frusto Nie rzucać. 10.04.12, 09:09 Pytanie brzmi, ile masz lat. Jeżeli mniej niż 30, to twoja sytuacja jest typowa. Przed 30tka większość kobiet cały czas szuka tego idealnego faceta, którego oczywiście nigdzie nie znajdzie. Przed 30tka faceci uganiają się za kobietami. Po 30tce sytuacja zaczyna się odwracać. I wtedy może się okazać, że zostaje się albo wiecznym singlem, albo pośpiesznie się szuka obojętnie jakiego faceta. Moja rada brzmi: nie rzucaj, chyba, że jesteś naprawdę bardzo młoda. Gość portalu: aga napisał(a): > jesteśmy ze sobą już dość długo, mieszkamy razem, niby planujemy wspólną przysz > łość... ale ja wiem, że to jeszcze nie ten z którym chcę być do końca życia, ni > e chcę mieć z nim dzieci, ani brać ślubu... trudno powiedzieć czy nic do niego > nie czuję, ale nie jest to na pewno miłość. > wiem, że on traktuje nasz związek bardzo poważnie, to dobry chłopak,bardzo go l > ubię, kiedyś nawet myślałam że to miłość... ale teraz właściwie jestem z nim ty > lko z litości, on jest po przejściach, a ja nie potrafię powiedzieć mu wprost, > że to koniec, że z nim zrywam, że już go nie kocham... tyle razy się do tego pr > zymierzałam, ale wiem, że nie potrafię, nigdy mu tego prosto w oczy nie powiem, > nie zerwę z nim tak bez przyczyny, bo poprostu się odkochałam. > > już wymyślam coraz to głupsze rzeczy, żeby ze mną zerwał, staram się mu uprzykr > zać, żeby miał mnie dosyć, podsuwam mu koleżanki które niby mają go poderwać, a > le on jakby był ślepy na nie! robię jeszcze sto tysięcy różnych głupszych rzecz > y o których nie chcę tu nawet pisać, ale poprostu jestem już zdesperowana > > macie jakieś pomysły jak sprawić, żeby to on mnie rzucił? wszelkie rzeczy typu > zdradzić go, czy powiedzieć, że kocham innego odpadają... > pomóżcie. Odpowiedz Link Zgłoś
lawirant Re: Co zrobić, żeby facet mnie rzucił? 10.04.12, 09:50 umów się z kimś na seks, zrób sobie pamiątkową fotkę jak robisz facetowi laskę, zaaranżuj sytuację kiedy on przypadkowo znajdzię tę fotkę... i z głowy no chyba, że Ci wybaczy :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dobra rada Re: Co zrobić, żeby facet mnie rzucił? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.04.12, 18:56 przestań golić brochę i sie myć za miesiąc sam odejdzie Odpowiedz Link Zgłoś
cezar97 Re: Co zrobić, żeby facet mnie rzucił? 11.04.12, 12:18 Zacznij pierdzieć Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ZAWIEDZIONY ŻYCIEM Re: Co zrobić, żeby facet mnie rzucił? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.04.12, 09:30 Już wystarczająco naubliżali Ci na forum, więc ja odpuszczam. Idź dziewczyno własną drogą i daj mu spokój. Mam nadzieję, że chłopak ma odrobinę honoru i też Ci da spokój, nie tak jak ten : czestochowa.gazeta.pl/czestochowa/1,35271,11520288,Zagrozil_bylej_dziewczynie__kochaj_mnie_albo_splon.html Jeżeli teraz nie pójdziecie każde swoją drogą, to będziecie męczyć się do końca życia ze sobą, a nie ma nic gorszego, jak być z kobietą, która nie kocha, albo być z kobietą, której się nie kocha. Zmarnowane życie, którego nikt nam nie zwróci, bo mamy tylko jedno i jak je przeżyjemy, musi zależeć tylko od Nas samych - NIC NA SIŁĘ - bo to naprawdę wychodzi "bokiem", a jeszcze na stare lata ten żal, że mogło być tak pięknie albo przynajmniej INACZEJ. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ona Re: Co zrobić, żeby facet mnie rzucił? IP: *.ssp.dialog.net.pl 12.04.12, 17:49 Jeżeli czujesz to co piszesz, to zrób to jak najszybciej. Inaczej możesz skończyć jak ja. Po 10 latach pustego małżeństwa z dziećmi, które zawsze były ważniejsze niż on, bo on był tylko sprawnym dodatkiem do organizowania życia. Ale to wszystko pozór. Po latach życia w beznadziejnej pustce, kiedy zdecydujesz się odejść, on stanie się już nie taki dobry i kochany. Może nawet usłyszysz, że to on był z Tobą z litości, okrutnie się z Tobą rozprawi. Zniszczy wszystko, co najcenniejsze. I będzie wiedział jak ranić. Nie zawaha się użyć dzieci. Więc nie marnuj swojego życia, nie daj się uwieść rzewnym opowieściom. Bądź okrutna, jeśli trzeba i chroń siebie. On nie będzie się z Tobą liczył za jakiś czas. Potraktuje Cię wówczas jak swoją własność, jak zdobycz. I już przestanie być taki dobry. To smutny scenariusz, ale bardzo prawdopodobny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paradox Re: Co zrobić, żeby facet mnie rzucił? IP: *.limes.com.pl 13.04.12, 19:40 bardzo fajny artykulik, przyjmując że autentyczny w co wątpię, idę za tezą że ktoś go jednak stworzył nawet jeśli zrobił to z " ogólnych wyobrażeń" na podobny temat - to i tak ujawnił zgrabną tajemnicę - ta dziewczyna jest po prostu świetna pod każdym względem a jej partner nie dość to dostrzega, być może podobnie jak nie dostrzega tego w zdecydowanie " gorszych " koleżankach - dowód - nie leci na nie - : sytuacja nie jest beznadziejna, w końcu dużo gorzej by było gdyby to był " ten" a nie chciał autorki. tu analiza się rozwarstwia, więc pozostaje już tylko przytrzymać się konkluzji : mocniej zwracaj na siebie jego uwagę - zapewne kiedyś zobaczy jaka jesteś, zrób wszystko żeby być zawsze w centrum, żeby być jego pępkiem świata - raczej ustąpi a ty będziesz mieć podwójną porcję radochy z kontrolowania sytuacji. Odpowiedz Link Zgłoś
poranny_zapach_kawy Re: Co zrobić, żeby facet mnie rzucił? 14.04.12, 06:27 I gdzie tu partnerstwo i szczerość... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Co zrobić, żeby facet mnie rzucił? IP: *.dip.t-dialin.net 15.04.12, 06:47 Pewnie facet tez chce sie z toba rostac tylko nie wie jak z tego wybrnac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aniołeczek Re: Co zrobić, żeby facet mnie rzucił? IP: *.alfanet24.pl 15.04.12, 10:36 Aga, kochana, daj mi Jego numer, ja się Nim zajmę i chętnie zajmę Twoje miejsce Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aniołeczek Re: Co zrobić, żeby facet mnie rzucił? IP: *.alfanet24.pl 15.04.12, 11:00 Napisz Mu list, taki tradycyjny, własnoreczny. Opisz w nim wszystko to, co czujesz. Rano, przed wyjsciem do pracy daj Mu ten list, nic nie mów, spójrz Mu głeboko w oczy, pocałuj w policzek i wyjdz. Ale rozmowa Was nie ominie Odpowiedz Link Zgłoś
wj_2000 Re: Co zrobić, żeby facet mnie rzucił? 16.04.12, 11:25 "bycie ze sobą", jak to nazywasz, także zwykłe małżeństwo, jeśli nie ma dzieci, jest w zasadzie BEZ SENSU i z góry skazane na uwiąd! Ktoś wyżej napisał, że miłość trwa NAJWYŻEJ 7 lat. Gdy są dzieci i obowiązki, których wykonywanie nie jest udręką, a przyczyną małych satysfakcji (sic!), tworzy się normalna, szczęśliwa rodzina! Parę spajają te obowiązki, wzajemna pomoc, sympatia, ba! wspólny kredyt. Gdy się chce balować całe życie, doznawać silnych wrażeń, jeździć po świecie, krótko mówiąc być takim konikiem polnym (także rodzaju żeńskiego) - to ma się właściwie przechlapane! I żadnej rozsądnej rady (JAK ŻYĆ? Panie Premierze) nie znajdziesz. Współczesna kultura kpi z małżeństwa z rozsądku, propaguje romantyczną miłość do grobowej deski jako wręcz obowiązkową. A zarazem skłania do, a pigułka umożliwia realizację bezdzietności. Namawia do poszukiwania "samospełnienia". Ponieważ psychika człowieka nie jest do takiego modelu dostosowana (cała ewolucja szła w kierunku maksymalizacji reprodukcji) , prowadzi to do licznych FRUSTRACJI, do zepsutego całego życia. Jesteś na dobrej drodze. Oczywiście, że wobec postępów medycyny rodzenie 13 dzieci (jak moja babcia - ona nie miała czasu na frustracje egzystencjalne!) jest nie do pomyślenia. Ale rozsądny kompromis i 2, niekiedy 3 dzieci to jedyne wyjście. Albo rzucenie się w wir pracy dla innych. Życie dla samego siebie, hedonizm, prowadzą wcześniej czy później do nieszczęścia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ss Re: Co zrobić, żeby facet mnie rzucił? IP: *.167.150.146.threembb.ie 17.04.12, 13:34 pusc sie z innym i niech sie dowie. Brutalne, ale skuteczne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: co możesz zrobić Re: Co zrobić, żeby facet mnie rzucił? IP: *.centertel.pl 18.04.12, 00:11 autorko ago ogólnie powiem ci tak. masz dwa wyjścia albo zachować się jak kobieta i powiedzieć facetowi po prostu że nie chcesz z nim być i odejść. drugie wyjście jest w stylu którym piszesz,z życia wzięte a które akurat pojawiło się na jednym z forów kiedyś. czyli możesz zachować się jak tępa ku... za co finalnie facet będzie miał ochotę przypieprzyć ci w mordę i napluć w twarz. ale skoro o takie rozwiązanie prosisz to proszę bardzo opiszę ci jak to zrobić i jaki efekt uzyskasz. Wymyśl że pokażesz facetowi jaka to niby jesteś wredna. Powiedz mu to z głupim uśmiechem i zacznij zachowywać się jak najwredniejsza ku... do niego. Wyzywaj go, wyśmiewaj w stosunku do innych facetów, na każdym kroku pokazuj mu że jest nikim i gorszy od innych facetów, w każdej dziedzinie, nawet to co kiedyś ci się podobało teraz wyśmiewaj i kpij z tego. poniżaj go że nie jest nic wart. że inny facet jest od niego lepszy. jak będzie cierpiał to nie reaguj tylko go wyśmiej i powiedz że lubisz twardych facetów a życie jest ciężkie i roześmiej się. prowokuj go do negatywnych zachowań tak aby ci powiedział najlepiej żeś wredna ku... po czym oceniaj, że pokazuje jaki naprawdę jest. Jak nie będzie chciał od razu to zwiększaj poziom dopieprzania mu i pokazywania jaka jesteś wredna. Wyjedź sobie na wakacje bez niego, przed wyjazdem powiedz żeby o tobie myślał a gdy już będziesz na wakacjach przyślij mu pod wieczór rozbierane foty jak się zabawiasz z innym facetem na telefon i spytaj czy mu się podobasz. Gdy przyjedziesz powiedz że nie wiesz o co mu chodzi, że takie foty wysłałaś wielu. Poczekaj kilka dni, zgraj zdjęcia na komputer, katalogi ponazywaj XXX i wrzuć tam swoje rozbierane fotki z innym. Ustaw miniatury na folderach tak aby było widać jakie zdjęcia zawiera folder. Potem zaproś faceta i powiedz że chcesz pooglądać z nim zdjęcia. Pokazuj mu inne ale te niech zobaczy niby przypadkiem. Strzel głupi uśmiech i powiedz że tych mu nie pokażesz. Niech cierpi :) Opowiadaj mu co robisz z innym facetem lub co będziesz robiła albo co robiłaś. Jak dla innego się starałaś. Jaki to inny wspaniały. Każdy twój tekst ma być dla faceta w kontekście poniżania go w stosunku do innych facetów. Gdy będzie cię chciał przytulić odsuń się i powiedz że wolisz aby dotykał cię ktoś bardziej doświadczony. Umawiaj się z nim na spotkania ale się na nich nie pojawiaj. Cały czas obserwuj czy już cierpi czy nie. Po jakimś pół roku takich gierek do roku facet będzie chciał sam odejść. nie pozwól mu. graj jego uczuciami. baw się dalej i nie przestawaj. nasilaj kurestwa. Zaproś go na wakacyjny wyjazd, po czym wcześniej pojedź z innym a w dniu wyjazdu napisz mu że za innego wychodzisz. zerwij kontakt. przetrzymaj faceta. niech emocje w nim narastają. nie odbieraj telefonów. jak ci coś napisze na sms niecenzuralnego jaka jesteś to odpisz że pokazał jaki jest i zerwij kontakt. wystaw go i niech cierpi. jeśli cię kocha to po dwóch latach facet będzie miał rozpie...ne uczucia, nie będzie miał jakiegokolwiek poczucia własnej wartości, będzie czuł się jak pusty nic nie znaczący przedmiot. nie będzie chciał nawet spojrzeć na kobietę. w sumie nie będzie już potrafił poczuć niczego. będzie mu obojętne czy żyje czy nie. nie będzie miał ochoty nawet spojrzeć na kobietę. i będzie myślał tylko o tym jak ze sobą skończyć zadręczając się jeszcze że to co zrobił to jego wina. wyśmiej go wtedy i powiedz , że jest mięczakiem i nieudacznikiem,oraz że inny zapewni ci więcej niż on mógłby kiedykolwiek. roześmiej się i powiedz żeby się pie...ł śmieć jeden. ty będziesz miała spokój i w najlepsze będziesz mogła się zabawiać i układać sobie życie :D a on na pewno w końcu odejdzie. a jak zdechnie to będziesz miała pełen spokój hahaha proszę bardzo już wiesz co masz zrobić i co osiągniesz ;) Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: co możesz zrobić Re: Co zrobić, żeby facet mnie rzucił? IP: *.centertel.pl 18.04.12, 00:32 ciąg dalszy... ogólnie za wszelką cenę dąż do upodlenia faceta na maksa i do tego żeby go zniszczyć, pozbawić uczuć i żeby stracił jakikolwiek sens życia. rozjeb mu życie i go zostaw mówiąc że musi sobie teraz sam poradzić. nic mu nie pisz, nie odpowiadaj na jego próby kontaktu. gdy będzie chciał z tobą porozmawiać osobiście wezwij bezwzględnie policję , powiedz że to bandyta którego się boisz , że cię nachodzi i że to stalker. wystąp o zakaz zbliżania i niech gość jeszcze w papierach przez twoje (ale nie ważne ;) ) gierki będzie że jest bandyta. Ty w tym czasie zabawiaj się z innym i miej to gdzieś. a jak spotkasz go gdzieś na ulicy najlepiej pokaż mu FUCK YOU i się roześmiej hahaha :D mam nadzieję że opis tego co masz robić ci spasował ;) a zapomniałem dodać w efekcie, facet jeśli cię kochał niestety nie przestanie cię kochać :( będzie się za to niesamowicie męczył i cierpiał w sercu że ktoś na górze podsunął mu takie coś do pokochania i żałował tego że ktoś kazał mu ciebie pokochać. że wolał by nie kochać nikogo i mieć spokój. będzie cię kochał nadal a jednocześnie będzie czuł do ciebie nienawiść jak do nikogo innego. te sprzeczne uczucia będą go wyniszczały. ale dzięki temu ty będziesz mogła mieć satysfakcję że pokazałaś mu jaka jesteś wredna ku... hahaha :D Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rozsądek Re: Co zrobić, żeby facet mnie rzucił? IP: *.174.227.249.rybnet.pl 19.04.12, 06:46 bardzo prosto można to załatwić.... rozmową - wszystko sobie wyjaśnić a sensownie motywując swoją decyzję zrobimy to o wiele mniej boleśnie.... będąc od dawna zawieszony w próżni dwuznaczności wręcz proszę kogoś o taka rozmowę.... nie tchórzliwie zamykać się przed partnerem...i pokątnie obrzucać się błotem... chyba ma prawo znać skrywane tajemnice jeżeli go dotyczą.... chyba że jest tylko zabawką dla partnerki..... niestety ja muszę właśnie o taki koniec walczyć ciągle bezskutecznie.... chociaż na początku nie musiałem o nic walczyć.... a przeciwnik jest bezlitosny, nieludzki.... wręcz chce mnie zniszczyć.... czyżby dlatego że coś ukrywa.... Odpowiedz Link Zgłoś
eekonomista Lepsza kobieta 20.04.12, 08:35 Gość portalu: aga napisał(a): Wystarczy, że znajdziesz mu kobietę lepszą od Ciebie. Sam do niej odejdzie :) Powodzenia w poszukiwaniach :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tewt Re: Co zrobić, żeby facet mnie rzucił? IP: *.toya.net.pl 31.12.12, 12:47 Głupia ci... jesteś ! Kobiety nie umieja byc szczere. Szkoda mi tego faceta... Odpowiedz Link Zgłoś