Dodaj do ulubionych

wrażliwość żołądzi

07.05.02, 18:48
Mój problem polega na fakcie obniżonej - jak sądzę - wrazliwosci żołądzi. Aby
określić skalę, najlepiej wskazać na fakt, iż nie doprowada mnie do orgazmu
pobudzanie go ustami. O wiele lepszy efekt daje czynienie tego ręką, a także
zwykly stosunek, choć i w tym ostatnim przypadku, potrzebuję sporo więcej czasu
niz parterka. Notabene, podczas stosunku czuję obejmowanie członka
przedsionkiem pochy u jego nasady, dalej już jednak - wewnątrz - nie bardzo.
Swojego czasu, czytałem gdzieś, że obrzezanie prowadzi do obnienia wrażliwości
żołądzia na skutek częstego pocierania (na przykład o bielinę). Nie jestem
wpradzie obrzezany, lecz czy do podobnych efektow może doprowadzic na przykad
częsta masturbacja ?
Obserwuj wątek
    • igor01 Re: wrażliwość żołądzi 07.05.02, 19:51
      Radzę przestać "molestować małego" ręcznie. Powinno pomóc :-))))))))
    • andrzej.depko Re: wrażliwość żołądzi 09.05.02, 23:29
      W wyniku długotrwałej autostymulacji członka może powstać uwarunkowanie do
      określonego typu i intensywności bodźców dotykowych. Podczas stosunku lub seksu
      oralnego bodźce dotykowe mogą okazać się słabsze i sprawiać wrażenie mniej
      satysfakcjonujących.
      • gwazi Re: wrażliwość żołądzi 16.05.02, 08:40
        Myślę, że mam podobny problem - jedynie poprzez ręczną stymulację jestem w
        stanie dojść do orgazmu natomiast poprzez seks czy pieszczoty oralne niestety
        to sie nie udało. Podczas kochania się moje wrażenia są jakby przytłumione -
        czuję dotyk na żołędzi ale nie wywołuje to u mnie właściwych reakcji, tyle że
        czuję dotykanie żołędzią scianek pochwy ale nic poza tym. Niebieska pastylka
        pozwoliła mi uwierzyć, że jestem w stanie osiągnąć erekcję, ale nie załatwiła
        sprawy osiągnięcia orgazmu. Podczas gry wstępnej jestem podniecony i tak jest
        do momentu kochania się - wtedy podniecenie się zmniejsza i choć wcześniej
        dążyłem do tego, żeby się kochać, to jednak to nie sprawia mi takiej
        przyjemności jakiej bym oczekiwał. Może sytuację poprawią specjalne kapturki
        które będą pobudzać członek podczas kochania się? Słyszałem też o Uprimie ale z
        tego co wiem, to jeszcze jest ona nieosiągalna na rynku. Czy jest jakiś sposób
        na przezwyciężenie tego problemu?
        Od paru miesięcy unikam pieszczenia się ale czy pozwoli mi się normalnie kochać
        kiedy organizm nauczy się czerpać satysfakcji z seksu? Moja partnerka wykazuje
        maksymalne zrozumienie i z jej strony mam bezpieczną sytuację, ale chciałbym
        wreszcie żeby nastąpiły jakieś postępy i żebym mógł się normalnie kochać.
        Będę wdzięczny za odpowiedz dr. Depki
        • andrzej.depko Re: wrażliwość żołądzi - gwazi 23.05.02, 00:20
          Czym innym jest osiąganie erekcji, a czym innym doprowadzenie do ejakulacji.
          Odpowiadają za nie dwa różne mechanizmy.
          Uwarunkowanie na konkretne, silne bodźce dotykowe płynące z ruchów własnej
          ręki doprowadza, że podczas stosunku uczucie tarcia w pochwie jest za słabe.
          Zatem w sposób niewystarczający stymuluje drogi nerwowe wywołujące wytrysk. W
          innym przypadku przyczyna może leżeć w budowie narządów płciowych partnerów :
          szeroka pochwa i wąski członek dawać będą podobne problemy. Uprima na te
          problemy nic nie poradzi, gdyż jest lekiem na problemy z erekcją. Jeżeli
          partnerka wykazuje zrozumienie dla tej sytuacji najbardziej optymalna forma
          leczenia polega na metodach treningowych : 1/ metoda ’’ wydłużenia ’’ linii
          pochwy : partnerka swoją zwiniętą dłonią ” wydłuża ” swoją pochwę i w trakcie
          ruchów frykcyjnych odbywanych na tej zwiększonej długości mocniej ściska
          członek.
          2/ współżycie przy ściśniętych udach partnerki;
          3/ Stymulacja jąder ręką w trakcie stosunku, celem zwiększenia doznań
          zmysłowych;
          4/ Stymulacja ręczna członka przez partnerkę i podjęcie współżycia przed
          zbliżającym się wytryskiem.
          5. współżycie w pozycji ’’ na jeźdźca ” z mocnym ściskaniem pośladków
          partnerki przez partnera.

• nancyboy Re: wrażliwość żołądzi 16.05.02, 09:09
        Jak sie to ma do tezy o nieszkodliwosci masturbacji?
        Jednak jakas szkoda z tego moze wyniknac.
        • matrek Re: wrażliwość żołądzi 16.05.02, 18:11
          nancyboy napisał(a):

> Jak sie to ma do tezy o nieszkodliwosci masturbacji?
          > Jednak jakas szkoda z tego moze wyniknac.

Ta teza to bzdura - przynajmniej, jeżeli mowimy o męskiej odmianie. Wspominał już
          ktoś o uszkodzeniach najądrzy na skutek częstego - co tu owijac w bawełnę -
          szarpania ?
          • tuli_pan Re: wrażliwość żołądzi 23.05.02, 07:41
            matrek napisał(a):

> nancyboy napisał(a):
            >
            > > Jak sie to ma do tezy o nieszkodliwosci masturbacji?
            > > Jednak jakas szkoda z tego moze wyniknac.
            >
            > Ta teza to bzdura - przynajmniej, jeżeli mowimy o męskiej odmianie. Wspominał j
            > uż
            > ktoś o uszkodzeniach najądrzy na skutek częstego - co tu owijac w bawełnę -
            > szarpania ?

zgadzam sie, totalna bzdura

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka