Gość: Ciekawska IP: *.icpnet.pl 02.04.12, 19:54 Czy mężczyzna, który tylko sypia z kobietą, nie zależy mu na niej, może byc o nią zazdrosny? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bmwracer Re: Zazdrosc 02.04.12, 20:30 pewnie... mnie na aucie nie zalezy ale nie pozwalm nikomu nim jezdzic....dopuki jestem wlascicielme - ja tylko uzywam.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ciekawska Re: Zazdrosc IP: *.icpnet.pl 02.04.12, 20:52 Myślę, że jest właśnie tak jak piszesz. Założyłam ten wątek, żeby utwierdzic się w tym przekonaniu i nie miec poczucia, że niesprawiedliwie oceniam mężczyzn. Może są wyjątki, których ta reguła nie dotyczy, ale to naprawdę tylko wyjątki. Odpowiedz Link Zgłoś
rubarom Re: Zazdrosc 02.04.12, 21:49 A co jeśli (powyżej) akurat któryś z tych wyjątków udzielił Ci odpowiedzi? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ciekawska Re: Zazdrosc IP: *.icpnet.pl 02.04.12, 22:12 Takich opinii nie przyjmuję do wiadomości. ;) Chcę sobie wybic z głowy pewnego mężczyznę i założyłam, że z nim jest tak jak napisałam w pierwszym poście. W związku z tym będę kodowac sobie w głowie tylko odpowiedzi potwierdzające moją tezę. :) Poza tym szczerze w nią wierzę. Odpowiedz Link Zgłoś
rubarom Re: Zazdrosc 02.04.12, 23:01 To bardzo oryginale rozwiązanie Twojego problemu :) :) :) A Twoja stanowczość robi na mnie głębokie wrażenie. Odpowiedz Link Zgłoś