Gość: zaciekawiona:) IP: 217.153.49.* 11.08.04, 16:35 pytanie do panów:) jakie cipki wam się podobają? macie jakiś ideał?:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
max7760 Re: ideał cipki:) 11.08.04, 17:46 Wygolone bardzo dokladnie, gladziutkie mniam.... Odpowiedz Link Zgłoś
artur737 Re: ideał cipki:) 11.08.04, 18:11 max7760 napisał: > Wygolone bardzo dokladnie, gladziutkie mniam.... Wg mnie to to troche pedofilske preferencje. Odpowiedz Link Zgłoś
artur-zefir Re: ideał cipki:) 11.08.04, 19:15 Drogi kolego - artur737 - pedofilia to chyba coś innego niż wygolona cipka...przynajmniej jak na mój gust - jeśli się mylę to nich mnie ktoś poprawi :) A co do ideału - przede wszystkim musi być czysta - umyta i pachnąca. Może być wygolona, może też nie być. Jak dla mnie najlepiej mały trójkącik na górze a poniżej nic :)) Odpowiedz Link Zgłoś
artur737 Re: ideał cipki:) 11.08.04, 19:19 artur-zefir napisał: > Drogi kolego - artur737 - pedofilia to chyba coś innego niż wygolona > cipka...przynajmniej jak na mój gust - jeśli się mylę to nich mnie ktoś > poprawi :) > A co do ideału - przede wszystkim musi być czysta - umyta i pachnąca. Może być > wygolona, może też nie być. Jak dla mnie najlepiej mały trójkącik na górze a > poniżej nic :)) No juz dobrze, moze odrobine przesadzilem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michel CIPKA IDEALNA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.08.04, 21:51 Zgadza się. Idealnie wydolona, pachnąca (używaj francuskich llub włoskich kosmetyków do higieny intymnej), wymyta, z lubricatio (z włoskiego "nawilżona"), bez wszy lonowych, bez blizn, pozostałości po odchodach i strupów. To jest Cipka Idealna. Odpowiedz Link Zgłoś
asiek_asiekowaty Re: CIPKA IDEALNA 12.09.04, 15:37 Ty normalny jesteś...? Włoskie, francuskie kosmetyki...? Jakie kosmetyki masz na myśli: perfumy do cipki? Co to, nie wystarczy, że kobieta sie myje? Musi się jeszcze smrodzić? Dobrze, że nie wspomniałeś o grzybicy, jak widać ją akceptujesz - zresztą chyba nie masz wyboru, jak kobieta ma używać jakiś podrażniających smrodzideł. Pozazdrościć Twojej dziewczynie... Odpowiedz Link Zgłoś
max7760 Re: ideał cipki:) 11.08.04, 21:56 artur737 napisał: > max7760 napisał: > > > Wygolone bardzo dokladnie, gladziutkie mniam.... > > Wg mnie to to troche pedofilske preferencje. TY SAM JESTES PEDOFIL, PALANCIE Odpowiedz Link Zgłoś
crashoverride24 Re: ideał cipki:) 11.08.04, 19:29 Owłosione, z bujnymi włosami. Najlepiej, aby były wilgotne ;) To podnieca. -- wiem, że nic nie wiem... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Grzes Re: ideał cipki:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.08.04, 22:44 soczysta i z wystajacymi wargami wewnetrznymi, Miam ... Odpowiedz Link Zgłoś
crashoverride24 Re: ideał cipki:) 11.08.04, 23:11 ... z dużą i czułą łechtaczką, a do tego żeby cipka była ciasna. -- wiem, że nic nie wiem... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lena Re: ideał cipki:) IP: *.radom.cvx.ppp.tpnet.pl 20.08.04, 14:26 Czy podobaja sie z wystajacymi wargami?? Ja z tego powodu mam kompleksy... Odpowiedz Link Zgłoś
darthwojtex Re: ideał cipki:) 20.08.04, 17:01 Mnie sie podobaja wszystkie wargi sromowe w sumie, jakie widzialem. Czasem tylko jak za bardzo wisza, to to tak srednio wyglada. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lena Re: ideał cipki:) IP: *.radom.cvx.ppp.tpnet.pl 20.08.04, 20:00 No wlasnie, ja nie chce miec takich wystajacych! pomocy! Odpowiedz Link Zgłoś
crashoverride24 sa ok 20.08.04, 22:30 Mi sie takie podobaja, a nawet bardziej niz normalne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lena Re: sa ok IP: *.radom.cvx.ppp.tpnet.pl 21.08.04, 21:39 Dziekuje za Twoje zdanie. Jest naprawde pocieszajace. Myslalam ze mezczyznom nie podobaja sie takie :))Myslalam nawet o opracji plastycznej. Odpowiedz Link Zgłoś
mantis77 Re: ideał cipki:) 11.08.04, 23:40 No przedewszystkim wilgotna. Najlepiej jak widać jak ze środka aż wycieka. Ahhh No ale panowie o to trzeba się postarać. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
wcalenietakimaly Re: ideał cipki:) 12.08.04, 03:09 Zlota, ale jeszcze lepiej gdy jest poprzeczna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andi Re: ideał cipki:) IP: 81.168.187.* 13.08.04, 18:16 Wygolone czyste i soczyste morze być maleńki trujkącik u gury . A najwarzniejsze musi być chętna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do andiego Re: ideał cipki:) IP: *.acn.waw.pl 23.08.04, 00:32 andi, ty zamiast myslec o cipkach wez sie za slownik ortograficzny! bleeee Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AS Re: ideał cipki:) IP: 5.2.* / *.chello.pl 16.08.04, 23:01 dobrze że nie wszyscy lubicie wygolone... a tak przy okazji, dlaczego wygolone? czy naturalny wygląd was (tych którzy wolą wygolone) zniechęca? a moze chodzi o łatwiejszy dostęp języczkiem? napiszcie coś ja dopiero niedawno wkroczyłam czynnie w te tematy i wszystko mnie interesuje:) Odpowiedz Link Zgłoś
ioz Re: ideał cipki:) 17.08.04, 14:29 nie wyjechana, raczej ciasna, tak na trzy palce, przycieta ale nie wygolona. Nie musi pachniec perfumami ale nie moze smierdziec. Ze mokra to oczywiste. Odpowiedz Link Zgłoś
subrealism Re: ideał cipki:) 18.08.04, 02:03 Ja uważam, że cipka jest kobiecie nie potrzebna, lepsze są usta i mała dziurka. Odpowiedz Link Zgłoś
swinkababe Re: ideał cipki:) 21.08.04, 10:14 analogicznie uważam że mężczyżnie niepotrzebny jest penis, wystarczy język i palce. Odpowiedz Link Zgłoś
subrealism Re: ideał cipki:) 21.08.04, 12:33 no, ale wtedy nie byuby to już mężczyzna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karol Re: ideał cipki:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.04, 13:06 no bez cipki to tez by nie była kobieta;/;/;/ Odpowiedz Link Zgłoś
marcin.ss Re: ideał cipki:) 25.08.04, 19:03 koledze subrealizmowi niepotrzebna koieta tylko facet,akurat nie ma cipki buhaha Odpowiedz Link Zgłoś
subrealism Re: ideał cipki:) 27.08.04, 13:32 Mimo wszystko, mężczyźni różnią się od kobiet nie tylko brakiem pochwy. > koledze subrealizmowi niepotrzebna koieta tylko facet,akurat nie ma cipki buhaha < Wieśniactwo! Odpowiedz Link Zgłoś
pamparampa Re: ideał cipki:) 24.08.04, 16:15 a mnie się marzy duża cipka, której wargi sromowe zwisają do kolan. jej owłosienie powinno być bujne - każdy włosek jak drzewo w amazońskiej dżungli, jeśli chodzi o higienę, to najbardziej podnieca mnie zapach morskich głębin i tamtejszych podmorskich stworzeń... pozostałaści po kupie i siuśkach są jak najbardziej pożądane, ponieważ to jest wtedy czysty naturalizm, walka o byt mego prącia pośród fizjologicznych przeszkód. Odpowiedz Link Zgłoś
pamparampa Re: ideał cipki:) 27.08.04, 11:00 jestem ordynusem ?! no wiesz co... przecież to czysty naturalizm, więc i "Chłopi" Reymonta też są według Ciebie obrzydliwi ? walka o byt to podstawa :) [tak wiem... to nie było śmieszne...:)] Odpowiedz Link Zgłoś
alionetta Re: ideał cipki:) 05.09.04, 15:06 a właśnie, że to było śmieszne:))) rozbawiłes mnie... Odpowiedz Link Zgłoś
mr_purple Re: ideał cipki:) 04.09.04, 11:39 Ciasna gładko wygolona i pachnąca mydełkiem cytrynowym mmmniam :P Odpowiedz Link Zgłoś
urtic Re: ideał cipki:) 17.09.04, 06:33 Gość portalu: zaciekawiona:) napisał(a): > pytanie do panów:) > > jakie cipki wam się podobają? > macie jakiś ideał?:) No co wyyyyyyyyy? wygolona? naperfumowanaaaaaaaaaa? na glowe upadliscieeeeeeeeeeee?? Ja tam lubie zarosnietaaaa, waskaaaaa, i z naturalnym zapacheeeemmmmmmmmm. Odpowiedz Link Zgłoś
fugazzi Re: ideał cipki:) 17.09.04, 12:16 Gość portalu: zaciekawiona:) napisał(a): > jakie cipki wam się podobają? Czyste. Fugazzi... Odpowiedz Link Zgłoś
labas2 Re: ideał cipki:) 17.09.04, 16:26 Gość portalu: zaciekawiona:) napisał(a): > pytanie do panów:) > > jakie cipki wam się podobają? > macie jakiś ideał?:) tak, to cipka mojej kolezanki z pracy... Odpowiedz Link Zgłoś
darthwojtex Re: ideał cipki:) 17.09.04, 23:45 Wygolona zupelnie moze byc, calkiem ladnie to wyglada. Co do perfumowania to nie, bo najladniejsze zapachy sa naturalne. Szczegolnie zapach wymytego kobiecego lona. Chyba nic innego tak nie stymuluje. Odpowiedz Link Zgłoś