu dawać,to znajdzie inną....takie życie niestety
    • Gość: xxxx Dzieki za rady, IP: *.centertel.pl 08.08.11, 13:30
      przeczytalam dokladnie co piszecie, ja mam 30lat,moj facet 32,pozdrawiam Was wszystkich,dzieki raz jeszcze!asia
    • Gość: salsa Re: ciągle mu sie chce IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.01.12, 20:14
      ja tez mialam 2 lata takiego faceta mial 25l ja 21 wystarczylo ze go pocalowalam a juz mial erekcje i od razu chcial sie kochac najpierw to1-2 godz nawet 2-3 razy dziennie mialam nieprzespane noce budzil mnie i rano od nowa. potem juz nie wytrzymywalam to wypinalam dupke a on sie spuszczal w ciagu kilku minut albo ustami czy reka ale to nie pomoglo bo chcial sie spuszczac jeszcze czesciej
      • Gość: Zosia Re: ciągle mu sie chce IP: *.messagelabs.net 31.01.12, 19:02
        Ostatnio spotkalam takiego kochanka. Tez moze godzinami i czasami potrzebuje ze 2h zeby dojsc. Nie wiem czy w codziennym zyciu tez bylby taki napalony non-stop i chcialby seksu codziennie po pare godzin, bo widuje go tylko co tydzien.

Gosc ma 38 lat, wiec pewnie wiele w zyciu juz widzial i nie tak latwo mu dojsc.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka