Dodaj do ulubionych

SEKS ORALNY

03.03.02, 01:04
JAK PRZEKONAĆ KOBIETĘ (ŻONĘ) DO SEKSU ORALNEGO?
JESTEŚMY MAŁŻEŃSTWEM OD 5 LAT. ŻONA ZAWSZE BRONI SIĘ PRZED SEKSEM ORALNYM.
BARDZO PROSZĘ O POWAŻNĄ RADĘ (ŻADNYCH W STYLU TRZEBA SIĘ UMYĆ ITD).
BĘDĘ WDZIĘCZNY ZA PODPOWIEDZI.
Obserwuj wątek
    • bozini Re: SEKS ORALNY 03.03.02, 10:28
      A moze jest po prostu tak, ze ona nie chce sie dac przekonac? Piec lat to
      dlugo. Moim zdaniem ppowinienes 'zapomniec' o tej formie przyjemnosci.
      Szczegolnie, ze moim zdaniem to ona wiecej traci niz ty. Pozdrawiam
      • tassman Re: SEKS ORALNY 04.03.02, 07:23
        Jak to 'się broni'?

tassman:)
        • piasia Re: SEKS ORALNY 04.03.02, 09:43
          tassman napisał(a):

> Jak to 'się broni'?
          >
          > tassman:)

No właśnie? Jak to "się broni"????
          I przed którą formą seksu oralnego - Ty Ją pieścisz czy Ona Ciebie?
          W pierwszym wypadku - wstyd i opory które można zrozumieć u szesnastolatki, ale u
          mężatki z pięcioletnim stażem?
          W drugim - czyżby jakaś lekka odraza z Jej strony?

Napisz więcej, wspólnymi siłami coś poradzimy ;-)
          • okazja Re: SEKS ORALNY 04.03.02, 10:11
            a moze po prostu nie lubi ....nie chce tego robic ....ma wpojone inne wzorce
            zachowan czy byla wychowana w innym srodowisku ....kultywujacym inne podejscie
            do seksu..... dlaczego zawsze jest tak, ze jak pan samiec sobie cos
            ubrda ....to samiczka musi kicajac na tylnych lapkach bez szemrania spelniac
            kolejne p? .... a pomysleliscie o granicach wolnosci...... i samostanowieniu?
            • piasia Re: SEKS ORALNY 04.03.02, 11:30
              okazja napisał(a):

> a moze po prostu nie lubi ....nie chce tego robic ....ma wpojone inne wzorce
              > zachowan czy byla wychowana w innym srodowisku ....kultywujacym inne podejscie
              > do seksu..... dlaczego zawsze jest tak, ze jak pan samiec sobie cos
              > ubrda ....to samiczka musi kicajac na tylnych lapkach bez szemrania spelniac
              > kolejne p? .... a pomysleliscie o granicach wolnosci...... i samostanowieniu?

Okazjo!
              Nie chodzi o to, że "samiczka musi", tylko właśnie o te inne wzorce.

Czytałam list starej, doświadczonej mężatki, która omal nie rozwiodła się z
              mężem, gdy w jego nocnej szafce znalazła ... katalog bielizny. Awantura
              o "zboczenie" i "inne świństwa", ciche dni itd. Poszła się niewiasta wyżalić
              przyjaciółce, ta na nią spojrzała jak na wariatkę i mówi: a co ci to szkodzi?
              Ubierz się w koronkowe czarne majtki!
              Mężatka się obraziła i poszła do drugiej przyjaciółki, potem do trzeciej.
              Wszędzie słyszała to samo. Wreszcie pomyślała, że coś w tym jest. Kupiła w
              sklepie wysyłkowym (w zwykłym się wstydziła) czarny komplecik, założyła.... po
              tygodniu zdecydowała się powiedzieć o tym mężowi. ten złapał ją w objęcia, potem
              na ręce i wiuuuu do sypialni.
              Teraz kobieta jest szczęśliwa, co jakiś czas kupuje sobie coś nowego. A omal nie
              zmarnowała całego małżeństwa, bo wychowano ją tak, by nosiła włącznie barchany.

Nie chodzi nam o to, by kogoś ZMUSZAĆ, lecz zachęcić do spróbowania. A nuż
              zasmakuje?
              Ja się tez strasznie wstydziłam, gdy mój mężczyzna zaczął mnie pieścić ustami.
              Nie do pojęcia było dla mnie - jak mu się to może podobać??? I jeszcze ten zapach?
              A jednak...
              • tassman Re: SEKS ORALNY 04.03.02, 11:52
                piasia napisał(a):

> okazja napisał(a):
                >
                > > a moze po prostu nie lubi ....nie chce tego robic ....ma wpojone inne wzor
                > ce
                > > zachowan czy byla wychowana w innym srodowisku ....kultywujacym inne podej
                > scie
                > > do seksu..... dlaczego zawsze jest tak, ze jak pan samiec sobie cos
                > > ubrda ....to samiczka musi kicajac na tylnych lapkach bez szemrania spelni
                > ac
                > > kolejne p? .... a pomysleliscie o granicach wolnosci...... i samostanowien
                > iu?
                >
                > Okazjo!
                > Nie chodzi o to, że "samiczka musi", tylko właśnie o te inne wzorce.
                >
                > Czytałam list starej, doświadczonej mężatki, która omal nie rozwiodła się z
                > mężem, gdy w jego nocnej szafce znalazła ... katalog bielizny. Awantura
                > o "zboczenie" i "inne świństwa", ciche dni itd. Poszła się niewiasta wyżalić
                > przyjaciółce, ta na nią spojrzała jak na wariatkę i mówi: a co ci to szkodzi?
                > Ubierz się w koronkowe czarne majtki!
                > Mężatka się obraziła i poszła do drugiej przyjaciółki, potem do trzeciej.
                > Wszędzie słyszała to samo. Wreszcie pomyślała, że coś w tym jest. Kupiła w
                > sklepie wysyłkowym (w zwykłym się wstydziła) czarny komplecik, założyła.... po
                > tygodniu zdecydowała się powiedzieć o tym mężowi. ten złapał ją w objęcia, pote
                > m
                > na ręce i wiuuuu do sypialni.
                > Teraz kobieta jest szczęśliwa, co jakiś czas kupuje sobie coś nowego. A omal ni
                > e
                > zmarnowała całego małżeństwa, bo wychowano ją tak, by nosiła włącznie barchany.
                >
                > Nie chodzi nam o to, by kogoś ZMUSZAĆ, lecz zachęcić do spróbowania. A nuż
                > zasmakuje?
                > Ja się tez strasznie wstydziłam, gdy mój mężczyzna zaczął mnie pieścić ustami.
                > Nie do pojęcia było dla mnie - jak mu się to może podobać??? I jeszcze ten zapa
                > ch?
                > A jednak...

Piasia,

jaki zapach?;)

• okazja Re: SEKS ORALNY 04.03.02, 12:05
                kiej zachecal... i nie wyszlo..... to jak teraz ?..... z zaskoczenia.....chocmy
                do kina, nie?.... to moze oral?......kupie ci futro, tak?.... to moze oral?....
                dzwonila twoja mamusia, u niej nic nowego......a moze oral?......itd..... nie
                uwazasz, ze czasem trzeba sobie odpuscic
            • tassman Re: SEKS ORALNY 04.03.02, 11:49
              okazja napisał(a):

> a moze po prostu nie lubi ....nie chce tego robic ....ma wpojone inne wzorce
              > zachowan czy byla wychowana w innym srodowisku ....kultywujacym inne podejscie
              > do seksu..... dlaczego zawsze jest tak, ze jak pan samiec sobie cos
              > ubrda ....to samiczka musi kicajac na tylnych lapkach bez szemrania spelniac
              > kolejne p? .... a pomysleliscie o granicach wolnosci...... i samostanowieniu?

Okazja,
              Przy każdej okazji tak filozofujesz?

• okazja Re: SEKS ORALNY 04.03.02, 12:02
                tylko wtedy gdy ktos probuje narzucic innej osobie swoj punkt widzenia.....
                pachnie to brakiem poszanowania odmiennosci oraz licha tolerancja..... bliskie
                faszyzmowi...... nieprawdaz?
                • tassman Re: SEKS ORALNY 04.03.02, 12:06
                  okazja napisał(a):

> tylko wtedy gdy ktos probuje narzucic innej osobie swoj punkt widzenia.....
                  > pachnie to brakiem poszanowania odmiennosci oraz licha tolerancja..... bliskie
                  > faszyzmowi...... nieprawdaz?

Okazja,
                  Czy wiesz z jakiej okazji w moim nicku są dwie złowrogo ponoc brzmiace literki SS?

• okazja Re: SEKS ORALNY 04.03.02, 12:12
                    slodki siusiaczek?
                    • tassman Re: SEKS ORALNY 04.03.02, 12:16
                      okazja napisał(a):

> slodki siusiaczek?

Okazja,

Głodny zawsze o chlebie.....

tassman

• okazja Re: SEKS ORALNY 04.03.02, 12:22
                        znam to w innej wersji.... glodnej zawsze chlop ma mysli.....

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka