Dodaj do ulubionych

Seks w ubraniach

19.05.12, 14:14
Jestem z moją żoną 6lat po ślubie. Tworzymy udany związek, mamy 2 cudownych dzieci. Od roku fantazjuje o uprawianiu seksu z żoną wówczas kiedy będzie miała na sobie satynową bluzkę, spódnicę, kostium, lateksowe leginsy, skórzane spodnie, spódnice, płaszcz, kurtkę. Boje się, że dziwnie zareaguje, ponieważ ma kompleksy na punkcie rozstępów i celulitu, ja jednak mam takie fantazje. Powiedzieć jej o nich? Boje się, że uzna mnie za zboczeńca...
Obserwuj wątek
    • Gość: znajomy Re: Seks w ubraniach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.12, 14:23
      powiedz jej. jesteście 6 lat po ślubie a Ty fantazjujesz na jej temat. zajebiście.
      ale jeśli wcześniej nie mówiłeś o fantazjach to będzie to dziwne jednak warte spróbowania.
      wczuj moment i działaj
    • zakletawmarmur Re: Seks w ubraniach 19.05.12, 14:45
      Nie znam oczywiście Twojej żony, poziomu "otwartości łóżkowej". Mnie Twoja fantazja wydaje się być zdecydowanie za mało wyuzdana, żebym mogła odebrać Cię jako zboczeńca.

Jako posiadaczka ciała, o którym można by powiedzieć "nic co ludzkie nie jest mu obce" lubie uprawiać seks w ubraniach. Nic lepiej nie maskuje celulitu i rozstępów na tyłku jak spódniczka:-) Jeśli kobieta ma kompleksy to Twoją fantazje powinna potraktować jako wybawienie!

Nie jestem jednak zwolenniczką "poważnych rozmów" w takich sprawach. Na Twoim miejscu podczas zabawy po prostu nie ściągnełabym z niej tej części garderoby, w której chcesz ją oglądać np. spódniczki... Jeśli sama chciałaby to zrobić to zaprotestowałabym:-) Dopiero "po" powiedziałabym, że podobało mi się to i chciałabym ją kiedyś zobaczyć np. w lateksie lub skórze.
      • jola-kotka Re: Seks w ubraniach 20.05.12, 03:03
        Powiedziec
      • innychzdaniem Re: Seks w ubraniach 21.05.12, 16:05
        Całkowicie się zgadzam z tym, co napisała zakletawmarmur, dokładnie tak i w takiej formie. Mnie by się spodobało :-)
    • lady-z-gaga seks na cebulkę? 21.05.12, 23:17
      Od roku fantazjuje o uprawianiu seksu z żoną wówczas kiedy będzie miała
      > na sobie satynową bluzkę, spódnicę, kostium, lateksowe leginsy, skórzane spodni
      > e, spódnice, płaszcz, kurtkę

Dużo tego.... potrzebna mocna kawa na początek, żeby żona nie zasnęła podczas rozbierania
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka