Dodaj do ulubionych

Długość mojego penisa - problem

IP: *.148.246.94.ip4.artcom.pl 18.03.12, 13:22
Witam

Szukałem informacji o średniej długości członka.
Trudno znaleźć wiarygodne informacje.

Poszukuje tych informacji bo wydaje mi się że mój członek jest malutki. Przy wzwodzie ma 15 cm długości i 13 cm w odwodzie.

Czy to dużo czy mało?

Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • xymer10 Re: Długość mojego penisa - problem 18.03.12, 13:26
      spróbuj doczytać np www.dobryebook.pl/ebook-114-0291.html
    • i.am.girl Re: Długość mojego penisa - problem 18.03.12, 16:04
      Różnie. Dla mnie mało, dla innej wystarczająco.Nie ma na to pytanie jednej odpowiedzi.
      • Gość: men Re: Długość mojego penisa - problem IP: *.199.110.109.in-addr.arpa 18.03.12, 21:22
        nie jest źle:) to według mnie "sam środek" średniej
        Są i większe są i mniejsze, jednym słowem nie masz się czym chwalić
        ale i wstydzić się też nie musisz:)
        Pozdrawiam i głowa (główka hehe) do góry
      • josef_to_ja Re: Długość mojego penisa - problem 18.03.12, 21:34
        A ile jest OK? :P
        Ja słyszałem, że jak facet ma mniejszego to kobieta łatwiej zgodzi się na seks analny :D
        • i.am.girl Re: Długość mojego penisa - problem 20.03.12, 20:46
          Ehh Ty to masz z tym analnym :) A Ty ile masz :P:P
          • Gość: josef_to_ja Re: Długość mojego penisa - problem IP: *.adsl.inetia.pl 21.03.12, 17:49
            Za ciekawa jesteś ;)
            • josef_to_ja Re: Długość mojego penisa - problem 21.03.12, 17:50
              To ja byłem ;)
    • Gość: czap Re: Długość mojego penisa - problem IP: *.dynamic.chello.pl 01.04.12, 14:16
      15 cm w dlugosci 13 w odwodzie daje lacznie 28, to jest imponujace, a tak serio: podobno dla Europejczyka srednia mierzona w badaniach bezposrednich to 13,5-14, zas w badaniach opartych na deklaracjach 16 cm, wiec zalozmy ze jest to sam srodek. Pytanie czy to wystarczajaco nie ma sensu - wiele kobiet powie Ci ze to malo, bo maja wypaczone miarki i ktos im wciskal wczesniej ze 15 to 20 ;)
    • Gość: kobieta Re: Długość mojego penisa - problem IP: *.aster.pl 06.04.12, 10:38
      bardzo dobry, pozbądź się kompleksów. Przy większym można odczuwać bol w różnych pozycjach a tak - robisz co chcesz:)
      • Gość: koksiarz Re: Długość mojego penisa - problem IP: *.olsztyn.mm.pl 07.04.12, 12:06
        duzy czy mały niewazne.Aby mocno tryskał się liczy
        • Gość: ksks Re: Długość mojego penisa - problem IP: *.icpnet.pl 07.04.12, 12:27
          Nie wielkosc przyrodzenia. ale jakosc pie...n*a
    • aplikantka11 Re: Długość mojego penisa - problem 18.04.12, 04:28
      Może i nie jest największy, ale to można przecież jakoś zrekompensować... No i chyba nie ma sensu zamartwiać się czymś na co nie ma się wpływu.
      • Gość: zawsze sztywny Ma stawać na zawołanie i trzymać się prosto ot tak IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.04.12, 10:02
    • gs.x dziwne ze nie wstydzisz 18.04.12, 16:21
      sie wyjsc na ulice. przeciez moze sie jeszcze ktos domysli ze masz mikro sprzeta???
    • josef_to_ja Re: Długość mojego penisa - problem 19.04.12, 13:40
      Moim zdaniem takie rozmiary to już przesada. Podobno też słabo się nadają do seksu analnego
    • Gość: jeszcze mniejszy Re: Długość mojego penisa - problem IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.04.12, 09:49
      Cześć.
      O jakim problemie Ty piszesz ???
      Czy Ty sugerujesz, że FACET powinien nosić w spodniach
      nie wiem, np KIJ do BASEBOL-a.
      Właśnie sobie zmierzyłem z ciekawości.
      W chwili największego podniecenia osiągnąłem 13 cm !!!
      Nigdy nad tym się nie zastanawiałem,
      bo nie było takiej potrzeby.
      ( obie strony zadowolone od wielu lat )
      Czy mam zacząć mieć kompleksy.
      Sądzę, że liczy się coś innego niż gabaryty.
      ( jeżeli któraś z Pań jest innego zdania,
      to jestem do dyspozycji,
      lubię wyzwania )
    • lonely.stoner Re: Długość mojego penisa - problem 23.04.12, 18:48
      nie wiem czy to malo czy duzo?? najlepiej wrzuc zdjecie ;)
      ale z tego co mowia statystyki to dlugosc 15 cm na bank sie miesci w sredniej europejskiej.
      • josef_to_ja Re: Długość mojego penisa - problem 24.04.12, 18:01
        Widać, że lubisz patrzeć na penisy
        • Gość: marta Re: Długość mojego penisa - problem IP: *.tarniny.pl 24.04.12, 21:35
          Ja myślę, że kompleksy panów (i Twój również) są wyolbrzymione.. Setki razy oglądałam penisa swojego faceta i nie mam pojęcia, ile może mieć cm. Nie mam miarki w oczach, jest w sam raz, bo sprawia mi przyjemność i tyle.
          • josef_to_ja Re: Długość mojego penisa - problem 25.04.12, 11:32
            Może tak piszesz, bo nie masz porównania
            • zakletawmarmur Re: Długość mojego penisa - problem 25.04.12, 19:11
              A może ma porównanie ale jej mąż lepiej w nich wypada?
              Brak porównań ma tę wadę, że nie wiadomo czego się spodziewać po innych:-) Tym bardziej, jak się oglądało filmy z Rocco, lub słuchało kumpli, którzy zawsze mają minimum 20 cm. Bez praktycznej znajomości realiów można mieć większe oczekiwania:-)
              • josef_to_ja Re: Długość mojego penisa - problem 25.04.12, 20:16
                Ja się strasznie boję, że mógłbym być porównywany z byłymi partnerami kobiety, ale akurat nie aż tak bardzo pod względem seksu
                • zakletawmarmur Re: Długość mojego penisa - problem 25.04.12, 21:09
                  Przyznaj się, że nie boisz się samego faktu porównań ale tego, że blado przy eksach wypadniesz:-)
                  • josef_to_ja Re: Długość mojego penisa - problem 26.04.12, 10:07
                    I jest to bardzo prawdopodobne :) Bo ani piękny jestem, ani nieruchomości, ani bogactwa, ani samochodu, ani super pracy, ani dyplomu super kierunku :) A kobiety lubią ... konkrety :)
                    • zakletawmarmur Re: Długość mojego penisa - problem 26.04.12, 16:19
                      No wiesz, nie każda kobieta jest piękna, ma dyplom, pracę i pieniądze. Chyba, że Ty też lubisz... konkrety:-)
                      • josef_to_ja Re: Długość mojego penisa - problem 26.04.12, 17:14
                        Wystarczy, że kobieta jest przeciętna (nie musi być pięknością), ale w miarę ładna i sympatyczna z wyglądu i faceci będą się koło niej kręcić. A na jedną noc będzie mogła mieć niezłych przystojniaków
                        • zakletawmarmur Re: Długość mojego penisa - problem 26.04.12, 23:42
                          U tych w miarę ładnych to i tak nie masz szans, więc problem z głowy:-)
                          • josef_to_ja Re: Długość mojego penisa - problem 27.04.12, 11:58
                            A kto powiedział, że nie mam? :P Jakiś totalnie brzydki to ja nie jestem, przeciętny, ale zadbanym wg. niektórych kobiet całkiem ładny, a jeszcze mam sporo możliwości by popracować nad wyglądem
                            • zakletawmarmur Re: Długość mojego penisa - problem 27.04.12, 16:37
                              > A kto powiedział, że nie mam? :P
                              Ty? Ciągle to powtarzasz? Najpierw marudzisz, żeś nieatrakcyjny laski na Ciebie nie lecą. Teraz zmieniasz zdanie, że jednak jesteś ładny i zadbany...
                              • josef_to_ja Re: Długość mojego penisa - problem 27.04.12, 17:12
                                Obiektywne źle nie wyglądam, ale po prostu sam siebie nie lubię
                                • zakletawmarmur Re: Długość mojego penisa - problem 27.04.12, 20:23
                                  To dlaczego się bronisz?! Gdybyś siebie nie lubił to byś się ze mną zgodził. Że już nie wspomnę, że już dawno obniżyłbyś poziom kobiet, którymi się interesujesz.
                                  Ty zwyczajnie siebie lubisz, jesteś przekonany, że atrakcyjna dziewczna Ci się należy. Masz tylko taktykę wyrywania lasek na biednego misia, którego się pociesza i z litości bierze do domu. A później opiekuje, zapewnia o wyjątkowości, udawadnia coś na każdym kroku, znosi poniżenia, zaspakaja wymagania itd. Już nawet nie musisz się starać, bo przecież masz kompleksy:-) Manipulant z Ciebie i tyle. Na szczęście wśród młodszego pokolenia kobiet coraz mniej sióstr miłosierdzia...
                                  • josef_to_ja Re: Długość mojego penisa - problem 28.04.12, 13:27
                                    Problem w tym, że ja dziewczyn nie podrywam
                                    • Gość: themaxmaster Re: Długość mojego penisa - problem IP: 213.155.180.* 07.05.12, 14:12
                                      Masz problem chłopaku z mentalnością i z nadmiarem czasu.
                                      • josef_to_ja Re: Długość mojego penisa - problem 07.05.12, 17:55
                                        Jakie znowu problemy z mentalnością?
                • themaxmaster Re: Długość mojego penisa - problem 25.04.12, 23:53
                  Czegos sie nie boisz josef?
    • policzdo3 Re: Długość mojego penisa - problem 28.04.12, 14:39
      dla mnie to mało.
      • josef_to_ja Re: Długość mojego penisa - problem 28.04.12, 14:45
        Podobno mniejsze lepsze przy analu
      • Gość: wioletta Re: Długość mojego penisa - problem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.04.14, 23:50
        Bo widocznie masz syndrom "vaginalis viadrolis". Też to miałam (błędy młodości,kilku naraz i takie tam)i jak się "tam" myłam to było echo,ale dało się to skorygować chirurgicznie.
    • netsave Re: Długość mojego penisa - problem 30.04.12, 07:35
      Poczytaj sobie jakie są przeciętne europejskie , akurat się w ich miescisz
    • hrafn1 Re: Długość mojego penisa - problem 30.04.12, 08:57
      Na azjatkach może zrobiłby wrażenie. ;P
    • Gość: wioletta Re: Długość mojego penisa - problem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.04.14, 23:48
      Dla dużej murzyńskiej dupy to mało,a dla azjatki to może okazać się nawet za dużo. Słyszałam historie o facecie który miał 25 cm i grubego jak kłoda,ale żadna z nim nie chiała to musiał bzykać hipopotamy i słonie.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka