Dodaj do ulubionych

impotencja?

IP: *.ssp.dialog.net.pl 02.05.14, 00:11
Mam wielki problem. Jestem w związku małżeńskim już 12 lat, mój mąż wciąż kręci mnie jak żaden inny facet. Od jakiegoś czasu z miesiąca na miesiąc coraz trudniejsze staje się nasze współżycie seksualne. Wciąż pragnę go i jego dotyku, wręcz tęsknię za nim po całym dniu, a jednak nie odczuwam już dreszczy gdy to robi, nie podniecam się i coraz trudniej dostaję orgazmu. Już prawie wcale go nie dostaję, nawet przy masturbacji. Proszę podpowiedzcie mi co może być tego powodem, co mam zrobić?

Od roku mam niesatysfakcjonującą pracę, jestem ciągle zmęczona, nie ma szans na porządny odpoczynek, jestem zestresowana codziennością, czuję się nieszczęśliwa, choć mam cudowne dzieci, wspaniałego męża, który kocha mnie i pragnie mimo mojej nadwagi. Jeśli to ważne, mam niedoczynność tarczycy i hashimoto, pogłębiające się problemy z kręgosłupem (jeszcze nie zdiagnozowane, jeszcze się tym nie zajęłam), ciągły niedobór magnezu i prawdopodobnie wit.D, do tego zespół policystycznych jajników (ale raczej to nie powinno mieć żadnego wpływu), cienkie, łamliwe, rozdwajające się i wywijające się do góry paznokcie będące zapewne objawem niedoboru czegoś, ale nie wiem czego... nie ma na razie szans na zmianę pracy, ciągle walczę z nadwagą, czuję, że mam kryzys z tego powodu, bo już 3ci rok chodzę na siłownię, basen, jeżdżę rowerem po 30-50km co najmniej 3x w tygodniu, a waga wciąż stoi w miejscu. Dziennie spożywam max ok. 1200kcal, nie pomogło ani zjadanie więcej ani mniej.

Nie pomaga relaksowanie się przed (np. dziś spędziłam cały dzień na relaksowaniu, wstałam o 10:20, z rodzinką rekreacyjnie rowerem jeździłam cały dzień z przerwą na grilla nad jeziorkiem, zero stresu, a mimo to...), zmiany pozycji są najgorsze, więc też nie pomaga, mąż nie naciska, ale widzę, że przeżywa, że nie może mnie zaspokoić. Nie mogę kupić na siebie sexi bielizny, bo obecne moje "nie"-kształty powodują jedynie niesmak na mój widok. Próbowałam, kupiłam, ubrałam i szybko zdjęłam. Pierwszej miny nigdy nie da się ukryć ani nadrobić. Muszę poczekać aż schudnę..

To co ja mam zrobić? Podpowiedzcie coś...
Obserwuj wątek

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka