Dodaj do ulubionych

Długość stosunku

IP: 195.205.221.* 15.03.12, 10:40
Podczas stosunku ze stałą partnerką bardzo szybko mam wytrysk.
Kochając się z kochanką mogę to przeciągać niemal w nieskończoność dając partnerce i sobie dużo przyjemności.
W obu przypadkach kobiety są atrakcyjne.

W czym tkwi problem?
Obserwuj wątek
    • Gość: Hans Klos Re: Długość stosunku IP: 217.24.13.* 15.03.12, 12:55
      Nie wiem w czym tkwi problem, ale mam bardzo podobnie. Sa uczucia - szybkie dojscie, brak uczuc - mozna przeciagac.
      • Gość: mąż_kochanek Re: Długość stosunku IP: 46.77.231.* 15.03.12, 15:00
        Uczucia są i tu i tu.
        Chyba nawet wieksze w drugim przypadku.
    • Gość: koko Re: Długość stosunku IP: *.dynamic.chello.pl 15.03.12, 14:12
      może zrezygnuj z żony i będzie po problemie??
    • Gość: Alibaba Re: Długość stosunku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.03.12, 15:25
      Mam podobnie.. Szukałem przyczyny i olśniło mnie, że to jak ujeżdżanie dzikiego konia;) - jest adrenalina dopóki go nie okiełznasz. Jak czas zabawy będzie stawał się podobny w obu przypadkach będę zmuszony podziękować kochance albo obu damom. Nie kręcą mnie przejażdżki konno jak po sznurku. Chce ciągle nowych doznań.
    • 7tysia Re: Długość stosunku 18.03.12, 12:16
      Gość portalu: mąż_kochanek napisała ( to sie tak dzieje bo kochając sie z żoną ona jest twoją miłoscią i ty ja kochasz dla tego twoje uczucia do niej są szzczere dla dego to cie bardzo podnieca i szybko dochodzzisz a robiąc to z kochanką robisz to pod stresem bo masz wyrzuty sumienia choc ty o tym nie wiesz i stres powoduje to ze męszczyzna pod wpływem stresu długo dochodzi. pozdrawiam Justyna.

> Podczas stosunku ze stałą partnerką bardzo szybko mam wytrysk.
      > Kochając się z kochanką mogę to przeciągać niemal w nieskończoność dając partne
      > rce i sobie dużo przyjemności.
      > W obu przypadkach kobiety są atrakcyjne.
      >
      > W czym tkwi problem?
    • pyton78 Re: Długość stosunku 18.03.12, 17:53
      Myślę, że nie zasługujesz na stałą partnerkę i jesteś zwykłym draniem. Wyobraź sobie teraz, że jak jesteś z kochanką to ona jest z innym facetem i robi mu to co Tobie nie chce....
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka