Dodaj do ulubionych

Problem z kobietą

08.11.11, 18:32
Witam, poznałem kobietę która mi się spodobała. Byliśmy na 1 randce, która trwała ponad 4 godz. skończyła się u niej w mieszkaniu na herbatce. jednak podczas tej wizyty zauważyłem u niej w pokoju fotki na ścianach z jej byłym (jak mówi) z którym niestety (jak i innymi 3 wspólokatorami/lokatorkami) mieszka w mieszkanku. Ona mi mówi, że jest wolna i że rozstali się "za porozumieniem". ok, wszystko ładnie pieknie, lecz jednak razem mieszkają. Dziś wychodzą z byłym, jego siostrą i znajomym do klubu na impreze.. ja akurat nie mogę wyjść. w czwartek przyjeżdza do niej do mieszkania znajomy jakiś z rodzinnych stron na 4 dni w odwiedziny jak mówi. Jednocześnie zapewniając mnie, że ani z byłym ani z tym co przyjedzie nic ją nie łączy... i że w jakimś stopniu jej na mnie zależy. dodam jeszcze, że jest to typ imprezowiczki która nie potrafi usiedziec w domu w weekendy... a jak tak średnio i bywam ale nie co weekend. Myśłicie, że powinienem w to dalej iść ?
Obserwuj wątek
    • gomii Re: Problem z kobietą 08.11.11, 20:22
      Nie. Co najmniej dziwne relacje. Tamten związek nie jest zakończony, skoro zdjęcia nadal wiszą i jeszcze mieszka z nim w jednym mieszkaniu. Nie bądź naiwny.
    • coelka Re: Problem z kobietą 08.11.11, 20:30
      prawda jest taka ,ze każdy sam pilnuje swoich 4 liter, czasm tzw. cnotkaniewyjebka zdradzi szybciej bo się nattrafi okazja a taka co to lata z imprezy na impreze okaze sie tak naprawde porządna, związek to zaufanie tak naprawdę i nic więcej, czasem twoja kościelna laska zamiast do kościoła moze chcadzac do chłopa a taka co lubi sie wyszaleć tylko sie wyszalje i bedzie w porządku, zresztą z facetami jest podbnie, nie ma reguły ,tego juz mnie zyce nauczyło, zwiazek to zaufanie jak tak mowi to czemu ma to nie byc prawda
    • mamtajemnice Re: Problem z kobietą 08.11.11, 21:11
      Nie wiesza się zdjęć na ścianach bez powodu.
    • potwor_z_piccadilly Re: Problem z kobietą 08.11.11, 22:48
      mahanti007 napisał:

> Myśłicie, że powinienem w to
      > dalej iść ?

Próbuj.
      No bo co ty o niej wiesz. Jedna randka to mało by poznać wartość człowieka. Pospotykacie się, wymienicie poglądy na sprawy dziś was dzielące, a jak zobaczysz, wyczujesz jej zaangażowanie w przekonstruowanie u siebie tego i owego, w budowanie harmonii między wami. Jeśli zrozumie że jej towarzystwo, to nie jest twoje towarzystwo. Pojmie że ty dla nich jesteś ten obcy i że zawsze tym obcym zostaniesz. Fotki z ściany zerwie, to może będzie z tej mąki chleb.
      Co do mieszkania, to dziewczyna widocznie nie ma innego wyjścia i musi dzielić je z innymi.
      To nie jest ważne.
      Ważni jesteście wy i to czy ona będzie miała wolę ciebie wysunąć na pierwszy plan.
      Jeśli nie, to będziesz wiedział ze to nie ta.
      Powodzenia.

• ewa.zeromska Re: Problem z kobietą 09.11.11, 09:14
      Ja nie rozumiem, jak można o taką sprawę pytać obcych ludzi na forum?
      To ty znasz tę dziewczynę. Ty masz jakieś emocje i zamiary, więc sam siebie pytaj.
      Jedna randka, to tyle, co nic.
      Masz jakieś strzępy informacji, nic nie wiesz.
      Jeśli ta dziewczyna cię interesuje, to poświęć jej trochę czasu, poznaj lepiej, zorientuj się, a potem zobaczysz.
      Coś mi się wydaje, że ty chciałbyś mieć gotowy, ładnie opakowany towar, jak w sklepie. Ale przed zakupem dobrze jest posłuchać opinii, tych co już kupili i używają.
      Metoda dobra przy kupnie telewizora, ale nie ma zastosowania w stosunkach męsko damskich.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka